ben 2 tane sezeryan oldum .benim ikisinin de ara ara ağrıları 2 ay kadar sürdü.karnına sezeryan masajı yapıyorsan rahim sarkmasının da önlemiş olursun ve göbeğinde toparlar.korse konusunda dr.ne dedi bilmiyorum ama benimki kesinlikle izin vermemişti.dıştaki dikişlerin kısa sürede iyileşir ancak iç dikişlerin iyileşmesi 4-5 ayı bulur.bu yüzden iç dikişlerinde sorun istemiyorsan korseden uzak dur canım.sonuçta insanın karnı 7 kattan oluşluyor ve sendede dikiş var.7 kat dikiş.benim biraz göbeğim kaldı ama her doğum yapan kadının kaldığı kadar. yani o kadar sarkma falan olmuyor.korkma ama kesinlikle söyleyeceğim şey korse kullanma canım.ve masajını mutlaka yap.karnındaki şişliğin büyük kısmı rahimin kendini toplamasının zaman alması yüzünden .normal doğumda kasılmalarla rahim kendini toparlıyor ama sezryande senin yaptığın masaj sayesinde topluyor bunu unutma.bebeğini güle güle büyüt canım.
ya ben normal doğum yaptım bi kere ve çok korktum.Bi daha yapamıycam...sezeryanı tavsiye edrmisiniz?
arkadaşlar ben 34 haftalık hamileyim. doğumum sezeryan olacak. İlk gebeliğim.şuan düşündüğümde çok korkuyorum. dayanılmaz ağrılar olduğunu söylüyorlar. neyapcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?