Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar sice boyatmalı mıyım yardım :( (resimlii)

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya

Eklentiler

• $536606_366015130113313_1313584594_n.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 78
  • $539893_377941972253962_2124077483_n.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $580199_350273201687506_469765405_n.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
ilk renk cok yakısır canm

senın tenıne de o gıder tatlım ben bıraz sarıyım mesela bal rengıne boyadım ve cok begendım ortadakı de belkı olabılır sana ama bıraz riskli sanki

bence boyatma ama köklü değişiklik yapmak istiosan kestir ve ikinci resimdeki rengi seç bak gör ne afet bişey çıkıyor:)

Boyatma bu yaşta saçlarına yazık.Zaten şirin ve güzelsin,yanaklarını sıkasım geldi . :))

canım kızıl güzel ama kullanması gerçekten zor eger saçlarını kızıla boyarsan kaşlarınında rengini açtırman gerekir
senin yerinde olsaydım boyatmazdım çünkü saçlarının rengi gayet hoş

evet aslında kızıl sureklı akıyor her sacını yıkamanda akar. boyle bı durum da var

bence de yakışır tam senin renklerin

Çok teşekkürler fikriniz içinn

senın tenıne de o gıder tatlım ben bıraz sarıyım mesela bal rengıne boyadım ve cok begendım ortadakı de belkı olabılır sana ama bıraz riskli sanki

Bnada çok riskli geldi ama yinede beğeniyorum işte..Yakışanlara imreniorum

bence boyatma ama köklü değişiklik yapmak istiosan kestir ve ikinci resimdeki rengi seç bak gör ne afet bişey çıkıyor:)

Off o kadar cesaretli olabilir miyim acabaa :18:

Boyatma bu yaşta saçlarına yazık.Zaten şirin ve güzelsin,yanaklarını sıkasım geldi . :))

Çok teşekkür ederim
Hep kına yapıyordum yılda 1 defa ama annemde bıktı benden uğraşamam artık diyor :2:

Çok teşekkürler
Kınayla mı idare edeyim o zaman yine anneme iş düşüyor arrtık

canım kınada her seferınde akıyor. aynı kızıl boya gıbı ben ılk kına yapmıstım hep akmıstı tabı yıne sen bılırsın

Canım bence bu renkler sana yakisabilir ama sana kumralda yakisabilir gibi geliyor , birazda kaslarını incelttirirsen bastan yaratmış olursun kendini:))

canım kınada her seferınde akıyor. aynı kızıl boya gıbı ben ılk kına yapmıstım hep akmıstı tabı yıne sen bılırsın

Evet kına çok akıyor ama sonra sabit kalıyor..
Hele ilk hafta her saçımı yıkadığımda ayrı bir havlu ayrı bir yastık kullanıyorum her yerede geçiyor lekesi

bende senin gibi kara kaş kara göz biriyim bence kızıla boyatma kaşlarınla çok uğraşmak zorunda kalırsın ayrıca küçük sevimli birşeye benziyorsun sen boya için erken diye düşündüm ama karar senin tabi :)

Canım bence bu renkler sana yakisabilir ama sana kumralda yakisabilir gibi geliyor , birazda kaslarını incelttirirsen bastan yaratmış olursun kendini:))

Ayy hiç sormayın o kaşlar benim derdim ya sadece ortasını alıyorum diğer yanlara hiç dokunmadım..
Ortasını alırken bile uyuz oluyorum olmadı mı diye diğer taraflara geçtiğimde hayal edemiyorum :18:

Çok teşekkürler
Kınayla mı idare edeyim o zaman yine anneme iş düşüyor arrtık

kına dogal oldugu için olabilir ama boya için erken yaşta uzak dur derim. çünkü boyadıktan sonra saçların beyazlamasının hızlandıgını kendimde ve bi çok kişide gördüm

Fotoğraflarda öyleyim sanırım yoksa hiç küçücük değilim keşke olsam ama minyonlara çok bayılıyorum sevimli oluyorlar
Bende 1.75 boy İki büklüm yürüyorum

-Yaşın daha ufak gibi gözüküyor bence hiç boyatma senin saç rengin sana gayet yakışıyo hem daha şimdiden saçlarını boyatırsan erken beyazlar,dökülür hem bazı arkadaşların dediği gibi kızıl çok riskli kaşlarının renkini flnda açtırman lazım ben derim ki kendine hiç iş alma senin saçların sana yakışyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…