Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senınle basa bas gidiyorum canım![]()
son 3 ünite ama onuda yarın yapıcam artık bugun pestilim çıkmıs durumdaa
![]()
aksam 6ya kadar bitirmek istiyorum oyle sartlandırdım kendımı .. aksam 6dan sonra dersle ilgili deneme sınavlarına calıscam ,hafta bugunde aynı dersı tekrar edıcem :18:
insallah emeklerımızın karsılıgını alırız kızlar:18:
selam kızlar nasılsınızben 58 ünite çalıştım ama sanki hiç biri aklımda kalmadı gibi :18:
off yaaa kalan 10 ünitem ingilizceden ne yapcamm yaaaa tekrar ve soru çözerek yetirmeyi düşünüyommmm kendimede hiççççç güvenmiyommm kafam almıyoooo yaaaaaaa
sizler faydasını görün inşşşş emeğimizin karşılığını buluruz
![]()
benim son 6 ünite kaldı ama diğerleri de sanki hiç çalışılmamış gibi hiç biri aklımda değil tek umudum çıkmış sorular![]()
kızlar şimdi gecmıs yıl sorularından calısmak istiyorum ama yenı byasalara kanunlar dolayısıyla pek çalışamıyorumda![]()
yerel yönetim
türk vergi sistemi
idare hukuku (bu dersi gecmıs olsamda)
değişti diye biliyorum yenı yasaydı kanundu derken.. baska varmıydı arkadaslar ... ?
maliye politikasıda değiştimi? şimdi ben bundanda girecegım ya içime dert oldu.. gecmıs yıl sorularını calısıp calısmamakta kararsız kaldım :18::26:![]()
slm kızlar bene işletme 2.sınıf tekrar kaldığım derslerde istatistik,ticaret hukuku ve iktisat teorisi sadece istatistik kaldı buakşam başlıycam kısmetse içimden hiç çalışmak gelmiyo anlamıyorum çünkü offf bende söyliim dedimm....
cvp verdiğin için tşk ederim canımdüzeltme yok canım kitaplarda hepsi 2010 basım yani geçen senenn konuları bence bak sen geçmiş yıllara zaten maliye den aynı çıkmıo tvs den de öle maksmum 1 veya 2 tane soru gelio.yerel yönetimde aynı ben baktım geçmiş yıllara.gene de bak faydası olur canım
slm kızlar bene işletme 2.sınıf tekrar kaldığım derslerde istatistik,ticaret hukuku ve iktisat teorisi sadece istatistik kaldı buakşam başlıycam kısmetse içimden hiç çalışmak gelmiyo anlamıyorum çünkü offf bende söyliim dedimm....
canım benim çok sağol içimi rahatlattın yaaaa teşekkür ederim inşallah hepimiz üstesinden geleceğizkızlar açıköğretimde 3. senem ve tecrübeyle sabittir.konulara çalıştınız soru çözdünüz ama aklınızda bişi yokmus gibi oluyor.sınava girdinmi hepsini takır takır çözersinizhep yüksek notlarla geçtim önceki yıllarımda ve hep böyle hissettim.elinizden gelenin en iyisini yapın çalışın ve aklımda hiç birşey yok diye düşünmeyin..rahat olun biraz emin olun sınavlarınız çok güzel geçecek
![]()
kızlar açıköğretimde 3. senem ve tecrübeyle sabittir.konulara çalıştınız soru çözdünüz ama aklınızda bişi yokmus gibi oluyor.sınava girdinmi hepsini takır takır çözersinizhep yüksek notlarla geçtim önceki yıllarımda ve hep böyle hissettim.elinizden gelenin en iyisini yapın çalışın ve aklımda hiç birşey yok diye düşünmeyin..rahat olun biraz emin olun sınavlarınız çok güzel geçecek
![]()
çok az kaldı sınava hangi birine çalışacaksın boşver bak keyfine.bu saatten sonra çalışsanda bi yararı olmaz zaten.bnde hiç çalışmadım.boşu boşunada kitap aldım.finale artık ineklicezz :)))
şu son haftada yaptığım aöf nin verdiği ve almış olduğum yardımcı kitaptaki soruları çözmek bunun yanı sıra geçmiş yıl sorularına bakmak üniteleri çalışmasam dahi sorulara bakıyorum okuyorum ezberlemeye çalışıyorum ne kadar faydası olacak bilemiyorum :18: