Gelinlik Modelleri Kızlar siz düğün makyajını hangi tonlarda yaptırdınız?

burcuslm

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
630
1
296
İstanbul
Bana makyaj yakışmıyor çoçuksu bir yüzüm var lila makyaj falan yaptırınca çok kötü oluyor yani bilemiyorum siz hangi renk yaptırdınız ya da yaptırmayı planlıyorsunuz? öptüm hepinizikaydirigubbakcemile5

25 gün sonra düğünüm var ve ben grinin tonlarını kullanıcam düğünümde artı porselen makyaj yaptırıcam.

Liladır,mavıdır pempedir fılan istemıyom zemuszemus

benim gri tonlarda olmuştu hafif bir makyajdı. ama göz rengi de önemli bana gri çok güzel olmuştu hihoyyyt

ben kesinlikle koyu bir renkle göz çerçevesi ve hafif gölge yaptırıcam.

benim de aslında gri tonlu bir makyaj var kafamda, ama bilmiyorum gelinliğin rengi de önemli tabi porselen makyaj gerçekten ağlayınca falan akmıyormuş doğru mu?

Kına gecesinde de nikahtada gelinlik giydim... Kına gecesinde ayrıca kına kıyafetim fuşya tonlarında olduğu için gri pembe tonlarındaydı...
Nikahta ise altın yeşil kahve tonlarında...

benim de makyajım toprak tonlarda ve gayet doğal olmuştu ben fazla abartılı makyajdan yana değilim gelinlikle. şimdiki aklım olsa buğulu bi göz makyajı yaptırırdım ama.

gelinlikle toprak renkleri istiyorum.. takma kirpikde aldim takiracagim insallah kirpiklerim uzun ama daha düzgün ve dolgun olsun diye.. renkli far istermiyorum gözlerim koyu kalemle gözlerim belirinlestirilsin istiyorum ama far sonucta hangi renk olur bilmiyorum. Gözlerim mavi gri filan olur herhalde

Takma kirpik ben de düşünüyorum ama hiç denemedim düğünden önce denemkete fayda var sanırım çünkü o gün aksilikler çıksın istemiyorum

ben almanyadan aldim.. nisanimda türkiyeden almistim.. incik cincik satan bir yerden

gri beyaz yaptırmıştım biraz da ışıltılı çok hoşuma gitmişti zemuszemus

ben gelin makyajında pembe mor falan öle şeyleri sewmiorum.. gri, beyaz veya dore renkleri sewiorum far olarak, üzerinede hafif ışıltı süper oluo :))

siyahlı grili sedefli bir makyaj yapicam
takma kirpik, primer, shimmer, highlighter, veil kesinlikle kullanıcam
onun dısında seftaliyle pembe allıgı kariştirip kullanmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…