Evet ayrıntı olduğunu bende farkettim.. Geçmiş yılların sorularını çözmüştüm ama cumartesi günü olan sınavda 1 tane bile çıkmadı pazar günü olanda ise hatırladığım sorular oldu.. Birde sınava giderken kitaptaki sorulardan çözmüştüm (aof) onlardan da çıktı şansa.. Ama pek umutlu değilim malesef vizelerden finallere çok iyi hazırlanmak istiyorum bu yüzden..
benim hiçbir dersimde çıkmış soru ya da aof nin kendi kitaplarındaki sorulardan çıkmadı malesef
hep konu aralarından çıkmış
yani ne yapıp ne edip biz o kitapları sindiricez:18:
kızlar sonuçlar tahmini ne zaman açıklanır..birde krediler falan nezaman belli olur...bilgisi olan varmı?? tecrübeli olanlar?
sonuçlar aşağı yukarı 10 gün içersinde açıklanırmış öyle diyolar , hadi olsun 2 hafta fazla uzatmazlar diye düşünüyorum bende.
gazel geldiiiii :)
selam kızlar herkese...yaklaşık 5 gündür foruma giremiyorum haliyle sınav için memleketime gittim..oğlumu burda sınav esnasında bırakacak kimsem olmadığı için...
dün gece çıktık yola ve sabah 5,30 civarı evime geldim şükür...aşırı kar ve soğukla birlikte çok kötü bi yolculuktu..allaha şükür sağ salim geldik...
gelelim sınava....
kızlar bütün yazdığınız yorumları tek tek satır satır okudum ve inanın çok üzüldüm ve bütün hevesim kursağımda kaldı diyebilirim...
çok aşırı kötü geçmese de çok iyi de geçmedi sınavım...hele ki en çok üzüldüğüm bilgisayar berbattı...şuan bilgisayarın tek bir sorusunu bile hatırlamıyrum..salladım hep...
diğer derslerim fena değildi şükür..ama sonuç ne olur bilemem tabi...
bu arada yüzde doksanınız çıkmış sorulardan hiç çıkmadığını yardımcı kitapların hiç işe yaramadığı kanatindesiniz..bende öyle düşünüyorum ama hiç de çıkmadı değil...bi kaç tane de olsa çıktı çıkmışlardan...birde ben aöf nin kitaplarının kapağını bile açmamıştım..yardımcı kitaptan çalışmıştım ve iyikide öyle yapmışım hiç değilse boşu boşuna aöf leri yalayıp yutup hüsrana uğramamış oldum...yardımcı kitapın bilgileriyle ne biliyorsam yaptım bakalım nolcak...
bu arada gzdbky canım çok üzüldüm senin adına, içimizde en çok çalışan sendin ve anladığım kadarıyla en hüsrana uğrayan sen olmuşsun...
ya inan sınavdan çıktığımızda hiç kitap yüzü açmadım ama çok güzel geçti diyenleri gördükçe resmen dellendim...yaa ne kadar adaletsizlik bu yaaa...
çok emek vermiştin onca telaşenin arasında, ama biraz da nasip canım yaa fazla üzülme....birde şöyle bişey var, insan sınavda ve çıkınca berabt gibi geçti diye düşünse de sonuçlar şaşırtıyor insanı...ben eminim sende öyle olacaksın...
bu aöf ye hiç lafım yok, aslında çok lafım var ama değmez vallahi...
birçok kişiyle sınavdan önce ve sonra görüştük tanıştık, çoğu evli çoluklu çocuklu kimisi maddi imkansızlıklarla örgüne gidememiş, zar zor aöf ye başlamış...
millet ne zorluklarla ders çalıştı...yok kitap gelmez yok büt kalkar yok soru sayıları düşer bıdı bıdı bıdı...
EYY AÖF para tatlı geliyor bütü kaldırıyorsun, eğitim kalitesi zırvalığıyla soruları kazıklaştırıyorsun, sayılarını düşürüyorsun...napmaya çalışıyorsun...
sınav çıkışında ağlayanı bile gördüm kızlar, harç paramı evde kazaklara boncuk dikerek biriktirdim yatırdım gece gündüz ders çalıştım ama sınavım hüsran geçti diye..acıdım kızcağıza...
bu soğukta karda kışta milleti ordan oraya okuldan okula sürüklediler....allaha havale ediyorum artık kızlar...
yine de şükür diyorum, kıtı kıtına geçersem geçerim, geçemezsem de napıyım hayırlısı olsun..ben emek verdim ufacık çocuğumla geceli gündüzlü çalıştım artık takdir allahın..
hepimiz geçeriz inşallah kızlar allah yardımcımız olsun dua ile birlikte inşallaah...
kızlar sonuçlar tahmini ne zaman açıklanır..birde krediler falan nezaman belli olur...bilgisi olan varmı?? tecrübeli olanlar?
