• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar sice boyatmalı mıyım yardım :( (resimlii)

Ayy bende üniversitiye başladım kızılı rengine boyamıştım üniyi kazandığımda :)) Heves işte sap oldum hissediyorsun kendini ama baltayı eline vermiyorlar maalesef :)

Bence boyama. emin ol sıkılacak ve doğala dönmek için uğraşacaksın sonrada. hele kaşlarını hiç elleme. 2 3 yıl geçsin biraz daha yüz hatların otursun o kaşların çok daha güzel olacaktır. Millet kalın kaş delisi oldu artık. İncelteyim deme:20:

Bende en çok facebookta dönen muhabbetlere denk gelmiştim ondan sonra anladım..
Mesela geçen yıl okulların açılacağı dönem şe yazmışlardı "Yine liseden üniversiteye fırlayan kızlar lütfen saçlarınızı kıızıla boyatıp gelmeyin,yeterince varlar zatn" gibi..
Akılma kazınmış bu cümle :18:

Allah Allah dogrudur madem boyatma sende o renge :)

Ayy bende üniversitiye başladım kızılı rengine boyamıştım üniyi kazandığımda :)) Heves işte sap oldum hissediyorsun kendini ama baltayı eline vermiyorlar maalesef :)

Bence boyama. emin ol sıkılacak ve doğala dönmek için uğraşacaksın sonrada. hele kaşlarını hiç elleme. 2 3 yıl geçsin biraz daha yüz hatların otursun o kaşların çok daha güzel olacaktır. Millet kalın kaş delisi oldu artık. İncelteyim deme:20:

Haklısınız ince kaşı sevmiyorum ben ama benimkide çok kalın..
Balta girmemiş orman gibi :9:
Birde üşeniyorum aslında bi alırsam hep almak zorunda kalırım diyorum :26:

dogrudur canm vardır heralde ama ınan kı hıııııııcc duymadım yani. bide ben unıye basladıgımda da saclarım bal tonlarındaydı o yuzden hıc bır sey denmezdı bana ama sonradan boyatanlar asıl lafı yıyenler olurdu. geldı de degıstı falan dıye

aynen o da farklı bi olay zaten anlamıyorum hiç ne yapsa insan kabahat oluyor artık ... =/

canım kaç yaşındasın daha boyatma bence çok kçtü olur saçların bu yaşta başlarsan (bende erken başladım ve pişmanım ). veee kızıl çok zor bi renk kınadan daha çk uğraştırır.akar boyamak zorunda kalırsın rengi solar boyamak zorunda kalırsın dibi gelir boyamak zorunda kalırsın yani sürekli boyaman gerekir. saçların yıpranır tabi bu sürede. ben her ay boyuyodm solunca çok kötü oluyo çünkü rengi diye . kaşlar da ayrı bi dert . işkence gibi yani. o yüzden bulaşma ammaaa illa çok istiyosan saçlarının uçlarına kızıl balyaj attır çok hoş duruyo bende kızıl istiyorum tekrar ama göze alamıyorum o kadar şeyi bu yüzden sadece uçlarına balyaj attırcam :)

canım kaç yaşındasın daha boyatma bence çok kçtü olur saçların bu yaşta başlarsan (bende erken başladım ve pişmanım ). veee kızıl çok zor bi renk kınadan daha çk uğraştırır.akar boyamak zorunda kalırsın rengi solar boyamak zorunda kalırsın dibi gelir boyamak zorunda kalırsın yani sürekli boyaman gerekir. saçların yıpranır tabi bu sürede. ben her ay boyuyodm solunca çok kötü oluyo çünkü rengi diye . kaşlar da ayrı bi dert . işkence gibi yani. o yüzden bulaşma ammaaa illa çok istiyosan saçlarının uçlarına kızıl balyaj attır çok hoş duruyo bende kızıl istiyorum tekrar ama göze alamıyorum o kadar şeyi bu yüzden sadece uçlarına balyaj attırcam :)

oooovv okurken bile çok zor geldi :18:
Ay iyi ki size danışmadan bir aptallık yapıp boyatmamışım yoksa halim perişandı :16:
Uçlarına balyaj attırmak güzel fikir bir arkadaşım yaptırmıştı çok beğenmiştim :17:
Kaşlarıma diyecek sözü bulamıyorum bile :9: girmeye kalksam çıkamam içinden :9:

