Ben 14 haftalık oldum canım şükürVar gibi çok silik sağlıklı beslen cm koyulaşcakmi bekle bir iki gün üç gün sonra birdaha yap
Oyy maşallah Allah hayırlı ömürler versinBenimde ilk yaptığım test böyleydi şimdi oğlum 7 yaşında
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım darısıda isteyen herkese inşallahBen 14 haftalık oldum canım şükür
Bu benHaklısınız aslında ama çok isteyince durduramıyorum kendimiNeredeyse hergün yapıyorum test Üstelik çıkmayacağını bile bile
Şimdi bebeğim 10 aylık işllah sende öyle diyeceksinPeki ya sonrası
Allah bağışlasın güzel ömrü olsunBenimde ilk yaptığım test böyleydi şimdi oğlum 7 yaşında
Ya masallahBen 14 haftalık oldum canım şükür
Saol canım üç kayıp tan sonra çok iyi geldi bana iki oğlum olmasına rağmen Rabbim kimsey evlatsız koymasınYa masallahhadi gözün aydın
Amin cnm inşallahSaol canım üç kayıp tan sonra çok iyi geldi bana iki oğlum olmasına rağmen Rabbim kimsey evlatsız koymasın
Amin canım sen de sağlıkla kavuş inşallahAmin cnm inşallahAllahim onlara ömür versin inşallah
Amin cnm inşallahAmin canım sen de sağlıkla kavuş inşallah
İnşallah canım teşekkür ederimBen 3 gün kala erken gebelik testinde silik çizgi görmüştüm. Aynı gün bu testlerden yapmıştım erken gebelik testinden bi tık daha silik çıkmıştı. Eğer çok sabırsızsan erken gebelik testi yapabilirsin :) inşallah vardır.
Tamam işte oluyor hayırlı olsun. 5-6 güne git kan verKızlaaaar yardıımmmmSizce neler oluyor ?
Gebesin kuşumKızlaaaar yardıımmmmSizce neler oluyor ?
Yaaaaaa inanamıyorumTamam işte oluyor hayırlı olsun. 5-6 güne git kan ver
Ağzından bal damlıyo yaaa inşallaaah öyledir aşırı heyecanlıyımGebesin kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?