• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sizce bu ev nasıl ?

bence çok güzel canım umarım sende beğenirsin özellikle banyosunu beğendim mis gibi ferah iç açıcı bir banyo yapmışlar .

fistik gibi güzelim bende ev arayisi icerisindeyim limitimiz 130. Bin ama pendik olmasa kapardim:9:

canım sagol bende atasehırde oturuyorum burda ev fıyatları malum artı bu fıyata cok küçük ya da bahçe katı ben begendım alıp kıraya vermeyı dusunuyorum ama bakalım hayırlısı sen nerden bakıyosun

Ev çok ferah canım aydınlık ve havadar olması bence bir ev için tercih sebebi :)) Ara kat olması iyi yeni bina olduğunu varsayarsak deprem yönetmeliğinden de geçmiştir sanırım ki bu çok önemli bence..Hayırlısı olsun tatlım..:34:

yeni binalar deprem yönetmeliğine göre yapılıyor benim bildiğim.bu fiyata hem de sıfır daire hiç kullanılmamış olması çok iyi bir özellik, ara kat olduğu için doğalgazla ısınması sıkıntı olmaz, mutfağı çok küçük değil, ev ferah ve aydınlık görünüyor, cephesi güneyse güneş alması da çok önemli bence, arabayı park edecek açık otoparkı da varmış, park sıkıntısı yaşamazsınız. evi gidip gör mutlaka,almayı düşünürsen komşulara da danış, tapusunuda problem var mı mtlaka öğren. ev çok güzel tabi senin için özel konuları da sen karar vereceksin, çalışıyorsan işe yakın mı, ulaşım kolay mı, çocuğun varsa okula yakın mı, yakınlarda büyük market var mı vb. çevresi nasıl vb. Allah gönlüne göre versin, mutlaka bak ama ev çoğu kriteri olumlu geçiyor.

Son düzenleme:
canım ev çok güzel çok beğendim ama tek bişey takıldı kafama, salon dışında diğer odalar biraz dar gibi sanki...ben dar bi evde oturuyorum ve zorluğunu çok iyi bilirim...bida satın alacaksınız sanırım, burda rahat yaşayabilrmisiniz..yeterlimi size...çoluk çocuk falan bilemedim yani gözüme ufak geldi..ama genel olarak çok güzel bi ev...banyosu falan çok hoş...mutfak da öyle...

cnmm bazı uyanıklar odaları falan büyük gibi gösterip otopark m2 sini ekliyorlar dikkatli ol eğer otoparklı bir ev alacaksan ev kaç m2 otopark kaç m2 diye ayrı ayrı sor...
arkadaşım da ev almaya bakıyorlar nişanlısıyla baktıkları 8 evden 2 sinde otopark m2 sini dahil edip söylemişler evin odalarının falan fotolarını çekmişler bakmış bizimkiler çok güzel mutfağı banyosu falan ama yine de bakmak için tutturunca bakıyorlar bu ev mi 200 m2 diyorlar adam otoparkda veriyoruz onun m2side içinde demişler

dikkat li olun cnmmm

Konu sahibi ne yaptı acaba? Aldı mı evi?

Bence ev çok güzel görüntüde ve hoş. Tertemiz pırıl pırıl bir daire ve bina.

Ama tabii dikkat edilmesi gereken diğer unsurlarda var.
İyi araştırmak gerekiyor. Muhit nasıldır? Ulaşımı nasıldır?
Bunlarda çok önemli, ama sanıyorum ki zaten sen kendin bir araştırma içerisinde olduğun için bunları zaten düşünmüşsündür.
Bizimkisi ufak bir hatırlatma olsun, inşallah gönlüne yatan bir ev bulursun (bu daire olsa da olmasa da).
Hayırlısı olsun şimdiden :34:

Back
X