oooovv okurken bile çok zor geldi :18:
Ay iyi ki size danışmadan bir aptallık yapıp boyatmamışım yoksa halim perişandı :16:
Uçlarına balyaj attırmak güzel fikir bir arkadaşım yaptırmıştı çok beğenmiştim :17:
Kaşlarıma diyecek sözü bulamıyorum bile :9: girmeye kalksam çıkamam içinden :9:

canım böyle arada bayanlara esiyo heves bu ama kızıl zor bi heves :) uçları da çok gzel durur emin ol sende görmüşsün zaten arkadşında o yüzden boşver tümünü boyamayı uçlarına balyaj attır o da akıcak illaki ama yıpranan sadece ucu olcak kaşlarına bulaşmana gerek bile kalmycak resmlerde kaşların da kötü durmuyodu yüzüne göre hoştu illa aldırcam rahatsız oluyorm dersn bikaç sene bekle yüzün otrsn kaş tasarmı yapan yerlerde aldırrsn ama kalın kaç modası var boşverr girme bile aldırmaya birde inca kaşı ben çok kadınsı buluyorum :))

canım böyle arada bayanlara esiyo heves bu ama kızıl zor bi heves :) uçları da çok gzel durur emin ol sende görmüşsün zaten arkadşında o yüzden boşver tümünü boyamayı uçlarına balyaj attır o da akıcak illaki ama yıpranan sadece ucu olcak kaşlarına bulaşmana gerek bile kalmycak resmlerde kaşların da kötü durmuyodu yüzüne göre hoştu illa aldırcam rahatsız oluyorm dersn bikaç sene bekle yüzün otrsn kaş tasarmı yapan yerlerde aldırrsn ama kalın kaç modası var boşverr girme bile aldırmaya birde inca kaşı ben çok kadınsı buluyorum :))

teşekkürler önerileriniz için çok yardımcı oldunuz..:16:
hepiniz:16:

Kendinde bir değişiklik yapmaya başladığında bence bütün bu fotoğraflarını sakla.

Çünkü daha sonra onları çok sevecek, ve ileriki yıllarda bir daha istesen de asla hiç böyle olamayacaksın, bunu da sakın unutma.

Değişiklik güzel tabi ki. Ama hangi değişikliği yapsan da, onları gölgede bırakacak kadar güzel bir gülüş saklı sende baksana.

Bırak o gülüşün biraz daha, bu doğalındaki tabloda yer alsın.

1.75 bir bayan için en güzel boy ölçüsü gelmiştir hep bana. Hem topuklu ayakkabı giyebilir, hem de babetle bile şık olabilir bu boy ölçüsü.

Bence sen aynaya yeterince dikkatli bakmıyorsun galiba. istersen şimdi bu başlangıçtaki fotoğraflarına tekrar bir bak lütfen, sonra da buraya eklediğin veya başka yerlerde gördüğün ve saç renklerine odaklandığın yüzlerle kendi yüzündeki ifadeyi bir karşılaştır.

Dikkatli yaparsan bu karşılaştırmayı eminim ki sen de benim gördüklerimi görebileceksin ve sadece ilk yıl değil belki de bir kaç yıl daha bu güzel taloyu bozmaya kıyamayacaksın.

Sevgimle.

esmer tenlı oldugun ıcın kızılın acık tonları gıtmez ılk koydugun resım hos olabılır ama bıraz oldugundan senı buyukte gosterebılır bu tıp ıddıalı sac renklerını hafıf makyajla guzel bır gorunum elde edebılırsın . $red-hair-color-shades.jpg bu renktekı gıbı bır renk'te yakısabılır kızda senın gıbı esmer ve koyu renk gozlere sahıp hafıf bır makyajla guzel olur ...

Hepinize çok teşekkür ediyorum :16:
Doğallığı bozmaya kıymayacağım :17:
En son gösterilen renkde çok güzel eğer boyatırsam o renklerde boyatırım..
O da en azından biraz daha olgun olduğumda :17:

Back