- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
- Konu Sahibi Canansever
Bu yaptığında yanlış biliyosun dimibdv dışı konu. yönetime haber vereyim:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yaptığında yanlış biliyosun dimibdv dışı konu. yönetime haber vereyim:)
Sen mi giydiriyorsun?Niden öyle dedinnn :) Eşimi sürekli böyle giydiriyorum bence çok tatlıı :)
Kazaksız olmaz diyorsun yani![]()
UU siz şimdi iğnelersiniz dimii yorumlarınızdan biliyorum sizi ..Sen mi giydiriyorsun?![]()
Konu açanlarda biliyor millet burada hep, giyim bölümüne yazsa kuş uçmaz kervan geçmez,artık kaç gün sonra cevap gelirBu yaptığında yanlış biliyosun dimibi üye vardı aynı senın dediğin gibi yorum yapmış ve taaak baan
![]()
Peki nasıl gömlekler giyiyor ?[QUOTE=]"Canansever, post: 45085076, member: 373096"]Benimkide açık tenli :)
Peki nasıl gömlekler giyiyor ?[QUOTE=]"Canansever, post: 45085076, member: 373096"]Benimkide açık tenli :)
2 ay olucak ama uzseiPeki nasıl gömlekler giyiyor ?
Düzmü yoksa karelı mı çizgilimi ?
Ona göre seçebilirsin. İçine birde değiştirme kartı koy begenmezse değiştirir.
Ben aslında yenı mesaj bölümüne düşerse illa cevap verıyorum..Konu açanlarda biliyor millet burada hep, giyim bölümüne yazsa kuş uçmaz kervan geçmez,artık kaç gün sonra cevap gelir![]()
[/QUOTE][/QUOTE]2 ay olucak ama uzsei
Genelde üstünde düz renk gömlek olur 2 ayda çıkar bordo yu seviyor
Niden öyle dedinnn :) Eşimi sürekli böyle giydiriyorum bence çok tatlıı :)
yok artık.Bu yaptığında yanlış biliyosun dimibi üye vardı aynı senın dediğin gibi yorum yapmış ve taaak baan
![]()
Harika fikir zaten onun tarzı biraz değiştircem :)Niye olmasın yaaa üstüne ince triko siyah bir kazak giyerse benim için olur, giymese de olur![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/derdim-mune.702266/yok artık.![]()
Ben düz bordo olanı beğendim. Eşim esmer, çok da yakışır![]()
Açık renklılerde gidiyoBen düz bordo olanı beğendim. Eşim esmer, çok da yakışır![]()
Düz olan rengi bordo değil ki amaBen düz bordo olanı beğendim. Eşim esmer, çok da yakışır![]()
Düz olan rengi bordo değil ki ama![]()