kizlar siz olsaniz kullanirmiydiniz?

Allah aşkına bunun için mi konu açıyorsunuz akıl mantık var tuvaletteki şey ne kadar temizlerseniz temizleyin mutfakta olur mu hiç. Kapağı yoksa mutfakta da hoş olmaz zaten burada soracak birşey yok bunu kimse sorsanız söyler bir küçük çöp kovası lamka zor olmamalı

selam kizlar . wc de kullandgm cop kutusu vardi ama kapagi yok iyi olmuyo orda iyice camasir suyla yikasam mutfakn kosesine loysam olurmuki cokmu igrenc olur

kendin yazmışsın zaten iğrenç olur diye kız hiç konur mu banyodaki bişey mutfağa istediğin kadar temizle olmaz at gitsin bi çöp kovası ne olcak sanki

Bi konu vardi ya.. komsusu surekli yemek hamur isi getiriomus kadina.. temizlik yaptigi legende hamur yogurdugunu gormus:) aklina o geldi:))

selam kizlar . wc de kullandgm cop kutusu vardi ama kapagi yok iyi olmuyo orda iyice camasir suyla yikasam mutfakn kosesine loysam olurmuki cokmu igrenc olur
kusacammmmmmm sanırım bu mu dert oldu içine... negüzel yaa dertsiz olmak bi kapak bile sorun oluyor demekki...

Valla 8 sayfa işin içinden çıkılamamış bir dert. Çok zor yani Allah kolaylık versin, çözümsüz bir dert inşallah bütün dertlerim kıytırık bir çöp kovası için olur. Ha bir de ne içiyorsanız bana da söyleyin gerçi Amerika'daydınız siz. Yoksa Afrika mıydı?

Valla böyle şeylere denk geldikçe milletin evine giresim gelmiyor. Sonra Hannibalizm neden takıntılı neden obsesif....

Bir çöp kutusu fiyatı en küçüğü 3 lira
Bu kadarda olmaz dedirten cinsten bir konu

gerekiyosa muftaktaki çöpünü poşete koy ama o çöp kutusunu getirme mutfağa. ben banyodaki çöp kutuma kullandığım peçeteleri bile atmıyorum.ancak boş rulo kağıdıdır biten krem kutusudur atarım iğreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…