• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar sice boyatmalı mıyım yardım :( (resimlii)

kına dogal oldugu için olabilir ama boya için erken yaşta uzak dur derim. çünkü boyadıktan sonra saçların beyazlamasının hızlandıgını kendimde ve bi çok kişide gördüm:31:

Acaba kaç yaşlarında başlamak uygun ben 19 yaşındayım şuan :26:
Bu yıl üniversite olacak ya birazda ondan heves ediyorum sanırım :1:

fotograftaki rengin kalıcı olması için sıksık boyatman gerek o da saçını çok yıpratır bence boyatma

Acaba kaç yaşlarında başlamak uygun ben 19 yaşındayım şuan :26:
Bu yıl üniversite olacak ya birazda ondan heves ediyorum sanırım :1:

ben 21 yaşımda kızıla boyamıştım hemd kırmızı tonlarında şimdi olsa yaramıyım ksinlikle hayır:20:
üniversiyete gittiginde görceksin tatlım genellikle dogal herkes :34:

şimdi kendi adıma konuşiyim gerçi yüzüm seninki gibi böle küçümen falan ama esmer olduğum için ayva tüylerim bile koyu renktir yani ben heves etsem kızıl yapiyim diye yakınımdaki bir sürü insan sırf ayva tüylerim ya da yüzümdeki esmer hatlar için bile saçmalama derler bana neticede güzelleşicez derken gudubet olabiliriz :D ne yapalım esmer olmuşuz bize de bu uygun görülmüş hem ben halimden memnunum bence sende kendi tipine uygun şeyler seç kahvenin tatlı tonları falan ama yaşın küçük bide saçlarına yazık olur unutma bu dediğimi :)

ay bir de üniversiteye giriyorsun bu sene aman diyim sakın boyama lütfen..!! ünili öğrenciler sözlüklere çok meraklıdır ve dalga konusu bile yapanlar var özelliklede kızıl saçı ve hızmayı.. google a "üniversiteye başladım kızılı" yaz anlayacaksın ne dediğimi :) benim kuzenim hızma takmıştı ilk girdiği sene ne dalga geçmiştim onla üniversiteye başladım hızması da var çünkü bu listede :D

bence saçlarını kızıl viyole yap bende kızıl viyole yaptım en son hiç akmıyo havluya filan kızıllık hiç bulaşmıyo hemde çok güzel bi renk

ay bir de üniversiteye giriyorsun bu sene aman diyim sakın boyama lütfen..!! ünili öğrenciler sözlüklere çok meraklıdır ve dalga konusu bile yapanlar var özelliklede kızıl saçı ve hızmayı.. google a "üniversiteye başladım kızılı" yaz anlayacaksın ne dediğimi :) benim kuzenim hızma takmıştı ilk girdiği sene ne dalga geçmiştim onla üniversiteye başladım hızması da var çünkü bu listede :D

Hiç sormayın o korku bende fazlasıyla var zaten :9:
O yüzden boyatsam bile hemen ilk seneyi düşünmüyorum açıkçası :17:

Hiç sormayın o korku bende fazlasıyla var zaten :9:
O yüzden boyatsam bile hemen ilk seneyi düşünmüyorum açıkçası :17:

erkeklerde de var biliyorsundur o zaman üniversiteye başladım topsakalı ve saçı direk uzatmaya başlarlar :D ahaha zibidiye dönüyorlar haberleri yok yine kadınlar bakım falan yapmış oluyor saç boyatarak ama bence en fenası erkekler için üniye başladım saçı sakalı saldım :D ahah

dağıldım gülmekten neler getirdin aklıma bu son söylediğim nişanlımın tıpkısı çünkü saçı uzundu kestirene kadar neler yaşadım ya bide kız gibiydi saçları böle fön falan yapmışın gibi korkunç bakımlı görünüyordu..

konuya dönecek olursak bence en azından bahar dönemin geldiğinde boyat biraz bekle bak arkadaş ortamın nasıl olacak bilemezsin ;)

erkeklerde de var biliyorsundur o zaman üniversiteye başladım topsakalı ve saçı direk uzatmaya başlarlar :D ahaha zibidiye dönüyorlar haberleri yok yine kadınlar bakım falan yapmış oluyor saç boyatarak ama bence en fenası erkekler için üniye başladım saçı sakalı saldım :D ahah

dağıldım gülmekten neler getirdin aklıma bu son söylediğim nişanlımın tıpkısı çünkü saçı uzundu kestirene kadar neler yaşadım ya bide kız gibiydi saçları böle fön falan yapmışın gibi korkunç bakımlı görünüyordu..

konuya dönecek olursak bence en azından bahar dönemin geldiğinde boyat biraz bekle bak arkadaş ortamın nasıl olacak bilemezsin ;)

