- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
Bende en çok facebookta dönen muhabbetlere denk gelmiştim ondan sonra anladım..
Mesela geçen yıl okulların açılacağı dönem şe yazmışlardı "Yine liseden üniversiteye fırlayan kızlar lütfen saçlarınızı kıızıla boyatıp gelmeyin,yeterince varlar zatn" gibi..
Akılma kazınmış bu cümle :18:
Ayy bende üniversitiye başladım kızılı rengine boyamıştım üniyi kazandığımda :)) Heves işte sap oldum hissediyorsun kendini ama baltayı eline vermiyorlar maalesef :)
Bence boyama. emin ol sıkılacak ve doğala dönmek için uğraşacaksın sonrada. hele kaşlarını hiç elleme. 2 3 yıl geçsin biraz daha yüz hatların otursun o kaşların çok daha güzel olacaktır. Millet kalın kaş delisi oldu artık. İncelteyim deme
dogrudur canm vardır heralde ama ınan kı hıııııııcc duymadım yani. bide ben unıye basladıgımda da saclarım bal tonlarındaydı o yuzden hıc bır sey denmezdı bana ama sonradan boyatanlar asıl lafı yıyenler olurdu. geldı de degıstı falan dıye
canım kaç yaşındasın daha boyatma bence çok kçtü olur saçların bu yaşta başlarsan (bende erken başladım ve pişmanım ). veee kızıl çok zor bi renk kınadan daha çk uğraştırır.akar boyamak zorunda kalırsın rengi solar boyamak zorunda kalırsın dibi gelir boyamak zorunda kalırsın yani sürekli boyaman gerekir. saçların yıpranır tabi bu sürede. ben her ay boyuyodm solunca çok kötü oluyo çünkü rengi diye . kaşlar da ayrı bi dert . işkence gibi yani. o yüzden bulaşma ammaaa illa çok istiyosan saçlarının uçlarına kızıl balyaj attır çok hoş duruyo bende kızıl istiyorum tekrar ama göze alamıyorum o kadar şeyi bu yüzden sadece uçlarına balyaj attırcam :)
oooovv okurken bile çok zor geldi :18:
Ay iyi ki size danışmadan bir aptallık yapıp boyatmamışım yoksa halim perişandı
Uçlarına balyaj attırmak güzel fikir bir arkadaşım yaptırmıştı çok beğenmiştim
Kaşlarıma diyecek sözü bulamıyorum bilegirmeye kalksam çıkamam içinden
canım böyle arada bayanlara esiyo heves bu ama kızıl zor bi heves :) uçları da çok gzel durur emin ol sende görmüşsün zaten arkadşında o yüzden boşver tümünü boyamayı uçlarına balyaj attır o da akıcak illaki ama yıpranan sadece ucu olcak kaşlarına bulaşmana gerek bile kalmycak resmlerde kaşların da kötü durmuyodu yüzüne göre hoştu illa aldırcam rahatsız oluyorm dersn bikaç sene bekle yüzün otrsn kaş tasarmı yapan yerlerde aldırrsn ama kalın kaç modası var boşverr girme bile aldırmaya birde inca kaşı ben çok kadınsı buluyorum :))
Hepinize çok teşekkür ediyorum
Doğallığı bozmaya kıymayacağım
En son gösterilen renkde çok güzel eğer boyatırsam o renklerde boyatırım..
O da en azından biraz daha olgun olduğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?