• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sen gelinsin şakaları için bana cevap bulur musunuzzz?

bunu okuduuğmda
kayınvalidemin oğlan kardeşinin hanimina gelin dediği Aklıma geldi
ama cadi gibiydi ..bana demediği laf birakmadi o yenge.
hiç gitmek bile istemiyorum evlerine.
ayıp olur gel diyo.. Kaynanam da bana gelin derdi herkese ben öle olunca bende kaynanam diyorum.. anne demiyorum hıh.:63:

Konu sahibinin kahve isteme muhabbetine yorum yapmadım. Bir kahve lafını eden kim?
Siz hoşt der gibi el hareketi yapılmasından zevk alıyorsunuz orasını bilemem.
Kraliyet ailesi gibi davranan ben değilim kv. Eşimin annesi olması fark etmez. Yaşı da farkmetmez.
İnsan insan gibi olmayı beceremiyorsa öyle davranılır.

Konu sahibi konunuzu dağıtmak istemedim. Kusura bakmayın.

Mesajınızda böyle bir şey yazmıyordu. Tabi ki bana öyle el hareketi yapamaz. Ben sadece "gelin" demesine takılanlara dedim.

Sen gelinsin (iş yapacaksın )tarzında şakalara ne diyebilirim alttan alttan...geliiinnn bir kahve yap da içeeek diyen geniş kv ne cevap vereyim?hele 18 yaşında kızzz gelin sen nerelerdesin ya diyen görümceme?Benden 8 yaş küçük kız bile bana gelin diyor.Kalabalık olmadığı bir an ben senin gelinin değil yengenim çok ayıp dicem ona bir cevap buldum.Ama kv ne cevap vereyim
Kızım değil de gelinsin yapacaksın gözüyle bakacaksan bileyim anne?
Gelin sizin nazarınızda hizmetçi demek mi?
Rica ederseniz yapayım da gelin diyince kötü hissediyorum...
Sizce bana en hafif ama en etkilisini bulur musunuz ____?
gitmezsin ,gittiğinde misafir gibi oturursun , sorduklarında ben sizin kızınız değilim haliyle bu evde bir misafirim misafire hürmet etme gereği duymuyorsanız bundan sonra gelmemin de bir anlamı yok deyip kalkar gidersin bunun için seninle tartışan eşine de size hizmetçi gelmedim ben ayağını denk al der tavrımı koyarım.

Sen gelinsin (iş yapacaksın )tarzında şakalara ne diyebilirim alttan alttan...geliiinnn bir kahve yap da içeeek diyen geniş kv ne cevap vereyim?hele 18 yaşında kızzz gelin sen nerelerdesin ya diyen görümceme?Benden 8 yaş küçük kız bile bana gelin diyor.Kalabalık olmadığı bir an ben senin gelinin değil yengenim çok ayıp dicem ona bir cevap buldum.Ama kv ne cevap vereyim
Kızım değil de gelinsin yapacaksın gözüyle bakacaksan bileyim anne?
Gelin sizin nazarınızda hizmetçi demek mi?
Rica ederseniz yapayım da gelin diyince kötü hissediyorum...
Sizce bana en hafif ama en etkilisini bulur musunuz ____?
Beni gelin değil de kızınız olarak görseniz her iki tarafın da daha mutlu ve huzurlu olacağına inanıyorum aksi takdirde benim de size bakış açım kv, görümce, vs. şeklinde olacaktır. ( çok mu tehditkar oldu bilemedim) siz uyarlayın işte ;)

Yapmayın. Kahve vs

Normal bi dille diyorsa ben alınmazdım ama diğer türlü decamlı oluyorsa sende ona kaynana de

Benimki bana ne gelin der ne kızım. Adımı bile duymadım ağzından. Ben de ona anne demiyorum. Ortadan konuşuyoruz .iki taraf için de sorun olmuyor. Uzak olduğumuz için.

Kv gelin deyince kaynana de görümceye de görümce kara börülce otur yerine de
Ay çok gıcık oldum ne o gelin gelin gelin aşşa gelin yukarı dediğim gibi kaynana görümce de eşin sorarsa onlar kızım yenge demiyo gelin diyo demwkki mesafe istiyolar bende onlara göre davranıyorum dersin

Allah sabır versin ne diyelim bacım işin zor

Aaaa ben senin kizin sayilirim artik anne..geliiiiinnn deme bana kizim de lutfen..diyebilirsin.(sakayla karisik)
Hem cok kibar hem politik hem de yerinde bir cevap olur bence

Gorumceye de o an herkesin yaninda..kalk kendin yap bana da geliiiiim diye seslenme bir daha
.de sert bir sekilde.

Sizinki gene iyi bir keresinde nişanlıyken kayınvalıdemdeyiz eşim bana su getirdi. Anneannesi sımdı ki avratlar cok sanslı dedi. Kvde de avrat diyip yuzume yuzume bakıyor hitap eder gibi. Sonra da eşim avratları bilmem de benım nişanlım avrat değil baştacı dedi. Sonrası derin bir sessızlık:D

Resmen yaramı deştin.
Benim kv tam bir köylü kaynana modeli.
Pazar günü 10larca insanın için hoşt köpek şeklinde hareketiyle gelin değil mi orada otursun hahahahha diye bir tarafını yırtarak kahkaha attı.
O kadar kalabalığın içinde "ne size ne dedikodunuza ne iğrenç varoş muhabbetinize meraklı değilim tabii burada oturacağım" diyecektim tabi demedim.
O terbiyesiz diye ben seviyemi bozamam.

çok sinir.kendilerini üstün sanıyorlar.

Sizinki gene iyi bir keresinde nişanlıyken kayınvalıdemdeyiz eşim bana su getirdi. Anneannesi sımdı ki avratlar cok sanslı dedi. Kvde de avrat diyip yuzume yuzume bakıyor hitap eder gibi. Sonra da eşim avratları bilmem de benım nişanlım avrat değil baştacı dedi. Sonrası derin bir sessızlık:KK70:

vaovvvvvvv damada bak damada
bu arada avrat öyle kötü bir şey değil bence kötü bir şey dememiş...ama eşin bozmak istemiş sanırım

vaovvvvvvv damada bak damada
bu arada avrat öyle kötü bir şey değil bence kötü bir şey dememiş...ama eşin bozmak istemiş sanırım
Kayınvalıdem avrat diye hitap edince sınırlendı sanırım uzun zaman oldu baska muhabbetler de donmus olabılır tam hatırlayamadım en etkileyici kısmı aklımda :)

Görümceye " bakalim sana -geliiiin- diye seslenen kaç görümcen olacak" deki, çıldırsın....

Bu cümlenin hemen arkasından da bir iki tane görümce manisi söyle....:KK49:

Bak bu cok güzel:KK11:

Ey görümce görümce
Noldu beni görünce
Aldım abini elinden
Birden seni görünce
:-):-):-)

Back