Gelinlik Modelleri Kızlar siz düğün makyajını hangi tonlarda yaptırdınız?

Ben gelinliğimi büyük ihtimal kırık beyaz olarak dikterecğim sanırım toprak tonları açık olanları uygun olur dimi;?

ben nikahımda klasik gri yada toprak renkleri gibi birşey istememiştim makyöz uçuk bir pembe yapmıştı üstüne ışıltılar falan çok da doğal olmuştu..

Ben de toprak tonlarında istiyorum ama genelde o tonları kumral sarışın olanlara yapıyorlar benim saçlarım koyu kestane kararsızım bilmiyorumkismile

kızlar ben nişanımda takma kirpik taktım çokta güzel oldu düğünümde de taktırmayı düşünüyorum. takma kirpiği kozmetik ürünleri satan heryerde bulabilirsiniz fiyatlarıda uygun düğünümde kahve tonları yada gri-siyah tonlarında istiyorum fisfisfis

toprak tonları esmerlerdede çok güzel duruyor .
bende mesela çok güzel ve doğal görünüyor . düğündede öyle yaptırıcam

hatta bergüzar korelde çok tatlı görünüordu doğal tonlarda yaptırmıştı makyajını

ben gözlerimi vurgulayan gri tonlarında göz makyajı çok abartılı olmayan parlatıcılı uçuk renkte ruj düşünüyorum pembe tonlarında.

ben açıkcası naturel bir makyaj istiyorum
gözlerim eyeliner ile belli olsun yeter(takma kiprikte kullanabilirim)

ange.jpg

bronz makyaj bence çok doğal duruyo takma kirpik olmalı makyajı mutlaka porselen makyaj olmalı çünkü akıyo sprey sıksalar bile

Kızlar gelin makyajı gelinin masumiyetinin altını çizmeli peri kızı gibi görünmeli ve peri kızlarının mosmor gözkapakları kıpkırmızı dudakları olmaz..gözlerim yeşil diye makyözüm gözümün altına turkuaz pırıltılı bir eyeliner cekti..üstüne siyah eyeliner..maskarayı bol yaptı kirpiklerim zaten gözlerimi çerçeveledi..dudaklarıma sedefli pembe-şeftali tonlarında fırcalı ruj sürdü..yanaklarıma cok hafif pembe allık..sanki koşup terlemişim gibi..cokkkkkk güzel oldum (peri kızı gibiydin demişlerdi)saolsun makyözüm bu işin eğitimini almıstı..

gri ve pembe tonlardaydı benim makyajım ama bronz renklerdeki makyajda çok hoş durur eminim özellikle göz rengi hafif açıksa ela mesela..ama ne olursa olsun düğüne 1 kala gidipte makyaj yaptırmayın arkadaşlar önceden muhakkak deneyin benim 2 düğün oldu 1.si süper 2.si tam bir fiyaskoydu ağlayarak çıktım kuaförden....MUHAKKAK SıZ ıLGıLENıN KUAFÖR MAKYAJ FOTOĞRAF ıŞLERıYLE...sonradan çok içiniz gidiyor.

benimde gri ve siyah tonlarındaydı gelin makyajım üzerini pırıltı sim falan sürüldü allığom bronzdu ve çok güzel duruyordu porselen makyaj yaptırmadım sabitleştirici sıktılar ama hiç akmadı gayet memnundum gecg bittiğinde bile yüzümdeydi makyaj ayrıca takma kirpik takıldı kuaförde taktılar ben gidip özellikle almadım zaten düğün günümden önce saç ve makyaj provasına gittim bence gitmelisiniz kesinlikle aklınızda sorular kalmıyor nasıl olcam diye gayet rahattım gerçi kuaförümden va makyözümden çok memnundum herkesede tavsiye edebilirim...

Ben beyaz tenliyim hatta bembeyaz diyebiliriz gözlerim ela ve kaş ve kirpiklerim çok belirgin değil. Normal zamanda rimel siyah kalem veya far kullanmıyorum. Hem çok sırıtıyor hem de ağırlık yaptığı için kullanamıyorum. Kendime tek yakıştırdığım göz ürünü yeşil kalem. Ben düğünde nasıl bir göz makyajı yaptırmalıyım sizce ?

bende bu resimdekini düşünüyorum nasıl olur kızlar beyaz tenliyim ve aynı bu renk göz rengim....gözlerimin büyüklüğüde aynı bu şekilde

Bende porselen makyaj yaptıracagım .. Büyük bir ihtimal seftali tonlarında bir allık kullanacagım .. Seftali tonlarında bir ruj ve parlatıcı .. Gözlerim yesil siyah kalemle cerceve istiyorum eyeliner ve hafif gölge ccookk hafif .. Bu arada benimde yüz hatlarıma koyu tonlarda makyaj pek yakısmıyor ..

prselen makyaj olcak..gri siyah altın sarısı tonlarından biri olur:)yada karışımı:)

Back