Kızlar Sinirden Çıldırmak Üzereyim!!!

Frizya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
334
0
46
Konya
Kızlar sinirden şu anda beynim zonkluyor ve sağ gözüm seğirmeye başladı sanırım tansiyonum fırladı yine

Benim evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkiyle 5 senedir birlikte olduğum koca kafalı bir sevgilim var. Ama bir dert var ki başımda sabrede sabrede son damlanın düşmesini bekler duruma geldim artık taşıcam ve fena taşıcam !!!

Her şeyi iyi hoş güzel ama bu sevgilimin en sinir bozucu tarafı internete olan düşkünlüğü. Uzun uzun anlatmayacağım şimdi ama senelerdir bu problemi yaşıyoruz. İsmini vermem doğru mu bilmiyorum ama facebook adlı baş belası site yüzünden sürekli tartışıyoruz. Tartışmaları da yazmayacağım şimdi sorun şu ki zamanında bu arkadaş bir sinir kıskançlık anında listendeki bütün erkek arkadaslarını siliyorsun dedi ( benim için hiç önemli sorun değildi silerdim) hiç itiraz etmeden tamam sileyim ama sende bayanları sileceksin o zaman dedim zoruna gitti arkadasın. ık mık etti o da sildi bende sildim. Benim için hiiiiiiiiiiç önemli bir yer değil facebook İcat edeninde .... Kapatalım ikimizde hesaplarımızı boşa zaman kaybı boş işlerle uğrasıyorsun, oraya yada internete ayıracagın vakitte faydalı baska bişeyle ugrassan işine yarardı derim hep.

yok kabul etmedi kapatmayı. bende kapatmadım cunku ben kapattıgım anda ipini koparmıslar gibi sacma sapan insanlarla görüşecek vs vs vs

en nihayetinde bu konuda şöyle bir karar aldık ki ne o ne de ben akraba dısında ben erkek o bayan kimseyi eklemeyecekti ( biliyorum kızlar coooooooooook sacma, bunlarla mı ugrasıyorsunuz ya diyeceksiniz ama bu durumdayız işte)

ama velhasılı kelam bu arkadas zaman zaman tek tük birilerini eklediği oldu her seferinde basına kaktım sen istedim bunu sileceksin yoksa silmesi için ben mesaj atıcam diye.

en son bugun hatta yarım saat once yine bir bayanı eklemiş. gayet sakin birşekilde kim oldugunu ve neden eklediğini sordum (kendisi eklemiş cunku bu kişiyi) cevabını vermek şöyle dursun bıktım senin kıskanclıgından dedi. sizlere de kıskanclık gibi görünebilir ama kıskanclık değil yaptıgım sey kızlar. neden kendi koydugu kuralları kendisi bozuyor ve ben sordugumda amaaaaan sacmalıyorsun deyip kesitirp atıyor. ama ben aynı seyi yapınca kıyametler kopuyor.

ben koç burcuyum bu arada ve aşırı derecede inatcı bir insanım (sevmiyorum bu özelliğimi ama böyleyim) kim oldugunu 50 kere sormama ragmen söylemedi. hani arkadasım dese diyemez baska ortak arkadasları yok çunku.

kızlar bu tür sacma sapan facebook twitter vb sorunu yasayan var mı aranızda yaa.yazarken tuslara vurmaktan klavye delinecek şimdi sinirimden. gercekten bıktım artık ya. bana bir akıl verin. ben ne yapabilirim bu konuda nasıl önüne gecebilirim? ben mi abartıyorum anlamıyorum. adam resmen (baska bir zamanda bu tür konular için) ben erkeğim bana bişey olmaz sen kadınsın yapamazsın bile dedi ve bu beni en çileden çıkaran cümlelerden biri. erkeksin diye yapmak zorunda mısın, beni üzmemek için yapabiliyor olsan bile yapmasan olmaz mı diyorum laf kalabalığı yapıyor bana .....

bu kadar asabiyetle sinirlenmemin nedeni sadece bu değil tabiki sadece bu olaya bakıp bunun için bu kadar sinirlenilir mi demeyin. öncesinde anlatmadıgım anlatsam "öldür onu" diyeceğiniz pek cok sey vardı :D (sinirden gülüyorum) yani bu kadar sinirlenmemin nedeni gecmişiyle birlikte hala aynı seylerin devam ediyor oldugunu görmek

Son düzenleme:
Nişanlımla facemız ortak ıkımızın ısmıde var her hangı bı sorun yasamıyoruz zaten face lıstemızde gereklı ınsanlar var varı yoğu eklemıyoruz eger gereksız ekleyenlerı de asla kabul etmeyız zaten sizde bu sekılde yapablrsnz. Kendinizi nıye uzuyorsunuz ayrıca erkek arkdsn ne dıye eklıyor eklenmesı gereken ınsan zaten onu ekler .

