Kızlar sizce devamı gelir mi yardımcı olun lütfen

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
Merhaba kızlar önceki açtığım 2 konudada benim derdimi biliyorsunuz.Ben sevgilime ulaşmak için türlü delilikler düşünen bir kızım çünkü bu bizim için şart biliyorum çoğunuzun boşver o aramıyorsa üzerine düşme bitmiştir dediğinizi duyar gibi oluyorum ama benim durumum çok karışık kızlar biz onunla ayrı şehirlerdeyiz ama uzak değiliz 2 saat mesafe var sadece hakkında hiçbir bilgim olmadan dün onun yaşadığı şehire gittim annesinin nerede çalıştığını biliyordum orayı buldum belki inanmayacaksınız ama iş çıkışına yakın kadını köşede bekledim onu takip edip evlerini öğrenebilmek için annesi iş yerinden çıktı ben arkasındaydım ama taksiyle tabi kadın otobbüse bindi ben taksiyle arkasından gittim fakat kadın otobüsten indiği durakta beklemeye başladı bende taksici amcaya durumu anlattım oda yardımcı oldu bana :) neyse herşey çok güzel giderken kadın tekrar yüzümeye başladı cadde çok kalabalıktı taksici amca dediki sen arkasından yürü arabayla bu kalabalıkta artık çok zor olur dedi demeye kalmadı kadını kaybettim diyeceksiniz kadın belki evine gitmiyor diye ama evine gittiğinden eminim ve kadını kaybettim neyse taksiden indim tüm umutlarım suya düştü direk otogara gidip biletimi alıp eve döndüm resmen dedektif gibi hissettim kendimi bunu tekrarlayacağım bir kere daha deneyeceğim sizce başarılı olabilirmiyim ? evlerine daha önce gittim erkek arkadaşım götürmüştü beni ama bilmediğim bir şehir olduğu için tekrar bulamadım evi bide arabasıyla gitmiştik yani bilmem imkansızdı buna mecbur kaldım ama ilkinde başarılı olamadım ikiniciyi yapmak istiyorum biliyorum biraz delilik ama eğer başarırsam çok güzel olacağını bildiğim için bu kadar çabalıyorum lütfen desteklerinizi bekliyorum kızlar yorumlarınız benim için çok önemli ve değerli ( aşalayıcı tarzda yorum yapan olursa yorumu şikayet edeceğim ) olumsuz yorumlarda yapmayın kızlar gerçekten yardımcı olmak isteyenlerin yorumlarını bekliyorum şimdiden çok teşekkürler

siz konu açtıysanız olumlu, olumsuz hertür eleştiriye açık olmalısınız.. sadece hoşunuza giden yorumlar beklerseniz şu durumunuzda zor ...

yanlış yapıyorsunuz.. diğer konunuzuda okudum.. ısrarcılık ve kavgalar bir insanı uzaklaştırmanın en iyi yoludur.. eski erkek arkadaşınız sizden bu durumdan uzaklaşmış.. eskiden seviyor olabilir, ama bunlar sevgisini bitirmiş olamaz mı? sıkılmış olamazmı?

sizi bir dönem sevmesi hep seveceği anlamına gelmez ki, evli insanların çoluk çocuk sahibi insanların sevgileri bitip ayrılıyor..

artı ailenizden gizli 2 saatlik te olsa şehir dışına çıkmanız hata.. allah korusun kaza bela olsa ne açıklayacaksınız ailenize?

kendnizi heba etmenize değmez..

sen kafaya koymussun bıkere kımse sana dur desede durmazsın artık:) tamam bnce gıt bıdaha umut senın yuregınde durdugu surece onu atamıcaksın ıcınden bellkı.gıt yap yapıcagını ve bolece kendı gozlrınle gor eger terslerse yada ıstemezse bn elımden gelenı yaptım dıceksın ve acı cekmıceksın bnce bıda bu kadar evet gurur kırıcı bısey gıtmek oralara ama sen kararını vermıssın ınsallah ıstedıgın gıbı olur hersey

katılıyorum....

mantık çerçevesinde çok güzel bir yorum yapmışsın canım çok teşekkür ederim ama böyle beklemek beni çok daraltıyor psikolojim bozulacak onun yerine bunu denemek istedim kalbim ön planda şuanda mantığımla hareket edemiyorum

rica ederim.. amacım size yardımcı olabilmek...

