kizlar siz olsaniz kullanirmiydiniz?

Ay yapmayın ya.
Tamam kullanmayacağınız şeyi almayın,eldekini değerlendirin deriz hep ama bu bambaşka birşey.
Değerlendirilecek bir tarafı yok ki.
Porselen çaydanlığımın kapağı kırıldı,çay demleyemiyorum içinde ama içine kaktüs ektim dekoratif olarak kullanıyorum ama kalkıpta banyodaki çöp kovasını mutfakta değerlendirmem.
Sizde uğraşmayın.
Alamıyorsanız yenisini,bu zamana kadar mutfakta ne kullanıyorsanız onu kullanmaya devam edin.

Çöp kovasi en ucuzu 5 lira
Hele banyoda içine en pis seylerin atıldığı bi çöp kovasini,yemek yaptığım yere hayatta koymam

Kapağı yoksa atın çöpe gitsin

Konu sahibinin bu tür konuları masa başında planlayarak açtığının henüz farkındayız bence.Aksama kadar hiçbir şey yazmayıp akşam; " ama çok para verdim " anlamında birşeyler yazacağını sonra tekrar ölü taklidi yapacağını da biliyoruz

Konuyu okuyunca maddi olarak çok ama çok zor durumda olduğunuzu düşündüm . Aksi halde insanın aklına böyle bir ihtimal gelmez ama sıkıntı maddiyat değilmiş . Sizin ki cimrilik mi , istifcilik mi bilmiyorum ama cöpün kapağının açık olması bile sorun bence atın gitsin ya beden ve ruh sağlığınız için .

Konu sahibi, "neden geç evlenmedimde 27'de evlendim" cümlesini bu sefer konusuna eklememiş..

Buna mı yoksa çöp kovası sorusuna mı daha çok şaşırmalıyım bilemedim ?!

Bence senin için sorun olmaz. Beni öldürseler böyle bir şey yapmam ama sen yaparsın. Herkesin temizlik anlayışı bir olmak zorunda değil.
Ne yaparsan yap kendi evin, kendi bedenin. Bize sorman çok mantıksız!

Oyle deme ya. Belki icimizden biri konu sahibine bilmeden misafirlige gidecektir

Şaka mıdır?
Bunun için konu açılır mı,düşünmeniz bile iğrenç gerçekten.
Sizin evinize gelip birşey yiyip içenlere acıdım.
5liralık çöp kovası için bu terane

Yok ya kullanılmaz dogru degil ne olursa olsun wc de kullanilmis

cok uygun fiyata bulursuz bitane daha olmadi 5 litrelik su bidonunu susleyip mutfak cop kutusu haline sokabilirsiniz internette geri donusum sayfalarinda bir suru model var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…