şifresini iste :D kendin sil :D:52::52::52:

bir zamanlar öyleydi zaten canım. şifrelerimiz vardı birbirimizde ama sonra o bozdu yine bunu işine gelmemeye basladı cunku :(

Nişanlımla facemız ortak ıkımızın ısmıde var her hangı bı sorun yasamıyoruz zaten face lıstemızde gereklı ınsanlar var varı yoğu eklemıyoruz eger gereksız ekleyenlerı de asla kabul etmeyız zaten sizde bu sekılde yapablrsnz. Kendinizi nıye uzuyorsunuz ayrıca erkek arkdsn ne dıye eklıyor eklenmesı gereken ınsan zaten onu ekler .

bizimde zaten tanımadıgımız kimse ekli değil normalde. tanımadıgımız insanı eklemenin bana göre de bir anlamı yok zaten. onu senin söylediğin mantığa sokamıyorum :( beni üzmek umrunda değil. abartıyorsun diyor ama bunu yapmayı da kendisi istiyor :( ne istediğini anlamıyorum. ona kalsa ben sadece bayan arkadaslarımı ekleyicem ona karısmicam o istediğini ekleyip muhabbetlere girecek :(

Son düzenleme:
bir zamanlar öyleydi zaten canım. şifrelerimiz vardı birbirimizde ama sonra o bozdu yine bunu işine gelmemeye basladı cunku :(

bizimde zaten tanımadıgımız kimse ekli değil normalde. tanımadıgımız insanı eklemenin bana göre de bir anlamı yok zaten. onu senin söylediğin mantığa sokamıyorum :( beni üzmek umrunda değil. abartıyorsun diyor ama bunu yapmayı da kendisi istiyor :( ne istediğini anlamıyorum. ona kalsa ben sadece bayan arkadaslarımı ekleyicem ona karısmicam o istediğini ekleyip muhabbetlere girecek :(

Canım şifresını al sılmıycem kımseyı de eger skıntı yaratıcak kımse yoksa ki zaten tanıdık dıyosun sılmezsin..
Senin yerınde olsaydım ben de en az senın kadar sınırlenırdım bana kalırsa ortak face en ıyısı bız cok rahatız gercekten mesela benm nsanlım askerde ama askerdeki arkdslrını bıle eklemez öyle der aşkım pat put bısey flan yazar argo hoşlanmam der ekleyenı nısanlıma soruyorum kabul et derse edıyorum zaten bayan cevresı yok akrablrdan ekleyen oluyor onlrda sorun olmuyor .

Canım şifresını al sılmıycem kımseyı de eger skıntı yaratıcak kımse yoksa ki zaten tanıdık dıyosun sılmezsin..
Senin yerınde olsaydım ben de en az senın kadar sınırlenırdım bana kalırsa ortak face en ıyısı bız cok rahatız gercekten mesela benm nsanlım askerde ama askerdeki arkdslrını bıle eklemez öyle der aşkım pat put bısey flan yazar argo hoşlanmam der ekleyenı nısanlıma soruyorum kabul et derse edıyorum zaten bayan cevresı yok akrablrdan ekleyen oluyor onlrda sorun olmuyor .

canım şifresini bana hayatta vermez cunku bunu daha önce yaptım, gecmişte bu da sorun oldu. görüşmüyorum dediği kişilerden mesajlar geliyordu mesela ben görüyordum. yada çooook baska birşey için bir konuda tartıssak girip benim facemi kapatıyordu. şu an kullandıgım face benim 3. facem mesela :(
şifre istemek bizim için çözüm değil malesef :(((