ayrılıklardaki ilk evre ayrılığı kabullenememe, 2. evre hep yaşanan güzellikleri hatırlama, 3. evre onsuzluğa alışma, 4. evrede yeni ilişkilere hazır olma dır..

siz şuan kabullenemiyorsunuz..

ama bu kadar üzerine gitmeniz, hala sınırsız bir ulaşma çabası içerisinde olmanız sizi takıntıya sürükler.. olan size olur..

onunla konuşabilsem yüzyüze gelebilsem fikrinden sıyrılmalısınız..

kavgalarınızı düşünün.. barışsanız yine kavgalar olmayacakmı? barıştınız, yine bir sebepten dolayı ayrıldınız diyelim, yine mi siz çabalayacaksınız?

hep uğraşan taraf siz mi olacaksınız..

inanın kadın yada erkek, zor olana daha çok değer verir.. sizin için şuan zor .. bu nedenle bu kadar uğraşıyorsunuz.. ama siz onun için zor değilsiniz..

belki sizi özleyecek, arayacaktı, ama buna ne zaman nede fırsat veriyorsunuz..

zamanla sizden nefret edecek duruma gelebilir...

işe onun, annesinin telefon numaralrını silerek başlayın, kendinizde yenilikler yapın, arkadaşlarınızla daha çok vakit geçirin, sosyal hayata daha çok karışın, beni istemeyeni bende istemem deyin..

artı, hayatta kimseye karşı ısrarcı olmayın.. bırakın size ısrar etsinler siz başkalarına değil..

yorumunuz beni çok mutlu etti bu dediklerinizi asla kulak ardı etmeyip uygulamaya çalışacağımdan emin olabilirsiniz çok çok teşekkürler desteğiniz için

yorumunuz beni çok mutlu etti bu dediklerinizi asla kulak ardı etmeyip uygulamaya çalışacağımdan emin olabilirsiniz çok çok teşekkürler desteğiniz için

inşallah hayırlısı olur sizin için.. hayatta sizden önemli birşey olmasın.. ne demişler" sen kendine ne kadar değer verirsen karşındakide sana o kadar değer verir" ... hadi bakalım.. yeni bir pinks e merhaba diyelim hepbirlikte..

ya arkadasım sen ole dıyosun ama yınede kotu hıssedıosun baska konular acmaya baslıyosun bnce ya gıt yanına konus yada bırak artık secım yap.burda okudugun yorumlarla anlık ıyı olabılıosun

Burda sana kim ne derse desin bir faydası olmaz, sadece iyi yorumlarla tatmin olmak istiyorsun.
Açtığın konulardan da anlaşılıyoki gerçekten çok sık boğaz etmişsin sevgilini.
Sana tek önerim zamana bırakmayı dene çok üstüne giderek elde edemezsin.

Ben de boyle bı delılık yapmıstım 5 yıl once ve ben annesı yegenı ve kendını oturdukları sıtenın onunde yakalamıstım...Sıtenın duvarına oturdum beklıyordum saf saf gözümde güneş gözlüğü,başımda şapka,,,sanki tanınmıycam :) Tabıı benımkı benı tanıdı,aldı benı bı kafeye goturdu,konustuk,,,şimdi 4 yıllık evliyim onunla,bı de 2 aylık mınık bı kızımız var...(bu arada ayrı sehırleydeydık)Bence vazgeçme aşkının peşinden git,,,önce ben onun peşinde koşmuştum ama şimdi o benim kuyruğum oldu,roller değişti haliyle

bu yorum beni o kadar sevindirdi ki çok çok ama çok teşekkürler bu canımın sıkıntısında çok iyi geldi bu eşinizle ve o minik şekerinizle ömür boyu mutluluk ve huzur diliyorum ama benim şöyle bi sorunum var annesi bana kızdı yani kendisini kuzenime yani bir erkeğe arattığım için canımı sıkanda o

Canım sen kac yasındasın?Annesı olaya yanı askınıza nasıl bu kadar mudahale edebiliyor?Annesıyle de mı gorusuyordun sen? Anladıgım kadarıyla annesı gorusmenıze karsı ...olayı bıraz acarsan sevınırım,,,erkek arkadasın senınle gorusmeyı neden kestı?durup duruken mı yoksa bı tartısma bı kavga ya da 3. sahıslar mı nedır mevzu tam anlamıs degılım ben

Sana yardımcı olabılmek amacıyla sordum sorularımı,,,ümitsızlıge kapılma ''anlamadım'' dedım dıye tamam mı? En dogru sekılde hareket edebılmenı saglamak ıcın sordum ok?

