Gelinlik Modelleri Kızlar siz düğün makyajını hangi tonlarda yaptırdınız?

siyahlı grili sedefli bir makyaj yapicam
takma kirpik, primer, shimmer, highlighter, veil kesinlikle kullanıcam
onun dısında seftaliyle pembe allıgı kariştirip kullanmayı planlıyorum

BU SENİN YAZDIKLARIN TAM OLARAK NE BİLMİYORUM AMA SANIRIM HIGHLIGHTER DERKEN GÖZ ALTI KAPATICISINDAN FALAN BAHSEDİYORSUN SANIRIM, ONDAN BAHSEDİYOR İSEN BEN DE ASLA AMA ASLA İSTEMİYORUM ARABA FARI GİBİ OLUYOR İNSANIN GÖZÜ BENCE ONU HERKES YAPAMIYOR ZATEN, BU KULLANMICAM DEDİKLERİN TAM OLARAK NEDİR? AÇIKLARSAN SEVİNİRİM:utangac:

BU SENİN YAZDIKLARIN TAM OLARAK NE BİLMİYORUM AMA SANIRIM HIGHLIGHTER DERKEN GÖZ ALTI KAPATICISINDAN FALAN BAHSEDİYORSUN SANIRIM, ONDAN BAHSEDİYOR İSEN BEN DE ASLA AMA ASLA İSTEMİYORUM ARABA FARI GİBİ OLUYOR İNSANIN GÖZÜ BENCE ONU HERKES YAPAMIYOR ZATEN, BU KULLANMICAM DEDİKLERİN TAM OLARAK NEDİR? AÇIKLARSAN SEVİNİRİM:utangac:
hayır hayatım sandıgın şekilde kullanmayı düşünmüyorum
aydınlatıcıdir highlighter
elmacık kemiklerime ceneme ve kaş kemiklerime kullanıcam

cnm ben düğünümde kesinlikle gümüş, beyaz weya açık dore istiorum göz makyajımı..tabi hafif simli yani parlak olucak.. gelinlikte renkli makyajı sewmiorum ben pek,ışıltılı ama sade renkler olmalı...opuyorumnanaktan

kızlar size benim düğün makyajımdan bir örnek...lila tonlarında olmuştu makyajım...porselen makyaj yapıldı...:nazar::nazar::nazar:

gelin makyajımı inşşallah gümüş yada altın tonlarında ve kalın eyeliner şeklinde olacak esmer bir tenim var kirpik taktırmayı düşünyorum öyle planlıyorum renkli far düşünmüyrum pembe mor filan... düşünmüyrum örnek olrak şöyle ..
makyaj_01.jpg

d354i10215h163043.jpg

gelin makyajımı inşşallah gümüş yada altın tonlarında ve kalın eyeliner şeklinde olacak esmer bir tenim var kirpik taktırmayı düşünyorum öyle planlıyorum renkli far düşünmüyrum pembe mor filan... düşünmüyrum örnek olrak şöyle ..
makyaj_01.jpg

d354i10215h163043.jpg

gracemmm wala işte budur senden hemen önce aynı yorumu ben yapmıştımmmkaydirigubbakcemile5

bnde altın rengi istiyorum ama hafif ışıltılı olacak yeşil lenslerimide takınca çok hoş oluyor o renk zemuszemus

benim makyajım siyah gri mürdüm üç renk kullanmıştı çok ta süper olmuştu herkes çok beğenmişti tavsiye ederim

valla canım porselen yaptırdım nişanda makyajı yapınca sıvı sıktılar yüzüme.ama akmadı hiç makyajım.

kızlar bişey sorcam benim gözlerim mavi ama açık mavi değil.koyu.ne renk gider bana far düğünde

ben de renkli far olarak yaptırmayı düşünmüyorum...Çok doğal tonlarda istiyorum....
umarım öylede olur..
esmer bi tenim var gözleri eyeliner belirginleştirmek falan güzel oluyor bana

porselen makyaj yaptırmıştım.. çok güzel olmuştu siyah kalem, rimel, eyeliner allıkk çok doğaldı.. bence gelinlikte renkli tonlar bence hoş olmuyo.. gözler renkli ise belki olabilir..

mersinde nikahta altın rengi yaptırmıstım kuaförde istanbulda düğünde kendim yaptım dore tonlarında fotoda koyayım çok belli deil ama

burası istanbuldki makyajım
13448_176707673392_771813392_2852469_132631_n.jpg

13034_204713143392_771813392_3076044_1639775_n.jpg

burasıda mersindeki
13034_206066128392_771813392_3088339_632144_n.jpg

9026_173424688392_771813392_2821079_7145661_n.jpg

simli mavi eyeliner ve rimel vardı gözlerimde,dudaklarım da da parlatıcı.Çok doğaldım o gün opuyorumnanaktan

Back