Kızlar sen gelinsin şakaları için bana cevap bulur musunuzzz?

Görümceye " bakalim sana -geliiiin- diye seslenen kaç görümcen olacak" deki, çıldırsın....

Bu cümlenin hemen arkasından da bir iki tane görümce manisi söyle....

Bak bu cok güzel

Ey görümce görümce
Noldu beni görünce
Aldım abini elinden
Birden seni görünce

Duymamazlıktan gelin birdaha söylediklerinde benim adım.... gelin değil diyin

Asın duratınızı oturun anneniz sizi elaleme hizmetçi mi doğurdu?

Görümceye gelince hayatta enson takacağım insan hele bi de daha ergen :)

Yeni evlendigimde banada kayinpeder gelinn diyodu. Onlarda öyle hep gelin derler.

Ama bende dedimki, „gelinmi, kimlerin icine düstüm dedim burun kivirdim o son oldu.

Akilli kadinin hali baska:)

Sus be, sensin gelin diyin
Şaka bir yana hoslanmadiginizi söyleyin yeter sanırım. Devam ettirirse başka cevaplar ararsınız.

Hahahaha burdan cesaret edemedin gıbi gözüküyor

Gorumceme de kayinvalideme de herkesin icinde icimden bu gecenleri bir defa soylerim olur biter. Bir daha cesaret edemezler.

Hahahaha burdan cesaret edemedin gıbi gözüküyor
Farz edelim cesaret edemedim.
Bir kadının bir erkeğin eşi oldu diye anasının köpek muamelesi yapmasından yeterince zevk aldıysan ne mutlu...
Sen cesaret edemedin de ben onun terbiyesizliğine orada cevap vermedim diyeyim. Başka yerde başka zamanın meselesi.

Hayır zevk almadım KV için kendını yırtarak kahkaha attı dıosun :)) KV sana bu muameleyi yaparken bişi diyemıyosun seviyesine düşmek ıstemedını söylüyosun .Burada çelişki var :)) kabul et bişiler soylemek istedin ama yapamadın içinede dert olmus bellıkı .Bıdakıne cevap ver kısasa kısas yap .Sevıyesıze seviyesiz olacaksın .

Bana da kv ve kp bazen gelin diye, bazen de kızım diye seslenirler. Ama kötü niyetli söylemediklerini bilirim. Onlarda geline “gelin” diye seslenilir. Kayınvalideye bu yaşında bile görümceleri hala gelin diye sesleniyorlar. Öyle alışmışlar. İlk evlendiğimde rahatsız oluyordum. Ama hiç kendilerine söylemedim. Eşime söylemiştim ilk zamanlar. Ama o da anne ve babasına söylemedi rahatsız olduğumu. Şimdi alıştım. Altında kötü nitet olmadığını düşündüğüm için takmıyorum kafaya.
Siz gerçekten rahatsız oluyorsanız aranızı bozmayın hiç. Eşinize söyleyin, annesi ve kız kardeşini uygun bir dille uyarsın. Yüz göz olmayın derim.

Ya siz ne kadar çıt kırıldım olmuşsunuz. Ne köpek muamelesi yahu?
Ay kaynanası "gelin kahve yapta içelim" demiş vah vah. Büyüğün senin kadın ya, eşinin annesi. Ne var ki? Gelin demişte. He sen anne olarak görüyorsun sanki de, o kızı gibi görmüyor. Böyle yaparsanız kimseyle anlaşamazsınız.
Benim görümcem de bazen "kötü gelin neden aramıyorsun?" diyor. Çok da severim kendisini, çok tatlı kızdır. Bir dediğimi de iki etmez.
Kraliyet ailesinden çıkmış gibi davranmaktan vazgeçin.

o konu sahibesi değil yalnız..

Sende kayınvalide de yorumları çok orjinal olmuş ama tek dileğim eş ailesiyle tek derdiniz bu olsun inş çok tatlı bi dertmiş çünkü :)

Adi üstünde gelinim hizmetçi değil deyi ver. Benim görümcelerde kendini över şunlar şöyle görümce biz iyiyiz derler bende onlara bende gorumceyim birgün olsun gelinlere agzimi açmayı birak saygısızlık etmem kardeşlerim var içinde. Gidin sorun nasil görümce diye derim susarlar

Kayınvalidemle çok iyiyizdir maşallah diyeyim. Dünya iyisi biridir. Mutfakta yemek yaparken aşırı dağınık çalışır aşırı yani.. sonra da toplaması bana kalır . Bazen ben takılırım, gelinim ya ben, dağıt dağıt bana bırak ohh derim bazen de o bana çok iş buyurdugunda gelinsin ya ne kaynanalik yaptım ama demi der :)) yani niyetten niyete fark var. Benim huyuma göre ben, o benden 8 yaş küçük olana sus sen sıpa derdim :)) biraz senin huyuna, söylediğin sözün niyetine göre değişir. Ben lafımı söylerim ama sevmesem zerre birşey yapmam da söylemem de aynı ortamda da olmamaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…