Kızlar sen gelinsin şakaları için bana cevap bulur musunuzzz?

Konu sahibinin kahve isteme muhabbetine yorum yapmadım. Bir kahve lafını eden kim?
Siz hoşt der gibi el hareketi yapılmasından zevk alıyorsunuz orasını bilemem.
Kraliyet ailesi gibi davranan ben değilim kv. Eşimin annesi olması fark etmez. Yaşı da farkmetmez.
İnsan insan gibi olmayı beceremiyorsa öyle davranılır.

Konu sahibi konunuzu dağıtmak istemedim. Kusura bakmayın.

Olur kaynana nasıl içersin kahveni de anne deme başkalarının yanında kaynanam diye bahset başkalarına bahsederken o da duysun

Bana gelin deyip duruyordu ben de en son "gelin mi, iyi o zaman bundan sonra ben de anne demem" dedim
Tamam kızım tamam sen yanlış anladın dedi
O günden sonra -yaklaşık iki yıldır- gelin demedi
Çok nadir kızım der, genel olarak da adımla seslenir

Aay yorumlar muazzam Peki gelinler şöyle yapar, gelinler böyle yapar diyenlere ne demeli sizce

+1 bu süperdi ya

eşimle yeni evliydik bayram oldu rahmetli nenenin evindeyiz herkes gelin çay getir kahve pişir vb konuşuyor benden küçük ya da yaşıt kızlar torunlar bile bir şey istiyordu. bir saat sonra eşim seslendi içeri askts hayatım(normalde asla demez ailesinin yanında aşkım vb isim kullanır ama sanırım bilerek yaptı) kızlar evin düzenini bilir onlar yapsın diye 11 yıldır rahatım valla. yani siz değil eşiniz söylesin şaka yollu ben karıma kendim bile iş yaptırmıyorum size mi kaptırcam diye..

Konuyu okurken aklima geldi. Benden büyük olan kuzenimin eşine yani yengeme(çok severim kendisini) ben lise çaglarındayken, birlikte mutfakta bulaşık falan yikadigimiz zaman "Gelin olmak ne zormuş be yenge her iş sana bakıyor " derdim. O da "öyle valla kolay değil" derdi gulerdik. O da beni o zamanlar yanlış anlamış midir acaba merak ettim konuyu okuyunca.
Kaynanam hic gelin demedi hep kızım der ama gelin bi kahve yap da içelim dese "Tabi kaynanacım nasıl olsun kahveniz der gulerdim" sanırım. Yani bunu diyen kişinin niyeti de önemli bence.

Olur Kayınvalide, şekerli mi içersin diyin mesela. Siz de anne demeyin, herseferinde KV diyin
Valla on numara cevap.

Bir de bu kadar yüz göz olmalarına izin vermeyin. Kayınpederime siz diyorum ben mesela. Cümle içinde kullanayım; çay alır mısınız baba? :)

Siz de resmiyet sokun araya, buyrun kahvenizi kayınvalide, siz de buyrun küçük yılan gibisinden.

Bi defa o görümce ye herkesin içinde bi haddini bildir ben abinin karısıyım yenge diyeceksin hem de ciddi bir şekilde kv de yanında olsun bi testiyi kır kv ye gelince benbsana değil oğluna gelin geldim evine hizmetçi değil bir musibet bin nasihatten iyidir herjes ayağını denk alsın tecrübeyle sabit 18 senedir kv ile oturuyorum iki görümcem var birisi eşimin ablası birisi kardeşi kardeşi yaşça büyük benden ama ben abisinin karısıyım ezdirmem bana abla dersen iyi olur dedi ilk zamanlar neden benim kocam sana abla mı diyor dedim yenge diyeceksin o kadar bi testiyi kır suya göndermesinler

Ben bu tarz muameleye mahrum kslmadım ama kalsam duymamazlıktan gelirdim o istediklerinide yapmazdım haliyle duymadığım için :))

Geçen gün görümcem dedi bi iş vardı mutfakta sen yap ben yıkayım dedim ayy bu gelin hiç bi iş yapmıyoo eşine şikayet edicem falan dedi güldü bende selamımıda söylee yalandan iki saatir bi tepsiye kağıt seremedin sen hiç iş yapmıyorsun sen yap biraz nolmuş dedim :) o şaka yapıyorsa bende şaka yaptım :))) en iyisi böyle yoksa içimde kalıyoo direk cevaba cevap yapıştırıyorum rahatlıyorumm

Gelinleri hizmetçi olarak görüyorlar genelde ya benm kv ne zaman gitsem temizlik yapmaya başlardı temizliyim diye pislk gerci şuanda onlardan kurtuldum çok şükür...

Benim kaynananın da terazisi kaydı bu aralar. "Hadi bakim topla şuraları" tarzında konuşmaya basladi. Benim de ayarlarım bozuluyor hadi hayirlisi.

Dügün günümde gelindim artik kizinim unuttuysan hatirlatayim anne de...

Görumcene de ben seni gorumceee diye cagriyormuyum benim bu ailede bir sifatim var onu kullanirsan sevinirim dersin

Gelin deyince duymamazliga vurun..kim o gelin deyin ya da...gorumceye de her cumlende gorumce diye konus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…