Benım esımle aramda 4 ys fark var,yanı ben esımden 4 ys buyugum her ne kadar yasımı gostermesem de hatta esımden kucuk gosterıyorum,esım aılesının benı bu yuzden ıstemeyecegını dusunuyordu ama benım ona olan sevgımı gordugunde(onun ıcın bı cok cılgınlıklar yaptım)herseyı aşabılecegımızı anladı ve mutlu son, evlı mutlu ve cocukluyuz,,,,

ben 22 yaşındayım oda 23..biz erkek arkadaşımla tartışma yaşamıştık oda hattını iptal etmişti beni aramaya devam etti ama özel numaradan.o beni arıyodu msnde görüşüyoduk falan birgün önemli bir konu vardı konuşmamız gereken tabi ulaşacak bişey olmadığı için bende annesinin nosunu buldum bu bayanı daha önce erkek arkadaşıma ulaşmak isteyen tanımadıkları erkekler aramış kadın bu durumdan çok rahatsız olmuş tabi ben bunu bilmiyordum annesinin adını ve soyadını bildiğim için cep numarasına ulaştım annesi beni tanıyordu ismen hatta erkek arkadaşım geçen sene benim resimlerimi falan göstermiş oturmuş beni anlatmış annesine. bende kendim aramak istemedim uygun olmaz kuzenime arattım sanki sevgilimin bir arkadaşıymış gibi telefona erkek arkadaşımı isteyip beni araması gerektiğini söylemesi için tabi kuzenim erkek o arayınca kadın daha önceki arayanlardan sanıp köpürmüş erkek arkadaşımda kuzenime kızmış falan sonra erkek arkadaşım beni arayıp bana kızdı bağırdı annemin telefonunda birdaha tanımadığı bir no görmek istemiyorum diye anneme senin arattığını söylemek zorunda kaldım dedi yüzüme kapadı bende durumu toparlamak için nasıl olsa kadın benm olduğumu öğrendiği için aradım kadını kendimi tanıttım kadın sakin konuştu benmle ben seni tanıyorum oğlumun sana ne kadar değer verdğnide biliyorum resimlerinide gördüm lakin bu çocuk ısrarcı tavırlarndan sıkılmış dedi yoksa ben gelip seni Allahın emriyle isterdimde falan dedi böylece epey konuştum kadın sevgilimin yanında olmadığını söyledi bu konuşmadandan haberi olmaz dedi bana ama 5 gün olsu bu çocuk beni aramadı annesi kesin yıkadı beynini yoksa sevgisinden hiç şüphem yoktu.

ayrıca bizim aramızdaki problemler tartışma ve benm ısrarcı tavırlarımdı başka hiçbir problemimimz yoktu çzülmeyecek aşılmayaca bişi yoktu durum bundan ibaret aklım çok karışık napabilirim tamamen bitmiş olamaz dimi

Tamamen bitmiş olamaz,sevgi varsa olmamalı,bizimki bitti bitti tekrar basladı,kac defa ayrılma kararı aldı,ben onu unutabılmek için kac kez hattımı degıstırdım ama sonunda yıne aradım :) aradıgımda neden hattını degıstırdın,delıye döndüm dıye sıtemler ettı bana... olmadı bı turlu kopamadık yanlız senın mevzunda cıddı bı sorun gorunmuyor,ustelık annesı de ıstetırdım fln demıs,pekı sımdı neden bıcak gıbı kesıp attı erkek arkadasın anlamıyorum,baska bı kız fln olma ıhtımalı yoktur umarım

yo başka kız olayı yok ondan eminim çok tartışıyoruz olmuyor böyle falan dedi oysaki bu asla aşılmayacak bir engel değildiki hep sabretti oda bende bu şekilde bitmesne dayanamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…