- 2 Eylül 2008
- 4.777
- 37
canım senden cok farklı değilim bnde ..birde eşimin vurudmduymazlığı eklenınce hepten uykusuz ve yorgun kalıyorum..suan kızkardesım bakıyor kızıma ama bayramda gıdecek o da bakıcıya başlayacgız.o zaman halım ne olur bılmyıorum..gercekten calsııp anne olmak cok zor..sabah 7 de uyanıyor kızım onu emzırıyorum saat 7 bucukta teyzesıne bırakıyorum..saat 2 bucukta süt iznim olduug için gelıyorum eve.ve maratıon başlıyor..gecenın 1 ıne kadar hiç oturamıyorum desem yerıdır..yagmurun karnını doyuruyorum.sagolsun kzıkardesımde cok yardıme dıyor ama onada cok yüklenıp bıktırmak ıstemyıorum.sonra yemek hazırlama telaşı başlıyor 1-2 saatte yemekelrı hazır edıyorum..eşim geliyor.iftarımızı yapıyoruz ..sonra yagmurla bi süre oynuyorum bu arada mutfagı kızkardesim temzılıyor sagolsun o gıdınce halim harap.sonra yagmuru banyo yaptır uyutmaya calıs derken saat 11 oluyor.11 de o uyuyor ancak çayımı içiyorum içebilirsem.bıraz cık dinlenebılırsem dinlenıyorum tabı bu arada gözümden uyku dökülüyor..eşim saattlerce yerınden kalkmadan oturuyor..bunu diel getırdıgımde abarttıgımı söyluyor..neyse daha fazla deıdkodu yapmayayım.saat 1 gıbı uykuya gecıyorum 3 te sahura kalkıp sahuru hazırlıyorum.4 bucukta gerı yatıyoruz..tabı bu arad yagmurda uyanıyor tabı şanslıysam yarım saat sonra gerı uyuyor..degılsem sabaha kadar oturuyoruz..yani sürekli bir koşturmaca.tek şanslı yanım kızkardeısmın yanımda olması o da gıdecek kızımla kendı dünyamızda kalacagız
eşlerin yardımı olmazsa olmaz canım ya. sen öyle koştururken nasıl oturabiliyor pes.