- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akilli kadinin hali baska:)benımle aynı yasta olan ama sırf esımden 3 yas buyuk abısıyle evlı dıye kendını büyük ev sanan bır eltım vardı
habıre sen kucuk gelınsın deyıp duruyordu bırıyle tanıstırırken bıle ısmım yerıne kucuk gelın dıyerek tanıstırıyordu
bırgun dedım kı kızım var 3 yasında
sen buyuksun buyuk evsın ya hanı (hep kendısı kendı ıcın oyle soyler )
kızım buyuyecek okullu olacak ıse gırecek evlenecek bu gıbı durumlarda buyuk ev oldugun ıcın ustune dusenı yaparsın artık dedım
buyuk ev olarak buyuk eltı buyuk gelın buyuk olarak sorumlulugun agır benım ısıme gelır gelınım dıye ortalarda dolasmak ben bırsey bılmem der cekılırım dedım
o oldu bırdaha bana gelın gelın dıyen olmadı
sızde oyle desenız ıse yarar belkı
gelın olmak ısıme gelır buyuk olmanın sorumlulugu agır herkes ustune dusenı yapacaksa gelın olmak en kolayı dersenız ugrasmayı bırakırlar
Hahahaha burdan cesaret edemedin gıbi gözüküyorResmen yaramı deştin.
Benim kv tam bir köylü kaynana modeli.
Pazar günü 10larca insanın için hoşt köpek şeklinde hareketiyle gelin değil mi orada otursun hahahahha diye bir tarafını yırtarak kahkaha attı.
O kadar kalabalığın içinde "ne size ne dedikodunuza ne iğrenç varoş muhabbetinize meraklı değilim tabii burada oturacağım" diyecektim tabi demedim.
O terbiyesiz diye ben seviyemi bozamam.
Farz edelim cesaret edemedim.Hahahaha burdan cesaret edemedin gıbi gözüküyor
Hayır zevk almadım KV için kendını yırtarak kahkaha attı dıosun :)) KV sana bu muameleyi yaparken bişi diyemıyosun seviyesine düşmek ıstemedını söylüyosun .Burada çelişki var :)) kabul et bişiler soylemek istedin ama yapamadın içinede dert olmus bellıkı .Bıdakıne cevap ver kısasa kısas yap .Sevıyesıze seviyesiz olacaksın .Farz edelim cesaret edemedim.
Bir kadının bir erkeğin eşi oldu diye anasının köpek muamelesi yapmasından yeterince zevk aldıysan ne mutlu...
Sen cesaret edemedin de ben onun terbiyesizliğine orada cevap vermedim diyeyim. Başka yerde başka zamanın meselesi.
Farz edelim cesaret edemedim.
Bir kadının bir erkeğin eşi oldu diye anasının köpek muamelesi yapmasından yeterince zevk aldıysan ne mutlu...
Sen cesaret edemedin de ben onun terbiyesizliğine orada cevap vermedim diyeyim. Başka yerde başka zamanın meselesi.
Ya siz ne kadar çıt kırıldım olmuşsunuz. Ne köpek muamelesi yahu?
Ay kaynanası "gelin kahve yapta içelim" demiş vah vah. Büyüğün senin kadın ya, eşinin annesi. Ne var ki? Gelin demişte. He sen anne olarak görüyorsun sanki de, o kızı gibi görmüyor. Böyle yaparsanız kimseyle anlaşamazsınız.
Benim görümcem de bazen "kötü gelin neden aramıyorsun?" diyor. Çok da severim kendisini, çok tatlı kızdır. Bir dediğimi de iki etmez.
Kraliyet ailesinden çıkmış gibi davranmaktan vazgeçin.
o konu sahibesi değil yalnız..
Bence kayinvalide de demesin . Direk "kaynana " .Olur Kayınvalide, şekerli mi içersin diyin mesela. Siz de anne demeyin, herseferinde KV diyin