Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Kızlar Saraçoğlunun eksiksiz tarifi;

2 saat ne sürüyor ccanım:) sen masajlarını uzun tutuyorsun herhalde demi
yarımşar saatten masaj ve sporlar hatta günlük başka sporlarıda katıyorum içine..zaten bu 1 saati geçiyor.
günde 3 kere çay demlesi içmesi..o besinleri yemesi derken yaklaşık 2 saat sırf bu işe zamanım gider.Tam uygulasam.

Anladım canım .. Yarın saat diye şartlanmış belki seni sıkıntıya sokar ama daha esnek düşünürsen sanki daha rahat başlarsın bu işe ben elime aldığım krem ya da yağ her ne ise onu yedirene kadar masaj yapıyorum .. Eğer yorulmadım ise biraz daha yapıyorum yoksa bırakıyorum.. Dk tutmuyorum ama .. Yoksa iş farklı bir boyuta girer. Hayatta bir çok şeyde bunu yap bence fazlaca plan insanı kasar. Esnek planlar uygulanabilirliği açısından daha kolay olur sanki

Belkide bu yüzden sürekli erteliyorum..hepsini yapamıyorum.haklısın.
Ama şöylede bi gerçek var ciddi anlamda odaklanmadan istediğim gibi büyümesi imkansız gibi..Birinden biri eksik olsa olmayacak o az az yaptıklarımda boşa gidecek.
Yakında son hazırladığım programı paylaşırım.Uymazsam zaten yazmıcam artık şöyle böyle yapıcam diye

Uyarsın inş CNM)) proğramını merakla bekliyorum

Merhaba bi sorum olucaktı kremi nasıl yapıyorsunuz, kıllanma yapar diyenler var tam bilgi verebilir misiniz Saraçoğlu da krem kullanın diyor mu çay ve beslenme programıyla birlikte ?

matemm uyguladığın masajdan bahseder misin? Bu arada sonuçlar nasıl ?şuan kaç cm elde ettin ??

Canım bir ay şerbetci otunu iccez sonra direk Hayıt otuna mi başlıcaz?ara vermek yok demi.

kızlar ben bu kürü aldığımda 150 liraydı..şimdi 80 tl ye düşmüş.
alıp denemek isteyen varmı..ben çok uzun süre ara verdim yeniden başlamayı düşünüyorum..

Merhaba kızlar
Bu programa bugün başladım;
Göğüs 87
Bel 73
Kalça 102
176boy 66 kiloyum
Düzenli olarak uygulayacağım,
Bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…