Son düzenleme:
hiç sevmem şu face işlerini.. ne kadar gereksiz bir yer anlatamammm

eski erkek arkadasım da boleydi benim... sevmiyodum hoslanmıyodum ama agzımı acıp ona bişey asla demezdim cunku dedikçe inat yaparlar

kendisi kapatırdı açardı bidaha kapatırdı bidaha açardı

niye kapadın niye açtın su kim niye ekli bile demezdim desem bi yalan uydurcak zaten yada tanımıyorum dicek biliyorum bikere msn de birini sorma gafletinde bulunmustum da ayak ustunde kırk yalan dinlemiştim

sonunda baktım olcak gibi degil, dedim kııızım cookie sen bu adama guvenmiyorsun, böle iş olmaz evlilik de olmaz

ne ben değişebilirim ne de o

araya baska sorunlarda girince ayrıldık ve bitti... kafam da rahat etti bi ohh dedim

suan kendim gibi dusunen biriyle sözlüyüm.. bunlar ufak tefek seyler belki ama aslında buyuk sorunların cekirdekleri oluyor cogu zaman

anladıgım kadarıyla ilişkinz biraz sorunlu

birsey size zarar vermeye baslamıssa oturup onunu ardını iyi dusunun, aşk dedigimiz olgu gelip gecebiliyor, kimseye kendinizden cok deger vermeyin

5 yıl dilekolay kolay degil aşıksınzdır seviyorsunuzdur vs.

ama evlilik hiç kolay değil ve geri donusu yok, ciddi bi ilişkide her seyi ince eleyip sık dokumak lazım anlattıklarını okurken benim bile içim şişti

sevgiliniz su haliyle aile babası olabilecek bir tipe benzemiyor

hakkınızda hayırlısı

hiç sevmem şu face işlerini.. ne kadar gereksiz bir yer anlatamammm

eski erkek arkadasım da boleydi benim... sevmiyodum hoslanmıyodum ama agzımı acıp ona bişey asla demezdim cunku dedikçe inat yaparlar

kendisi kapatırdı açardı bidaha kapatırdı bidaha açardı

niye kapadın niye açtın su kim niye ekli bile demezdim desem bi yalan uydurcak zaten yada tanımıyorum dicek biliyorum bikere msn de birini sorma gafletinde bulunmustum da ayak ustunde kırk yalan dinlemiştim

sonunda baktım olcak gibi degil, dedim kııızım cookie sen bu adama guvenmiyorsun, böle iş olmaz evlilik de olmaz

ne ben değişebilirim ne de o

araya baska sorunlarda girince ayrıldık ve bitti... kafam da rahat etti bi ohh dedim

suan kendim gibi dusunen biriyle sözlüyüm.. bunlar ufak tefek seyler belki ama aslında buyuk sorunların cekirdekleri oluyor cogu zaman

anladıgım kadarıyla ilişkinz biraz sorunlu

birsey size zarar vermeye baslamıssa oturup onunu ardını iyi dusunun, aşk dedigimiz olgu gelip gecebiliyor, kimseye kendinizden cok deger vermeyin

5 yıl dilekolay kolay degil aşıksınzdır seviyorsunuzdur vs.

ama evlilik hiç kolay değil ve geri donusu yok, ciddi bi ilişkide her seyi ince eleyip sık dokumak lazım anlattıklarını okurken benim bile içim şişti

sevgiliniz su haliyle aile babası olabilecek bir tipe benzemiyor

hakkınızda hayırlısı

aslında tek sorunumuz bu internet konusu :( onun dısında anlaşamamak gibi bir sorunumuz yok çok şükür. ve ailelerimizinde haberi var bizden.
bir ara bende çok bunaldım ben bunu kabul edemem kabullenemem bitsin dedim. ama olmadı yapamadık.
genel olarak bakıldığında küçük bir sorunmuş gibi görünüyor ama bizde büyük bir soruna dönüşüyor. ve bir internet yüzünden 5 senelik emeğimizi sonlandırmak istemiyorum
haklı olduğumun farkında ama bu sorunu yaşamaya devam ediyoruz.
yemin ediyorum şu internet yüzünden yaşadıklarımızı anlatsam gülersiniz halime.
ama gelin görün ki interneti dısında problemimiz yok. anlaşıyoruz seviyoruz hayallerimiz var ileriye güzel bakıyoruz.
benim tek istediğim bu alışkanlığından vazgeçirebilmek onu ama nasıl yapacağımı bilemiyorum
elimdeki çözümler tükendi :(

Son düzenleme:
canım şifresini bana hayatta vermez cunku bunu daha önce yaptım, gecmişte bu da sorun oldu. görüşmüyorum dediği kişilerden mesajlar geliyordu mesela ben görüyordum. yada çooook baska birşey için bir konuda tartıssak girip benim facemi kapatıyordu. şu an kullandıgım face benim 3. facem mesela :(
şifre istemek bizim için çözüm değil malesef :(((

