kına dogal oldugu için olabilir ama boya için erken yaşta uzak dur derim. çünkü boyadıktan sonra saçların beyazlamasının hızlandıgını kendimde ve bi çok kişide gördüm
düşündüm de çikolata kahve çok hoş olur sana hem kızılımsı bi havası da var o rengin bence bir de o yönde düşün..
http://resim.bayathaber.com/images/longhairst.jpg
Acaba kaç yaşlarında başlamak uygun ben 19 yaşındayım şuan :26:
Bu yıl üniversite olacak ya birazda ondan heves ediyorum sanırım
ay bir de üniversiteye giriyorsun bu sene aman diyim sakın boyama lütfen..!! ünili öğrenciler sözlüklere çok meraklıdır ve dalga konusu bile yapanlar var özelliklede kızıl saçı ve hızmayı.. google a "üniversiteye başladım kızılı" yaz anlayacaksın ne dediğimi :) benim kuzenim hızma takmıştı ilk girdiği sene ne dalga geçmiştim onla üniversiteye başladım hızması da var çünkü bu listede
Hiç sormayın o korku bende fazlasıyla var zaten
O yüzden boyatsam bile hemen ilk seneyi düşünmüyorum açıkçası
erkeklerde de var biliyorsundur o zaman üniversiteye başladım topsakalı ve saçı direk uzatmaya başlarlarahaha zibidiye dönüyorlar haberleri yok yine kadınlar bakım falan yapmış oluyor saç boyatarak ama bence en fenası erkekler için üniye başladım saçı sakalı saldım ahah
dağıldım gülmekten neler getirdin aklıma bu son söylediğim nişanlımın tıpkısı çünkü saçı uzundu kestirene kadar neler yaşadım ya bide kız gibiydi saçları böle fön falan yapmışın gibi korkunç bakımlı görünüyordu..
konuya dönecek olursak bence en azından bahar dönemin geldiğinde boyat biraz bekle bak arkadaş ortamın nasıl olacak bilemezsin
var ama öyle bir şey gerçekten, üniversitede tuvaletlerden birinde kırmızı boya ile "kızlar saçını kızıla boyatmasın" yazıyordu kocamanay bir de üniversiteye giriyorsun bu sene aman diyim sakın boyama lütfen..!! ünili öğrenciler sözlüklere çok meraklıdır ve dalga konusu bile yapanlar var özelliklede kızıl saçı ve hızmayı.. google a "üniversiteye başladım kızılı" yaz anlayacaksın ne dediğimi :) benim kuzenim hızma takmıştı ilk girdiği sene ne dalga geçmiştim onla üniversiteye başladım hızması da var çünkü bu listede
yinede boyat canım sen istediğin renge...böyle şeyler söylüyoruz da hepimizin vardır benzer şeyleri, benim "üniversiteye girdim piercingi"m vardı misal,sonra ona neler neler eklendine yapalım, lisede saç,sakal,etek her şeye karışılıyor, üni.ye gidince yapabiliyorsun..saçı istediğin renge boyatmak için de menapozu bekleme
ben saçımı bi kere lisede boyattım sonra sarmadı devam etmedim uzadıkça tabi kestirdikçede normale döndü sonra lise son da pircng taktım dudağıma sonra sıkıldım üniversite3. sınıftayım şimdi 2-3 sene kadar girmedim işlerim vardı normal şartlarda çoktan mezun olmam gerekiyordu tabi o yüzden başladığımdan beri gayet doğalım tavsiyem herkesin öyle olması çünkü doğallık daha iyidir ekstra çaba istemez ama çok canı çekiyosa insanın gitsin mora boyatsın hiç bir şey söylemem yani tercih B)
rapella canm ben unıversıteye basladım kızılı dıye bır sozu ılk defa duydum mezun oldum ama oyle bır sey hıııııc duymadım benım sınıfta da kızıl kızlar vardı yani:44:
rapella canm ben unıversıteye basladım kızılı dıye bır sozu ılk defa duydum mezun oldum ama oyle bır sey hıııııc duymadım benım sınıfta da kızıl kızlar vardı yani:44:
nasıl duymazsın ya çok gülüyorum ben bu konuyla ilgili muhabetlere bazen öyle yorumlar okuyorumki malum sözlüklerde yerlere yatıyorum gülmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?