kızlar sizce bu düğün olmalımı olmamalımı :((

Ben olsam ertelemezdim. sempatiksalakcinni Herkes ertele demiş ama, ertelese de borçlar oluyor, ertelemesede. Ben de ilkbahar gelini olmak isterdim ama sonbahar gelini oluyorum. O da bahar diye avutuyorum kendimi. Yani bizimki de ertelenmiş bir tarih aslında. Yine de aynı şekilde borçlarımız var. sempatiksalakcinni Eğer evlenirsen aynı gün evlenicez. Elindekiyle yetinmeyi bildikten sonra, ikinizde çalışıyorsanız zaten çok sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. İnşallah huzurlu, mutlu bir evliliğin olur canım. Hayırlı olsun şimdiden. opuyorumnanaktan

aslında mantık olarak bakınca ertelemek daha doğru ama bizim için pek geçerli değil aslında çünkü her şekilde borçla evlenicez biz. zaten hiç bişeyin lüksünde gözüm yokki huzurum olsun önce.. tek temennim tek duamda .inan o huzur mutluluk olmadığında hiç birşey olmuyor. eylül 25 mi seninde ne güzel :) düğün salonumuzu tuttuk ama henüz öyle büyük bir hazırlığımız yok... inşllah bu tarih bize huzur mutluluk şans getirir.. çok mutlu olduğumuz günleride paylaşmak nasip etsin Allah... Aminnnnnnnnnnn :))

İnşallah canım, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günlerimiz olsun hepimizin. Bizim sonbahar gelinleri başlığımıza da bekleriz seni. Listeye adını yazdırmayı da unutma. opuyorumnanaktan

canım bu konuda evin eşyalarından tutta düğüne kadar herşeyi eşiyle yapan biri olarak şunu öneriyorum sana:
biz nişanlandıktan 8 ay sonra düğün yapıcaktık ama ortada ne alınmış bir eşya var ne de bir birikim
benim de eşimin yanına tayinim çıkmayınca ailem dedi erteleyelim ben o zaman onlara o kadar kızmıştım ki..ama şimdi dönüp bakıyorum iyi ki öyle yapmışız..evimizin herşeyini aldık bu süre zarfında dayadık döşedik eşya borcu kalmadı..düğünden sonra da düğün masraflarını ödedik..
canım aşk sevgi güzel şeyler ama araya maddi problemler girince inan huzur falan kalmıyor...
ben şayet o yaz düğün yapmış olsaydım hem eşya hem düğün masrafı boğulacaktım ve çok daha ciddi problemler yaşayacaktık..
ha bir de seninkinin babası yokmuş bizimkinin vardı hiç bi halt etmediler canım
yaşamış biri olarak tekrar söylüyorum erteleyin borcunuzu hafifletin ondan sonra düğün yapın...

ee canım kışın ypma diger yaz yap sende..acele etme öylede böylede aşkın hp yanında sonuçta...
diger yaz yap sen cnm ..stres yapma boşuna

ee canım kışın ypma diger yaz yap sende..acele etme öylede böylede aşkın hp yanında sonuçta...
diger yaz yap sen cnm ..stres yapma boşuna

İşte sorunda orda ya cnm diğer yaz kardeşimin düğünü var benim ya eylülde olucak yada taa 2011 in eylülünde olucak çünkü kış istemiyorum ben

bence de kışa getirme derim ben hep öyle olur bende kışa gelsin hiç istemiyorum ama kesin gelcek bir daha seneye eylülde geç gibi yazın da kardeşinin varmış bana böyle bir teklif gelse ben kışın düğün istemediğim için kabul etmezdim düğünü yapardım kışın benim için problem olmaz diyosan zaten eylülden sonra kışa pek bişey yok

Kışın istemiyorum ben gelinlikle zangır zangır titriyosun evin soğuk oluyor yeni evliyken çok zor olur diye düşünüyorum. Yaza ertelememizde imkansız zaten kardeşiminki olucak borçla falan olucak heralde bakalım bilmiyorumkismile

olaya ya nolcak kış hemen gelir erteleyin gibi bakılabiliyosa, madem kış cabuk gelıcek arada cok zaman yok borçlardan kurtulcakmısınız o sure ıcınde onuda dusunmek lazım. bence bı karar almıssınız ertelemeye ne gerek var. nolcak yanı butun borclarınız bıtıp ferahamı cıkıcaksınız 2 3 ayda . zaten borcumuz var demıssın. evlıykende odenecek o borc bekarkande. ozaman ayrı kalmaya dugunu ertemelemeye hevesını kırmaya ne gerek varkı. sabit bi işiniz var ikinizinde sanırım ödenir bir şekilde bence hiç sıkıntı yapmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…