Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Kızlar Saraçoğlunun eksiksiz tarifi;

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
34
yoğunluktan bu ara girip okuyamıyorum kızlar.Ben saraçoğlu kürünü uyguluyordum 1 ay şerbetçiotunu içtim.hayıttayken aksaklıklar oldu uzun süredir içmiyorum.
Sizlere faydası dokunsun diye bana gönderilen beslenme kağıdının fotosunu çektim.
Umarım okuyabilirsiniz ve eksiksiz uygulayıp sonuç alırsınız.. :)

Canım sağol paylaştığın için,bende başladım şerbetçiyi içiyorum avakado ceviz kuru üzüm hurma gibi şeyler yiyorum galiba 2 aydan sonra tekrar baştan başlayıp aynı şeyleri uygulayacağız,sen cm olarak ölçtünmü 1 ay büyüme yapmış mı hiç gerçi 1 ay erken 9 ayla kıyaslayınca

İnşallah ya ...
Kızlar bu konunun altına bu programı uygualayacak olanlar yazalım burdan takip edelim???

Benim ölçüm
alt 68 cm
Üst 78cm
Kilo 50
Şerbetçiotunda 5. Günüm

Sizlerde yazın takipte kalalım görelim işe yarayıp yaramadığını burdan

rica ederim cnm bende hayıta kaldığım yerden devam edicem..
1 aylık şerbetçiotu çayında gözle görülür bi fark yoktu..dediğim gibi 78 cm den 81 e çıktı benm ama bunda masajlarmı etkili oldu yoksa çaymı şuan bilmiyorum.
Biz aslında hep düzensizliğimizden kaybediyoruz.tek bildiğim bu..
Bari bu kürü düzenli yapalım.

evet canm bende sonuçları burdan yazıcam.
Evet doğru diyosun bu sefer düzenli yapıyorum ben ve bırakmayacağım 2015 senesi boyunca alışkanlık haline getirip o iki çayı içicem zaten 9 ay demek nerdeyse 1 sene demek oluyor

Kızlar bugün göğüslerim ağrımaya başladı ve şişme var umarım hastalanmakla alakası yoktur hastalığıma 12 gün var daha

Kızlar meraba, benimde serbetciotunda 4.günüm 1 ay kullancam zaten fazlasi zararli. Adet duzensizligi icin daha faydali bir bitki ama gogus buyutme gibi bir faydasini duydugumdan aldim. İnsallah bir faydasini goruruz :)

ya canım bu gögüs büyütmek için mi yoksa sarkmasın diri olsun diye bi formul yok mu?kg veriyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…