Anladım ozaman ıkınızde kapatın gıtsın derım yok kapatmam dıyosa artık sevgılıne dıyecek bırsey yok aksilemesine ne gerek var şifre ıstyorsn vermıyor,kapatlm dersın kaptmaz senınkını kapatır kucucuk bırsey aranıza gıremez.

benimde 4 senelik bi ilişkim var ikimizde çok kıskancız onun facebooku yok benım var butun erkeklerı bu sene bana sıl dedı sıldım zaten konusmadıgım kısılerdı.
facebook gereksız ama ınsana bagımlılık yapıyo hergun gırıyım bakıyım dıyosun. ben de senın yerınde olsam aynı tepkıyı gosterırdım yanı oda kızları sılsın yada ıkınızde kapatın en normali bu. senın yerınde olsam facebookumu dondururdum ve hiç telefon mesajlarına cevap vermezdım en sonunda ya o kızlar ya ben e getırırdım bılmıyorum ben bıraz ınatcıyım belkı kotu bı huy ama bıseyı ıstemıosam hep bı secım yaptırmak zorunda bırakıyorum bugune kadar ıse yaradı :)

eşimle daha yeni çıkmaya başladığımızda o ben ölünce bana facebook açarsınız, "hayatta girmem dediği yere öldüğünde girdi" yazarsınız derdi. sözlendik 5 ay sonra da nişanlandık. ben ilişki durumumu Nişanlı yaptım ama bi baktım ki tek başına nişanlı olmuyor, gittim kendi ellerimle ona önce mail sonra da bir facebook hesap açtım. bütün arkadaşlarım kendini kendi ellerinle ateşe attın diye dalga geçtiler. bi gün ben işe gittim, facebooku açtığımda bir baktım ki açmış orayı albümler yapmış fotoğraf koymuş "aşkımla tatile gittik" "sözlendik" "nişanımız" falan gibi bir sürü albüm. içim rahatladı :16: şimdi evliyiz ve listesinde tanımadığım kızlar dahi olsa sorun yapmıyorum ama benim listemde tanımadıklarını sorun yapıyor işte bu kim neden sana bir şey yazmış falan diye. ben de tüm açıklamalarımı yapıyorum. şifrelerimiz de birbirimizde var kafamız rahat. bence önce güven lazım. birbirinize o güveni sağlamak çok önemli.

eşimle daha yeni çıkmaya başladığımızda o ben ölünce bana facebook açarsınız, "hayatta girmem dediği yere öldüğünde girdi" yazarsınız derdi. sözlendik 5 ay sonra da nişanlandık. ben ilişki durumumu Nişanlı yaptım ama bi baktım ki tek başına nişanlı olmuyor, gittim kendi ellerimle ona önce mail sonra da bir facebook hesap açtım. bütün arkadaşlarım kendini kendi ellerinle ateşe attın diye dalga geçtiler. bi gün ben işe gittim, facebooku açtığımda bir baktım ki açmış orayı albümler yapmış fotoğraf koymuş "aşkımla tatile gittik" "sözlendik" "nişanımız" falan gibi bir sürü albüm. içim rahatladı :16: şimdi evliyiz ve listesinde tanımadığım kızlar dahi olsa sorun yapmıyorum ama benim listemde tanımadıklarını sorun yapıyor işte bu kim neden sana bir şey yazmış falan diye. ben de tüm açıklamalarımı yapıyorum. şifrelerimiz de birbirimizde var kafamız rahat. bence önce güven lazım. birbirinize o güveni sağlamak çok önemli.

sizinkinin tam tersi işte bizimkide. bende kapattırmaya ugrasıyorum. tanımadıgımız kişiler olsa acıklamasını da yapsan doymuyor. aşırı asabiyet var. ama ben sordugum zaman lafı kıvırır kim oldugunu söylemez, amaaan cok abartıyorsun der iyice çileden çıkarır beni :(

Allah aşkına kim oldugunu söylememesi aklınıza ne getirir. ısrarla söylememesi hemde. seni ilgilendirmez bile dedi yani. beni ilgilendirmezde kimi ilgilendiriri tabiki beni ilgilendirir dedim. yok söylemedi kim oldugunu

