Konu sahibinin kahve isteme muhabbetine yorum yapmadım. Bir kahve lafını eden kim?Ya siz ne kadar çıt kırıldım olmuşsunuz. Ne köpek muamelesi yahu?
Ay kaynanası "gelin kahve yapta içelim" demiş vah vah. Büyüğün senin kadın ya, eşinin annesi. Ne var ki? Gelin demişte. He sen anne olarak görüyorsun sanki de, o kızı gibi görmüyor. Böyle yaparsanız kimseyle anlaşamazsınız.
Benim görümcem de bazen "kötü gelin neden aramıyorsun?" diyor. Çok da severim kendisini, çok tatlı kızdır. Bir dediğimi de iki etmez.
Kraliyet ailesinden çıkmış gibi davranmaktan vazgeçin.
Olur kaynana nasıl içersin kahveni de anne deme başkalarının yanında kaynanam diye bahset başkalarına bahsederken o da duysunSen gelinsin (iş yapacaksın )tarzında şakalara ne diyebilirim alttan alttan...geliiinnn bir kahve yap da içeeek diyen geniş kv ne cevap vereyim?hele 18 yaşında kızzz gelin sen nerelerdesin ya diyen görümceme?Benden 8 yaş küçük kız bile bana gelin diyor.Kalabalık olmadığı bir an ben senin gelinin değil yengenim çok ayıp dicem ona bir cevap buldum.Ama kv ne cevap vereyim
Kızım değil de gelinsin yapacaksın gözüyle bakacaksan bileyim anne?
Gelin sizin nazarınızda hizmetçi demek mi?
Rica ederseniz yapayım da gelin diyince kötü hissediyorum...
Sizce bana en hafif ama en etkilisini bulur musunuz ____?
+1 bu süperdi yaGörümceye " bakalim sana -geliiiin- diye seslenen kaç görümcen olacak" deki, çıldırsın....
Bu cümlenin hemen arkasından da bir iki tane görümce manisi söyle....
Bak bu cok güzel
Ey görümce görümce
Noldu beni görünce
Aldım abini elinden
Birden seni görünce
eşimle yeni evliydik bayram oldu rahmetli nenenin evindeyiz herkes gelin çay getir kahve pişir vb konuşuyor benden küçük ya da yaşıt kızlar torunlar bile bir şey istiyordu. bir saat sonra eşim seslendi içeri askts hayatım(normalde asla demez ailesinin yanında aşkım vb isim kullanır ama sanırım bilerek yaptı) kızlar evin düzenini bilir onlar yapsın diye 11 yıldır rahatım valla. yani siz değil eşiniz söylesin şaka yollu ben karıma kendim bile iş yaptırmıyorum size mi kaptırcam diye..Sen gelinsin (iş yapacaksın )tarzında şakalara ne diyebilirim alttan alttan...geliiinnn bir kahve yap da içeeek diyen geniş kv ne cevap vereyim?hele 18 yaşında kızzz gelin sen nerelerdesin ya diyen görümceme?Benden 8 yaş küçük kız bile bana gelin diyor.Kalabalık olmadığı bir an ben senin gelinin değil yengenim çok ayıp dicem ona bir cevap buldum.Ama kv ne cevap vereyim
Valla on numara cevap.Olur Kayınvalide, şekerli mi içersin diyin mesela. Siz de anne demeyin, herseferinde KV diyin
Ben bu tarz muameleye mahrum kslmadım ama kalsam duymamazlıktan gelirdim o istediklerinide yapmazdım haliyle duymadığım için :))Sen gelinsin (iş yapacaksın )tarzında şakalara ne diyebilirim alttan alttan...geliiinnn bir kahve yap da içeeek diyen geniş kv ne cevap vereyim?hele 18 yaşında kızzz gelin sen nerelerdesin ya diyen görümceme?Benden 8 yaş küçük kız bile bana gelin diyor.Kalabalık olmadığı bir an ben senin gelinin değil yengenim çok ayıp dicem ona bir cevap buldum.Ama kv ne cevap vereyim
Gelinleri hizmetçi olarak görüyorlar genelde ya benm kv ne zaman gitsem temizlik yapmaya başlardı temizliyim diye pislk gerci şuanda onlardan kurtuldum çok şükür...Sen gelinsin (iş yapacaksın )tarzında şakalara ne diyebilirim alttan alttan...geliiinnn bir kahve yap da içeeek diyen geniş kv ne cevap vereyim?hele 18 yaşında kızzz gelin sen nerelerdesin ya diyen görümceme?Benden 8 yaş küçük kız bile bana gelin diyor.Kalabalık olmadığı bir an ben senin gelinin değil yengenim çok ayıp dicem ona bir cevap buldum.Ama kv ne cevap vereyim
Kaynananaaaaa diye seslensin benceOlur Kayınvalide, şekerli mi içersin diyin mesela. Siz de anne demeyin, herseferinde KV diyin
Sen gelinsin (iş yapacaksın )tarzında şakalara ne diyebilirim alttan alttan...geliiinnn bir kahve yap da içeeek diyen geniş kv ne cevap vereyim?hele 18 yaşında kızzz gelin sen nerelerdesin ya diyen görümceme?Benden 8 yaş küçük kız bile bana gelin diyor.Kalabalık olmadığı bir an ben senin gelinin değil yengenim çok ayıp dicem ona bir cevap buldum.Ama kv ne cevap vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?