kızlar sizce bu düğün olmalımı olmamalımı :((

cigdemkok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
471
0
46
Sakarya
Mrb biz 1 seneye yakın nişanlıyız eylül 25 te düğünümüz var salonu tuttuk ama nişanlım şimdi dükkan açma işine girişti dükkanlarını taşıyorlar daha doğrusu .Orayada masraf oldu yine baya düğün olucak birde annemlerde düğünü kışa atın diyorlar bugün o konuşuldu bana bıraktılar sizce ne yapmalıyım 2 türlüde pişman olmak istemiyorum yani evlendikten sonra sıkıntı çekmek istemiyorum. Erteleyincede pişman olucam die korkuyorum bi akıl verin kızlar (

ben olsam ertelerdim herhalde cnm ne guzel daha fazla flort edersiniz..( bu arada dugun gunumuz ayni)

eylül ile kış arasında fazla bir zaman yok canım
düğün kışın olursa maddi anlamda biraz daha refaha çıkacaksanız 4-5 ay dişinizi sıkabilrsiniz
bazı şeyleri rayına oturtup evlenmek en mantıklısı

ben olsam ertelerdim sonucta sıkıntıyı cekecek olan sensin.geç olsun güç olmasın canım

Eylül Ekim.. bir bakmışsın kış gelmiş bile.
Bu zaman seni korkutuyorsa gerek yok bunlara,
zaman öylede geçiyor böylede.
Sadece şunu düşün,
Eylülde evlensen mi mutlu olacaksın yoksa kışın evlensen mi?
Bana sorsalar kabul ederdim.
Sonuçta o sıkıntıyı siz çekeceksiniz,
biraz daha dişinizi sıkın nişanlının işleri rayına otursun daha rahat hazırlanıp evlendikten sonraki günleride daha rahat ve huzurlu geçirin.
Hayırlısı olsun. a.s.

valla canım ben de hep yaz gelini olmak isterdim ama benimkide kışa kaldı sanırım. geç olsun da güç olmasın. hayırlısı olsun. bence erteleyebilirsin. herşey gönlünce olsun inşallah.

ne çok olsun demişim. ama benim herşey o kadar gönlümde içimde kaldıki herkesin istediği gibi olsun herşey istiyorum kimse benim gibi olmasın.

kızlar hepinize öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum.bilmiyorum kızlar ama çok hevesliyim evim döşenicek düğünüm olucak aklıma gelidkçe çok heycanlanıyorum kışın olursanda çok üşiycem (( çok karasızım pişman olmaktan korkuyorum ama sözlede bir durum var nişanlımın babası yok düğünü tek yapıyor öylede böylede baya borçumuz olucak zaten mobilya beyaz eşyaya derken zaten sıkıntımız olucak bilemiyorum kızlar kafayı yiycem ya resmen hayırlısı diye dua ediyorum... evlenincede keşke biraz daha bekleseydim demek istemiyorum....

zamanına bence fazla takılmayın önemli olan huzurlu ve sorunsuz olması.maddi anlamda sıkıntınız olacak bu da ister istemez ilişkinize yansıyacak ağzınızın tadı gereksiz yere kaçacak.birkaç ay için bunları göze almaya değmez derim.hayırlısı olsun hakkınızda.

cnım ben de 1 seneden fazladır nişanlıyım, herşeyimizi yoluna koyup dertsiz ve borcsuz evlenmek icin kısın olacak dugunumu bahara erteletmeye calısıyorum..
her zaman herşeyin tam olup evlenilmesinden yanayım.. acele etmeyin.. uzadıkca zor oluyor ama en azından evinde kafan rahat olur..cevremde de bana bu yönde nasihat veren cok , bende sana böyle bir nasihat vermek isterim haddim olmayarak.

cnm bencede ertelenebilir sonuçta eylül ayıyla şubat çokta farklı değil nasıl olsa birbirinizi seviyorsunuz ailelerde biliyor herşeyi beklediğin pişman olacağın bir şey yok bence ortada hayırlısı olsun cnm

hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum. bana ilk dediklerinde tepki vermiştim nişanlıma kızmıştım hatta sen bu düğünü istemiyorsun diya anlayısızca davrandım. dünde telefonda erteliyelim dedim hayır dedi bu düğün 25 inde olucak ben seni ozaman görücem dedi bakalım okadar sıkıntı olunca ne yapıcaksın dedi çok üzdü beni o sözleri. ilk başta çok tepki verdim annemlerede onada pişman oldum şimdi ama çok borç olucak başa çıkamayız... evlenincede bana demiştik sana diycekler ((( Allahım ne olur bi çıkış yolu göstersin bana (

Bence sen bu düğünü istiyorsan ertetme çünk borç her şekilde olacak şubatta evlensenizde borçlarınız olacak her durumda eğer birikiminiz yoksa ilk bir yıl borçları ödersiniz, birde nekadar erken olursa zaten harcamalar vs. ona göre yapılır ama tabi senin dışında nişanlında dahil herkes şubat ayı diyorsa onlarıdinlemende fayda var tabi

müstakbel damat adayımız ertelemek istiyorsa erteleyin canım
evlenince maddiyat önemli daralırsınız maddi açıdan.
eşinde başına kalkabilir her halükarda borçlu olacaksınız ama eylülde daha çok borç olacak sanırım
duygusal davranma
belki böylesi daha hayırlıdır de
üzmeye değmez kendini

kesinlikle haklısınız ne olcak bilmiyorum ben diyorum ona erteliyelim diye şimdide o hayır diyor ne olcak bakalım... evet kızlar kesinlikle borçsuz evlenemeyiz biz zaten bi birikimi yok başında babasıda yok. bende çalışıyorum zaten çok sıkıntı çekicez ama geçicek inşalla. siz evli bayanlar daha iyi bilirsiniz bu durumu tabi

sakın kışın düğün yapma zor oluyo ben 27 ekimde evlendim eşimin işi için öyle gerekti ama çok pişmanım keşke erteleseydim bende yaz gelini olmak isterdim heryer soğuk çok beğenerek diktirdiğim gelinliğimin üzerine soğuktan şal falan aldım hiç hoş olmadı erteleyeceksen yaza ertele ve o zamana kadarda eşyalarından biraz alır taksit ödersin

yaza erteliyemeyiz kız kardeşimde nişanlı yazın onun düğünü olucak o yüzden yaza erteleyemiyoruz yani ya kışın olucak yada bir sonraki yaza böylede karışık bi durum söz konusu (

fikirlerinizi önemsemesem burda olmam size sormam zaten fikirleriniz önemli benim için benim durumum karışık sadece :)) Amin rabbim hepinize nasip etsin o mutluluğu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…