Kızlar Sevgililer Günü Süprizine Yardım :)

yokista

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
26
1
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba eşimle evlenmeden önceki flört dönemimiz 6 yıl sürdü farklı şehirlerde yaşadığımız için sevgililer gününü denk getirip buluşamadık hiç ,yeni evlendik ve sevgililer günü de yaklaşıyor beraber geçireceğimiz ilk sevgililer günümüz olacak ben nasıl bir sürpriz hazırlayabilirim ?Çalışmadığım için evdeyim sürpriz hazırlama şansım var :) Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum şimdiden gelecek cevaplar için çok teşekkür ediyorum :)

Son düzenleme:
Canım harika bir sofra hazırlayabilirsin.
Dışarı çıkacak gibi çok şık giyinirsin.
Güller mumlar loş ortam...
Bir de dans müziği ayarlarsın.
Resimlerinizi albüm haline getirebilirsin.
Ya da bir resminizi yatak örtüsüne bastırırsınız.
Alın size benden 4-4lük bir öneri...

Ay canım yaa ben 14 şubatı bırak normal zamanda nasıl görüşecem diye düşünüyorum sevgiilimle
senin elinde bomba gibi bi fırsat var evlisin ne güzel..
bir sürü yiyecek bişiler hazırla ama uyduruk olmasıın mezeler,tatlılaarrr,ana yemek falan filan.
tabi masada runner ve mumlar kırmızı olsunnn..
kuaföre git bir güzel saçını yaptır cildine bakımını yaptır..
şık bir elbise giy..
güzelde bi nostaljik müüzik ver arka foondan aaahhlahh evlensem ben kocacığıma neler neler yapıcam

çok teşekkür ederim kızlar gerçekten çok yardımcı oldunuz :) dediklerinizi aynen yapıcam insallah güzel bir gece olur :) darısı sizlerinde başına :)

Ben şeker hamurunda kurabiyeler yapmayı planlıyorum :))) Çok güzel kalıplar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…