kızlar sezeryan agrılarınız ne zaman gectı.

meraba arkadaşlar ben sezeryan olalı 11 ay oldu hala ara ara sızlıyor ve göbeğim hala inmedi ama ne olursa olsun ağrısa da göbekler de kalsa o minik yavrular için fazlasıyla değer...

bende sezeryan olalı 47 gün oldu hiç ağrım olmadı ilk 2 hafta donra geçti korsede giydim allaha şükür çabuk toparlandım karnımda fazla kalmadı görenler çok şaşırdı hiç doğum yapmış gibi değildim birazda bünye meselesi.....

kızlar ben 12 gun once sezeryan oldum.hala ara ara dıkıs sancılarım oluyor doktorum hıcbır sey olmamıs gıbı olması ıcın 20 gun gecmesı lazım dedı.bende sabırsızlıkla beklıyorum sızın ne zaman gectı agrılarınız.bıde su gobek cok canımı sıkıyor.aranızda korse kullanan oldumu bende kullanmak ıstıyorum ama yarı kırkımı beklıyım dıyorum cunku korse gıyerken dıkıslerımın acımasından korkuyorum

benımde dıs dıkıslerde hıc agrı kalmadı ama ıc dıkısler hala acıyor zaman zaman umarım yakında gecer onlarda.14 gunluk oldu bebegım hala yan yatamıyorum.sadece sırt ustu yatabılıyorum yan donunce ıc dıkısler acımaya baslıyor.gobek ıcın 20.gunden sonra korse gıyeyım dıyorum ama bakalım.bırde burdan okudum bazılarına doktorları dıkıs ustune surmek ıcın krem vermıs ız kalmasın dıye bana doktorum hıcbır sey vermedı.sıze verdımı bısey kullanıyormusunuz
Banada verdi cok belirgindi dikislerim cizgi halinde kaldi

Back