Gelinlik Modelleri Kızlar siz düğün makyajını hangi tonlarda yaptırdınız?

bende beyaz tenliyim, gerçi biraz solaryuma girip rengimi kırmıstım ama... ben altın tonu bi far kullanmıştım... çok hafif bi makyajdı zaten, ama hala fotolarıma baktığımda cok begenırım cunku ne çok fazlaydı ne de az... o yuzden gelin makyajında bence cok koyu tonlar secilmemeli... gelinin, gelinliğin masumiyetinin önüne geçmemeli

bende giri tolarında yapmayı düşünüyorum galiba bu yıl trend toprak ve gri tonu takma kiriği bende düşünüyordum bu topngi okuyunca tamamen karar verdim kullanmaya benim kipriklerim dolgun ama uzun değil uzun durması amaçlı birşey kullanıcam bu kk da olmasa ne yapardım bilmiorum merak ettiğim herşeyi bulup karar verebiliyorum mucuk mucuk kk kızlar

merhaba arkadaşlar yeni geldim aranıza..temmuzda düğünüm war kirpik taktrmak istiorum..nişanda taktrmayı demedim ama beceremedi kuaför hemen düştü..acaba bütün olanlarından mı taktrsam düğünde nişanda tek tek ayrıydı kirpikler heralde ondan beceremedi sizce hangisi daha iyi yapışır?

Benim makyajım gri-gümüş tonlarındaydı...bol eyeliner ve takmak kirpik kullanıldı...bana başlangıçta allığım ve rujum koyu geldi ama fotoğraf çekimlerinde yüzümü görünce, makyözün ne kadar isabetli tercihler yaptığını anladım...
bi de benim yüzüm ağır makyaj kaldırıyo onun için gayet güzeldi...porselen fln yapılmadı ama tamamen kryolan ve mac ürünleri kullanıldı onun için akma da olmadı çok şükürzemuszemus

Kasık kadar suratım!! ve oldukca cocuksuu ..:ecrin_bebek:
Bana seftali tonlarında allık yakısıyor ..Gözlerime siyah eyeliner cektirmeyi düsünüyorum ve gene seftali pembe arası hafif bir tonla rujj ee porselen makyaj olur herhaldee ..

bende beyaz tenliyim gözlerim iri ve yuvarlak sizce nasıl makyaj gider olumunekankayizsmile
bende kirpik taktırmayı düşünüyorum bazıları çok abartılı duruyor onun ayrımını nasıl yapcez acepbilmiyorumkismile

izlenimlerim doğrultusunuzda kuyruklu eylaynır gri tonlarda makyaj simler filan güzel duruyor gelinlerde

benimde makyajım gri-gümüş tonlarındaydı güzel olmuştu..bence gelinliğe en uygun olan gümüş tonları makyaj...(mavi-yeşil-pembe) bana çok saçma geliyor ve beğenmiyorum tabi zevkler ve renkler tartışılmaz benim düşüncem

toprak tonları far ve üzerine altın sarısı eyelıner ve pullar..ışıl ışıl çok güsel tavsiye ederim

gri bir süre sonra mavi gibi görünüyor fotolarda filan. benim makyajımı kuaföre bıraktım altın sarısı simli sürdü gözkapaklarıma,gölgeyi de lacivertle yaptı.çok hoş oldu. turuncu tonlarında allık ve ilginç turuncu bir ruj sürdü. keşke onu bulabilsem ya önce turuncu olur mu dedim ama sürünceeeee.. süperdi. bide geceye kadar ruj kaldı bir sprey sıktı sbitleyici önceden kuaföre bu spreyden olup olmadığını sorun diyorum benn yeni evleneceklere.

Heryerde söylerim dogallıgı sevdigimi.
İnsallah dügünümde tatlı pembe yada seftali tonlarını kullanmayı düsünüyorum.
Gözlerim yesil sadece eyeliner cektirecegim bide takma kirpik tabiki. O kadar da olsun ama.

arkadaşlar benimde haziranda düğünüm var sarışın beyaz tenlym saçlarımda boya yok doğal gözlerimde ela-yeşil karışımı çocuksu bi yüzüm var kaş kiprik çok yok nasıl bi makyaj gider ben gri-siyah sedefli ışıltılı bi göz makyajı düşünüyorm allık olarakta şeftali-pembe karışmı takma kiprikte düşünüyorm tecrübeli arkadaşlar yorumlarını bekliyorm

ışıltılı göz makyajı ,gözlerinizde beğenemdiğiniz bir durum varsa ortaya çıkarır,çok hafif makyaj fotoğraflarda kötü çıkar.bronz makyaj yaşınızdan büyük gösterir,pembe ve kırmızı tonlu allıklar yaşınızı daha genç ve sizi daha masum gösterir.Takma kirpik gece eve gittiğinizde çıkmayabilir ,arkadaşım taktırdı balayında beni aradı,bir gözünde çıkmış diğerindekinde çıkmamaış napıcam ben çok komik duruyorum diyordu,bende kesmesini söyledim,zamanla çıkar dedim...yani siz bilirsiniz,belki bende taktırıcam ama yinede emin değilim.
Haziranda benim düğünüm,porselen makyaj yeşil yada siyah tonlarda düşünüyorum

bende haziran geliniyim . gelinliğimi ekru istediğim için siyah gri olmaz gibi bi düşüncem var ne hikmetse ..çok açık toprak ve dore ışıltılar düşünüyorum açık tenliyim ama kaşım gözüm kara .makyözüm göz makyajını kaldırdığımı söylüyo keza yıllardır tanıyorum kendisini .

Hmm toprak tonları güzel fikir kuaföre bi danışıcam gidermi acaba ban?

Yeşil ela gözlerim, beyaz tenliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…