:18:
sınavlar 20günden önce açıklanmaz ne yazık ki
çatlıcam artık meraktan:18:
kredilerde benim bölümümün belli
senin belli değil mi
burdan bak bakalım şifrenle giriş yapıp yazması lazım derslerinin yanında
https://login.anadolu.edu.tr/?url=http://ogrenci.anadolu.edu.tr/tr/Login.aspx
hoşbuldum canımın içi
özledim kız ben seni :) valla sınavda bile aklıma geldin...dualarıma ekledim seni...allah yardımcımız olsun diye...
inan dedim ki, yaladı yuttu bütün dersleri hatta birde tekrar yaptı, inşallah mutlu çıkar sınavdan diye...yine de fazla üzülme ben eminim sonuçlar iyi gelecek senin...sen evham yaptın biraz, inkılapa üzüldün kafaya çok taktın ondan şimdi böyle düşünüyorsun...gör bak sonuçlar açıklanınca sevineceksin inşallah....
bu arada inkılabın çanı baya düşük oluyormuş...ortalamadan yırtarsın gibi geliyor bana...kimi duysam çok zor ders diyor...geçersin rabbimin izniyle...
ya şimdiden millet çalışmaya başlamış, anam ben daha kendime gelemedim ki, kafam kazan gibi yaa o koca koca kitapları şimdi yeni baştan al eline oku oku oku, soru çöz falan öfff valla gözümde büyüdü...kaç ünitem var onuda bildiğim yok valla inanırmısın daha açıp bakmadım bile...günler su gibi akıp geçecek yine, sona doğru paçalar tutuşacak, birde final malum iyice pert olacaz heyecandan, haliyle yüzde yetmiş çok yüksek bi rakam..ne diyelim ya sabır çekip hadi bismillah diyerek girmeyi nasip etsin rabbim....
canım sen yazarken öyle bi karışık yazmışsın ki ben bile okurken kafam karıştı :)arkadaşlar bir kaç sorum olacak cevap verir misiniz
öncelikle merhaba...
ben bu kredili sistem olayını anlayamadım şimdi hafta sonu vizeler girdim.
finaller için de aynı çalıştığım kitaplara mı çalışacağım.
yoksa ne olacak?
bide 4 oturum da olacak sınavlar şubattaki son sınav mı oluyor
eee o zaman mart ve hazirandaki sınavlar da final sınavlarımı olacak... ne bu
ay yazarken bile kafam karıştı
birden kısaca ben ne yapacağım hangi kitaba çalışacağım lütfen acil cevap verirseniz sevinirim bütün sorularıma...
Yarın akşam yavaştan başlayacağım derslere hergüne 2 ünite koymam lazım
İş görüşmeleri o bu derken başlayamadım
Yarında evde yokum artık akşama başlarım
Sizler ne yaptınız başladınız mı?
Gazel, gzdbky, sallagitsinbe, daha aklıma gelmeyenler hepiniz
bende seni özledim vallasende benim hep aklımdaydın
hepimize dua ettim bende o kadar çalıştık çabaladık inşallah güzel sonuçlar alırız
inşallah inkılabın çanı düşük olur bende öyle duyuyorum ama çana bile giremeyebilirim
ayy tam rezillik vallahi
aslında inkılap kolaydı hep bilgi sormuşlardı
yani diğer derslere çalıştığım kadar inkılaba çalışsaydım 100 alırdım eminim ona sinirleniyorum ya zaten
en sona bıraktım içimden çalışmak gelmedi ve açıkcası üstün körü geçtim inkılabı buldum cezamı
ama diğer derslere lazım yok iyice oturtmuştum inşallah onlardan yüksek alırım
burdada herkes çalışmaya başladı biz tembel baykuşlar
ben şimdi oturup planımı yapıcam her güne bir ünite eklicem
tam 1 ay var bakalım nasıl yetişecek birkaç güne 2 ünite eklemem lazım stajda hala devam ediyor
neyseki sömestr tatili varda o ara stajım yok kardeşimdende kurtulcam biraz annemde 1 hafta izinli olacak biraz rahatlıcam o ara ohh oohh
sende bu hafta bitmeden bir al eline kitapları bak ünitelerine falan
bu finalleride atlattık mı tamamdır 1 ay yan gelip yatıcaaaazzzzz
Gazel aşk olsun sınavda ben aklına gelmedim mi ?
ahh canım benim, unuturmuyum hepimizi kattım rabbim hepimize diye besmele çekip başladım sorulara...
ama itiraf edeyim gzdbky için ekstra dua ettim, çünkü yazık kıyamam en çok onun ünitesi vardı ve en çok o çalıştı içimizde...
ama finalde özellikle senin ismini de eklicem dualarıma canım benim, rabbim kabul ederse dualarmızı inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?