- 31 Mart 2023
- 329
- 112
- Konu Sahibi suskunkisi
Ben de önce bir cildiyeye görünün, benim sivilcelerim de vardı gözeneklerim Çok genişti cildiyede zorotenin verdiler kırmızı reçeteli bir ilaç belki bilirsiniz 7 ay sürdü tedavim 7 ayda yemin ederim tüm gözeneklerim kapanmıştı ama tedavim tamamlandıktan sonra gözeneklerim tekrardan açıldı şaka gibi. Fondöten hiç kullanmam. Kısa bir süredir purest serisini kullanıyorum. Bir ay kadar düzenli kullandım faydasını gördüm cildim aydınlandı ama tabiki ciltten cilde de degisirKızlar Gözeneğe çare buldum diyen var mı? 1 yılda bir anda oluştular ve kocamanlar. Burnum yanaklarım ve çenemde gözenek var çok mutsuzum yaş 24 kremler jeller falan fayda etmedi. Bir yıl gibi bir sürede kötü günler yaşadım cilt bakımı yapmadım önemsemedim ve bu haldeyim Gittim frekans cihazı mı ne aldım. O yüzümü daha da mahvetti. Hep çizdi. Bana bir şey önerin. Ama daha önce yaptığınız ve işe yarayan bir şey olsun. İzotrenin tedavisi mi göreyim? Lazer mi yaptırayım yoksa cikt zımparalama veya kimyasal peeling falan mı? Hangisi yüzüme gider acill
Sabah yıkama jeli, serum, güneş kremi
Akşam tonik, serum, nemlendirici
Bu şekilde öneriliyor yani sadece tonik kullanmanız duzelmesini uzun vadede sağlar