- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
Merhaba kızlar önceki açtığım 2 konudada benim derdimi biliyorsunuz.Ben sevgilime ulaşmak için türlü delilikler düşünen bir kızım çünkü bu bizim için şart biliyorum çoğunuzun boşver o aramıyorsa üzerine düşme bitmiştir dediğinizi duyar gibi oluyorum ama benim durumum çok karışık kızlar biz onunla ayrı şehirlerdeyiz ama uzak değiliz 2 saat mesafe var sadece hakkında hiçbir bilgim olmadan dün onun yaşadığı şehire gittim annesinin nerede çalıştığını biliyordum orayı buldum belki inanmayacaksınız ama iş çıkışına yakın kadını köşede bekledim onu takip edip evlerini öğrenebilmek için annesi iş yerinden çıktı ben arkasındaydım ama taksiyle tabi kadın otobbüse bindi ben taksiyle arkasından gittim fakat kadın otobüsten indiği durakta beklemeye başladı bende taksici amcaya durumu anlattım oda yardımcı oldu bana :) neyse herşey çok güzel giderken kadın tekrar yüzümeye başladı cadde çok kalabalıktı taksici amca dediki sen arkasından yürü arabayla bu kalabalıkta artık çok zor olur dedi demeye kalmadı kadını kaybettim diyeceksiniz kadın belki evine gitmiyor diye ama evine gittiğinden eminim ve kadını kaybettim neyse taksiden indim tüm umutlarım suya düştü direk otogara gidip biletimi alıp eve döndüm resmen dedektif gibi hissettim kendimi bunu tekrarlayacağım bir kere daha deneyeceğim sizce başarılı olabilirmiyim ? evlerine daha önce gittim erkek arkadaşım götürmüştü beni ama bilmediğim bir şehir olduğu için tekrar bulamadım evi bide arabasıyla gitmiştik yani bilmem imkansızdı buna mecbur kaldım ama ilkinde başarılı olamadım ikiniciyi yapmak istiyorum biliyorum biraz delilik ama eğer başarırsam çok güzel olacağını bildiğim için bu kadar çabalıyorum lütfen desteklerinizi bekliyorum kızlar yorumlarınız benim için çok önemli ve değerli ( aşalayıcı tarzda yorum yapan olursa yorumu şikayet edeceğim ) olumsuz yorumlarda yapmayın kızlar gerçekten yardımcı olmak isteyenlerin yorumlarını bekliyorum şimdiden çok teşekkürler