Hiç sormayın ya..
Biz şuanda bir kasabada yaşıyoruz üniversite için giden kızlar geri döndüklerinde ya sarı oluyorlar yada kırmıızı :9:
Erkeklerde dediğiniz gibi saç sakal birbirine karışmış bir şekilde dönüyorlar..Babam hatta birine "üniversiten çok mu kötü bir yerde hipiler gibi olmuşsun yazık öğrencilere ya " demişti de gülme kriine girmiştim :9:
İşin ucunda bu kervana katılmakta var şimdi bu yönden düşünmemiştim :17:

var ama öyle bir şey gerçekten, üniversitede tuvaletlerden birinde kırmızı boya ile "kızlar saçını kızıla boyatmasın" yazıyordu kocaman:1:

yinede boyat canım sen istediğin renge...böyle şeyler söylüyoruz da hepimizin vardır benzer şeyleri, benim "üniversiteye girdim piercingi"m vardı misal,sonra ona neler neler eklendi:1: ne yapalım, lisede saç,sakal,etek her şeye karışılıyor, üni.ye gidince yapabiliyorsun..saçı istediğin renge boyatmak için de menapozu bekleme:12:

yinede boyat canım sen istediğin renge...böyle şeyler söylüyoruz da hepimizin vardır benzer şeyleri, benim "üniversiteye girdim piercingi"m vardı misal,sonra ona neler neler eklendi:1: ne yapalım, lisede saç,sakal,etek her şeye karışılıyor, üni.ye gidince yapabiliyorsun..saçı istediğin renge boyatmak için de menapozu bekleme:12:

Çok teşekkür ederim..
Yakışacak renklere yönelsem iyi olur sanırım kıızıl bana uymaz gibi görünüyor:14:

ben saçımı bi kere lisede boyattım sonra sarmadı devam etmedim uzadıkça tabi kestirdikçede normale döndü sonra lise son da pircng taktım dudağıma sonra sıkıldım üniversite3. sınıftayım şimdi 2-3 sene kadar girmedim işlerim vardı normal şartlarda çoktan mezun olmam gerekiyordu tabi o yüzden başladığımdan beri gayet doğalım tavsiyem herkesin öyle olması çünkü doğallık daha iyidir ekstra çaba istemez ama çok canı çekiyosa insanın gitsin mora boyatsın hiç bir şey söylemem yani tercih B)

rapella canm ben unıversıteye basladım kızılı dıye bır sozu ılk defa duydum mezun oldum ama oyle bır sey hıııııc duymadım benım sınıfta da kızıl kızlar vardı yani:44:

ben saçımı bi kere lisede boyattım sonra sarmadı devam etmedim uzadıkça tabi kestirdikçede normale döndü sonra lise son da pircng taktım dudağıma sonra sıkıldım üniversite3. sınıftayım şimdi 2-3 sene kadar girmedim işlerim vardı normal şartlarda çoktan mezun olmam gerekiyordu tabi o yüzden başladığımdan beri gayet doğalım tavsiyem herkesin öyle olması çünkü doğallık daha iyidir ekstra çaba istemez ama çok canı çekiyosa insanın gitsin mora boyatsın hiç bir şey söylemem yani tercih B)

Mor ve pembede en sevdiğim renklerdir aslında :37: :9:
haklıısınız doğallık en güzeli en azından bir yıla kadar bekleyeceğim ..
Ama o kaşlarımı ne yaparım bilemiyorum :14:
Acaba almaya başlasam mı yoksa böyle kalıp gitsseler mi :27:

rapella canm ben unıversıteye basladım kızılı dıye bır sozu ılk defa duydum mezun oldum ama oyle bır sey hıııııc duymadım benım sınıfta da kızıl kızlar vardı yani:44:

nasıl duymazsın ya çok gülüyorum ben bu konuyla ilgili muhabetlere bazen öyle yorumlar okuyorumki malum sözlüklerde yerlere yatıyorum gülmekten :D

Bende en çok facebookta dönen muhabbetlere denk gelmiştim ondan sonra anladım..
Mesela geçen yıl okulların açılacağı dönem şe yazmışlardı "Yine liseden üniversiteye fırlayan kızlar lütfen saçlarınızı kıızıla boyatıp gelmeyin,yeterince varlar zatn" gibi..
Akılma kazınmış bu cümle :18:

nasıl duymazsın ya çok gülüyorum ben bu konuyla ilgili muhabetlere bazen öyle yorumlar okuyorumki malum sözlüklerde yerlere yatıyorum gülmekten :D

dogrudur canm vardır heralde ama ınan kı hıııııııcc duymadım yani. bide ben unıye basladıgımda da saclarım bal tonlarındaydı o yuzden hıc bır sey denmezdı bana ama sonradan boyatanlar asıl lafı yıyenler olurdu. geldı de degıstı falan dıye

Back