- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
siz konu açtıysanız olumlu, olumsuz hertür eleştiriye açık olmalısınız.. sadece hoşunuza giden yorumlar beklerseniz şu durumunuzda zor ...
yanlış yapıyorsunuz.. diğer konunuzuda okudum.. ısrarcılık ve kavgalar bir insanı uzaklaştırmanın en iyi yoludur.. eski erkek arkadaşınız sizden bu durumdan uzaklaşmış.. eskiden seviyor olabilir, ama bunlar sevgisini bitirmiş olamaz mı? sıkılmış olamazmı?
sizi bir dönem sevmesi hep seveceği anlamına gelmez ki, evli insanların çoluk çocuk sahibi insanların sevgileri bitip ayrılıyor..
artı ailenizden gizli 2 saatlik te olsa şehir dışına çıkmanız hata.. allah korusun kaza bela olsa ne açıklayacaksınız ailenize?
kendnizi heba etmenize değmez..
siz konu açtıysanız olumlu, olumsuz hertür eleştiriye açık olmalısınız.. sadece hoşunuza giden yorumlar beklerseniz şu durumunuzda zor ...
yanlış yapıyorsunuz.. diğer konunuzuda okudum.. ısrarcılık ve kavgalar bir insanı uzaklaştırmanın en iyi yoludur.. eski erkek arkadaşınız sizden bu durumdan uzaklaşmış.. eskiden seviyor olabilir, ama bunlar sevgisini bitirmiş olamaz mı? sıkılmış olamazmı?
sizi bir dönem sevmesi hep seveceği anlamına gelmez ki, evli insanların çoluk çocuk sahibi insanların sevgileri bitip ayrılıyor..
artı ailenizden gizli 2 saatlik te olsa şehir dışına çıkmanız hata.. allah korusun kaza bela olsa ne açıklayacaksınız ailenize?
kendnizi heba etmenize değmez..
mantık çerçevesinde çok güzel bir yorum yapmışsın canım çok teşekkür ederim ama böyle beklemek beni çok daraltıyor psikolojim bozulacak onun yerine bunu denemek istedim kalbim ön planda şuanda mantığımla hareket edemiyorum
rica ederim.. amacım size yardımcı olabilmek...
ayrılıklardaki ilk evre ayrılığı kabullenememe, 2. evre hep yaşanan güzellikleri hatırlama, 3. evre onsuzluğa alışma, 4. evrede yeni ilişkilere hazır olma dır..
siz şuan kabullenemiyorsunuz..
ama bu kadar üzerine gitmeniz, hala sınırsız bir ulaşma çabası içerisinde olmanız sizi takıntıya sürükler.. olan size olur..
onunla konuşabilsem yüzyüze gelebilsem fikrinden sıyrılmalısınız..
kavgalarınızı düşünün.. barışsanız yine kavgalar olmayacakmı? barıştınız, yine bir sebepten dolayı ayrıldınız diyelim, yine mi siz çabalayacaksınız?
hep uğraşan taraf siz mi olacaksınız..
inanın kadın yada erkek, zor olana daha çok değer verir.. sizin için şuan zor .. bu nedenle bu kadar uğraşıyorsunuz.. ama siz onun için zor değilsiniz..
belki sizi özleyecek, arayacaktı, ama buna ne zaman nede fırsat veriyorsunuz..
zamanla sizden nefret edecek duruma gelebilir...
işe onun, annesinin telefon numaralrını silerek başlayın, kendinizde yenilikler yapın, arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirin, sosyal hayata daha çok karışın, beni istemeyeni bende istemem deyin..
artı, hayatta kimseye karşı ısrarcı olmayın.. bırakın size ısrar etsinler siz başkalarına değil..
yorumunuz beni çok mutlu etti bu dediklerinizi asla kulak ardı etmeyip uygulamaya çalışacağımdan emin olabilirsiniz çok çok teşekkürler desteğiniz için
inşallah hayırlısı olur sizin için.. hayatta sizden önemli birşey olmasın.. ne demişler" sen kendine ne kadar değer verirsen karşındakide sana o kadar değer verir" ... hadi bakalım.. yeni bir pinks e merhaba diyelim hepbirlikte..
Ben de boyle bı delılık yapmıstım 5 yıl once ve ben annesı yegenı ve kendını oturdukları sıtenın onunde yakalamıstım...Sıtenın duvarına oturdum beklıyordum saf saf gözümde güneş gözlüğü,başımda şapka,,,sanki tanınmıycam :) Tabıı benımkı benı tanıdı,aldı benı bı kafeye goturdu,konustuk,,,şimdi 4 yıllık evliyim onunla,bı de 2 aylık mınık bı kızımız var...(bu arada ayrı sehırleydeydık)Bence vazgeçme aşkının peşinden git,,,önce ben onun peşinde koşmuştum ama şimdi o benim kuyruğum oldu,roller değişti haliyle
Canım sen kac yasındasın?Annesı olaya yanı askınıza nasıl bu kadar mudahale edebiliyor?Annesıyle de mı gorusuyordun sen? Anladıgım kadarıyla annesı gorusmenıze karsı ...olayı bıraz acarsan sevınırım,,,erkek arkadasın senınle gorusmeyı neden kestı?durup duruken mı yoksa bı tartısma bı kavga ya da 3. sahıslar mı nedır mevzu tam anlamıs degılım ben
Tamamen bitmiş olamaz,sevgi varsa olmamalı,bizimki bitti bitti tekrar basladı,kac defa ayrılma kararı aldı,ben onu unutabılmek için kac kez hattımı degıstırdım ama sonunda yıne aradım :) aradıgımda neden hattını degıstırdın,delıye döndüm dıye sıtemler ettı bana... olmadı bı turlu kopamadık yanlız senın mevzunda cıddı bı sorun gorunmuyor,ustelık annesı de ıstetırdım fln demıs,pekı sımdı neden bıcak gıbı kesıp attı erkek arkadasın anlamıyorum,baska bı kız fln olma ıhtımalı yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?