sanki çok çok silik çizgi var gibi.Adetime 5 gün var. Çok istiyorum bu 4. denememiz. Sizce var mı yoksa ben görmek istediğimi mi görüyorum acaba
Bence var :) Ne kadar sürede çıktıAdetime 5 gün var. Çok istiyorum bu 4. denememiz. Sizce var mı yoksa ben görmek istediğimi mi görüyorum acaba
Ben görüyorum, kac dk da cıktı, inşallah kuruma cızgısı deıldırAdetime 5 gün var. Çok istiyorum bu 4. denememiz. Sizce var mı yoksa ben görmek istediğimi mi görüyorum acaba
21 Eylül canımsanki çok çok silik çizgi var gibi.
bat a kaç gün var?
7-8 dakikaBen görüyorum, kac dk da cıktı, inşallah kuruma cızgısı deıldır
7-8 dakikaBence var :) Ne kadar sürede çıktı
İlk 5 dk önemli diyolar ama, kan testi yaptırsanız keşke7-8 dakika
Haklısınız aslında ama çok isteyince durduramıyorum kendimiüç dört gün geçince yapın testi daha sağlıklı.şuan silik gibi ama fotoda net değil önceden öğrenmek istiyorsanız hemen bugün kan verin kanda net olarak çıkar..
İnşallah canımİlk 5 dk önemli diyolar ama, kan testi yaptırsanız keşkeinşallah vardır
Hemen çıktıysa var gibiAdetime 5 gün var. Çok istiyorum bu 4. denememiz. Sizce var mı yoksa ben görmek istediğimi mi görüyorum acaba
Bak benim beş gün kala böyle cıkmıstı çok şükür hamileyim senin ki daha netAdetime 5 gün var. Çok istiyorum bu 4. denememiz. Sizce var mı yoksa ben görmek istediğimi mi görüyorum acaba
O zaman hayırlı olsun. Ben transferin 7. gününde silik çizgiyi görmüştüm bu şekilde.7-8 dakika
Var gibi çok silik sağlıklı beslen cm koyulaşcakmi bekle bir iki gün üç gün sonra birdaha yapHemen çıktıysa var gibi
Ayyy inşallah canımBak benim beş gün kala böyle cıkmıstı çok şükür hamileyim senin ki daha net
İnşallah öyledir canım teşekkür ederimO zaman hayırlı olsun. Ben transferin 7. gününde silik çizgiyi görmüştüm bu şekilde.
Peki ya sonrasıAyy yaptığım ilk test geldi aklıma böyledi.
Benimde ilk yaptığım test böyleydi şimdi oğlum 7 yaşındaAyy yaptığım ilk test geldi aklıma böyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?