- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi son mecnun
Fotoğraf diyorsan ıphone 6 derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyeki ozellikler pek degismiyorsa son cikan olsu takintim yokki
5 aylık araştırmalarım sonucunda LG G4 siparişimi verdim. Mükemmel bir telefon
Tesekkur ederim cevabiniz icin..
5aylik incelemeyi mutlaka dikkate alacagim
Peki fiyati nedir nette farkli rakamlar cikiyor.Lg G4 ün adı amiral gemi diye geçiyor forumlarda, başka bir telefoncuda eşdeğeri iphone 6 olabilir mi dedik, iphone 6 değil, iphone 6s eşdeğeri dedi.
Peki fiyati nedir nette farkli rakamlar cikiyor.
Fiyatı 1.800 civarı. Alacaksanız eğer LG Türkiye garantili olan cihazlardan alın derim. Bu arada cihaz ciddi anlamda güzel, ekran görünümü fotoğraf kalitesi, üst düzey bir telefon. Ancak benim telefon elime ulaşınca ölü pikselleri vardı ve iade ettim. Haliyle biraz soğudum telefondan. Bir yandan da o kadar para vermek içime sinmedi açıkcası. İşimi rahatlıkla göreceğim daha uygun fiyatlı telefonlara yönelip sony c4 aldım 1100 tl ye.
Hayirli olsun gule gule kullanin.. Benim baktigim tlfnlar da ne hikmetse 1500den asagi olmuyo oyuzden ha deyince alinmiyor bakalim hayirlisi..
Siz de cok yardimci oldunuz tesekkurlerTeşekkür ederim.Dediğiniz gibi ha deyince alınmıyor, araştırmak lazım. Bu konuyla ilgili çeşitli forumlar var ben baya fayda sağlamıştım oradan, güzel bilgiler var