Son düzenleme:
Facemiz yok olamazda...
K.bakma ama bana göre bu bir 'aldatma'
Sevgilisi olan bir erkek hele ki 5 yıllık gibi uzun süreli bir ilişki
ordan burdan kızları eklemesi,amacının ne olduğu belli,kesinlikle kıskançlık konusu değil
daha ağır bir konu...
Tabi senin bakış açını bilemem ben kendi açımdan söylüyorum ben kesinlikle kaldıramazdım.

canım bu face konusunda bende erkek arkadaşımla sorun yaşadım çok eskiden 1 haafta çıktığı kız faceinde vardı arkadaşız falan diyordu bnmde hoşuma gitmiyoru çok kızdım sildirdim kızı.Bir dahada görüşmeyeceksin yoksa olmaz dedim tmm görüşmem dedi. Şuan şifresi var girip bakıyorum arada.

Gerçekten hiç hoş değil sana kim olduğunu söylemediği insanları eklemesi ve muhabbet etmesi ne demek ya bana böyle birşey yapsa erkek arkadaşım ben direkt tmm cnm sen yoluna ben yoluma sen git faceten bulduğun arklarınla gönül eğlendir bb derim.Tabi bunun öncesinde şunu demen gerekir bak senin bu davranışlan hoşuma gitmiyor.Beni zorluyorsun sana olan güvenimi kırıyorsun ha istediğin onlarsa git.Ama benmle olmak istiyorsanda ben sorun istemiyorum tanımadığın kızları ekleyip muhabbet edemessin ben burda eşş... başı değilim bu ilişkiye saygı duymak zorundasın duymuyorsanda bitiririz sen hayatına bakarsın ben hayatıma bakarım.Bu şekilde konuş derim bunları dedikten snra sana tmm bitirelim diyorsa e cnm zaten bitmesi gereken birşeymiş derim ama bu konuşmayı ya yzyüze yada telefonda yap.Msjla yapma yani çnkü msjın erkekler üzerinde pek etkisi olduğunu düşünmüyorum yani en azıdan bn erkek arkadaşımla msjdda pek anlaşamıyorum diyelim neyse yinede sen bilirsin tabi bu bnm tavsiyem cnm :34:

Son düzenleme:
canım bu face konusunda bende erkek arkadaşımla sorun yaşadım çok eskiden 1 haafta çıktığı kız faceinde vardı arkadaşız falan diyordu bnmde hoşuma gitmiyoru çok kızdım sildirdim kızı.Bir dahada görüşmeyeceksin yoksa olmaz dedim tmm görüşmem dedi. Şuan şifresi var girip bakıyorum arada.

Gerçekten hiç hoş değil sana kim olduğunu söylemediği insanları eklemesi ve muhabbet etmesi ne demek ya bana böyle birşey yapsa erkek arkadaşım ben direkt tmm cnm sen yoluna ben yoluma sen git faceten bulduğun arklarınla gönül eğlendir bb derim.Tabi bunun öncesinde şunu demen gerekir bak senin bu davranışlan hoşuma gitmiyor.Beni zorluyorsun sana olan güvenimi kırıyorsun ha istediğin onlarsa git.Ama benmle olmak istiyorsanda ben sorun istemiyorum tanımadığın kızları ekleyip muhabbet edemessin ben burda eşş... başı değilim bu ilişkiye saygı duymak zorundasın duymuyorsanda bitiririz sen hayatına bakarsın ben hayatıma bakarım.Bu şekilde konuş derim bunları dedikten snra sana tmm bitirelim diyorsa e cnm zaten bitmesi gereken birşeymiş derim ama bu konuşmayı ya yzyüze yada telefonda yap.Msjla yapma yani çnkü msjın erkekler üzerinde pek etkisi olduğunu düşünmüyorum yani en azıdan bn erkek arkadaşımla msjdda pek anlaşamıyorum diyelim neyse yinede sen bilirsin tabi bu bnm tavsiyem cnm :34:

ah canım ahhh yaptım bunların hepsini. artık aklıma gelen çözümüm kalmadı. senin yazdıklarının aynısını söylemdim zamanında. her seferinde bir daha yapmayacagım etmeyeceğim deyip üzerinden belli bir zaman gectikten sonra gene aynı seye baslıyor. bak dedim bu internet bizim sonumuz olacak haberin olsun dedim.
bu zamanlarda bağırır çağırır aklınca beni bastırmaya çalışır. bende altta kalmayınca (haksız olsam bağırıp çağırmasına katlanırım) 2 gün sonra özür diler bir daha yapmayacagım der. bendeki çözümler tükendi artık. başka bir çözüm bulmam lazım bunun önüne gecmek için ama ne :(

benim erkek arkadaşım da tanımadığı kişileri ekliyordu, bir keresinde sarışın dekolteli ne idüğü belirsiz bir kız onu eklemiş, o da kabul etmiş.sorun edeceğimi anlayınca sildi hemen.

ama o lafı ben de çok duyuyorum "sen kızsın ben erkeğim" ne alakası var ya bu devirde kızların ağzı erkeklerden daha çok laf yapıyo.

bence sakın izin vermeyin öyle başkalarıyla konuşmasına.

benim erkek arkadaşım da tanımadığı kişileri ekliyordu, bir keresinde sarışın dekolteli ne idüğü belirsiz bir kız onu eklemiş, o da kabul etmiş.sorun edeceğimi anlayınca sildi hemen.

ama o lafı ben de çok duyuyorum "sen kızsın ben erkeğim" ne alakası var ya bu devirde kızların ağzı erkeklerden daha çok laf yapıyo.

bence sakın izin vermeyin öyle başkalarıyla konuşmasına.

en son bugün sildim faceden onu. iyi dedim madem anlatmıyorsun ne yaptıgını en azından gözümün önünde yapıp benim asabımı daha fazla bozma dedim. şimdi git kimi ekliyorsan ne yapıyorsan yap dedim. bu seferde bana sen beni niye sildin? sen birilerini ekleyeceksin kesin ben görmeyeyim diye bunu bahane edip sildin beni diyor.
yani açıkçası gel beni öldür cennete gir diyor. yorumsuz kaldım artık.

facebookun suçu yok erkeler rahat durmayı bilmeli...bence abartmamışsın kıskanmkta az bile yapmışsın

ah canım ahhh yaptım bunların hepsini. artık aklıma gelen çözümüm kalmadı. senin yazdıklarının aynısını söylemdim zamanında. her seferinde bir daha yapmayacagım etmeyeceğim deyip üzerinden belli bir zaman gectikten sonra gene aynı seye baslıyor. bak dedim bu internet bizim sonumuz olacak haberin olsun dedim.
bu zamanlarda bağırır çağırır aklınca beni bastırmaya çalışır. bende altta kalmayınca (haksız olsam bağırıp çağırmasına katlanırım) 2 gün sonra özür diler bir daha yapmayacagım der. bendeki çözümler tükendi artık. başka bir çözüm bulmam lazım bunun önüne gecmek için ama ne :(

hmm o zaman şöyle yap sende tanımadığın birini ekle o fark etsin ama sen söyleme o sorsun kim o dye hatta bir kişiyi eklediğinde fark etmeesse bir daha ekle e dedin ya ben yapınca soruyor dye e mutlaka sorucaktır :37:
Sende de ki amaaaan cnm sende abartıyorsunnn ama ben sana karışmıyorum bundan sonra sende bana karışmaa de :37: böyle yok yere kıskançlıklar yaratma de kimse kim boşver cnm falan de:37:
Sana zaten dyecektr ne demek falan dye sende e cnm sen yapıyorsun ben yapnca mı suç oluyor ssende yapma bende yapmayım de :37: herşey karşılıklı ne ekersen onu biçersin dee :27: üzüm üzüme baka baka kararırmış de bana artık normal geliyor bunlar falan bu tarz şeyler söyle bak nasıll anlayacak hatasını ama zaten snn özellikle yaptığını düşüncktir ama o vazgeçene kadar sende asla vazgeçme yani o derse sana beni sinir etmek için yapıyosun falan öyle diyosan öyledir cnm de ama vazgeçme tavrını koy bir süre sonra o vazgeçicektir :36: vallahii daha da başka bişy gelmedi cnm aklıma

bende ilşkini herkese aç diyorum sadece arkadşlarna açıyor o bana sen bayansn herkese açk olucak diyor bide trip atıyor snraa yaa deliriyorummmmmm ben kendme çözüm bulamadmkii kaç aydr yaptıramadm:5: bi kız vardı fotolarnı begeniodu sevglimn sil die demediğimi bırakmadm slmedi arkadşm dedi olabilr sanmıyorm başka bşyi olmadgnı ama ben sil diyorum ya benden önemlimi facemden sildm sevglimi o kızı slmedi die. o var nslsa ben olmasamda olr dedm ayrılma durumuna geldm bi kere silmedii bnde inatçıym aynı şekldee :47: erkekler genelde böyle heralde odun :43:

Back