- 4 Ocak 2023
- 175
- 18
- 28
- 21
- Konu Sahibi moonlightx34
-
hamilelik için beta 5 üzeri olmalı şu anki değeriniz hamilesiniz demeye yetmiyor maalesef.
İkinci çizgi varla yok arası duruyor. Yarın ilk idrarla bi daha deneyin eğer varsa biraz daha koyulaşır
Buyurun sabahki attığımBen mi kör oldum yoksa siz mi olmayan bi şeyi görüyosunuz? Testlerin hiçbirisi pozitif değil ki.. zaten beta değeriniz de negatif
Sabahki testimhiçbir sey göremedim ben. ayrıca 0.100 ile 2.1in hiçbir farkı yok. doktorlar 5 üzerinde olunca bile 30a kadar süpheyle bakıyorlar gebeliğe.
Testler böyle çıkıyor amaBen testlerde çok çok hafif bir gölge gördüm ama testler 2 gibi çok düşük bi değeri yakalayamaz ki? 15 falan olsa bi ihtimal
Ben şahsen herhangi bir şey göremedim :/ negatif bence :/Buyurun sabahki attığım
Çıkan silik çizginin pembe olması gerekiyor buradan belli olmuyor pembe olduğu gri duruyor ki griyse zaten negatif.Buyurun sabahki attığım
erken gebelik testi yapsanızBuyurun sabahki attığım
Erkende yaptım atayımerken gebelik testi yapsanız
Kız sen doğurmadın mı dahahiçbir sey göremedim ben. ayrıca 0.100 ile 2.1in hiçbir farkı yok. doktorlar 5 üzerinde olunca bile 30a kadar süpheyle bakıyorlar gebeliğe.
Kaset test markası nedir?Testler böyle çıkıyor ama
hayirKız sen doğurmadın mı daha
e bravohayirdoğum günü kutlamasına gidiyoruz
Silik canım inşallah vardırErkende yaptım atayım
Ümit kurmaktan ziyade tamam görememiş olabilirler de böyle yorum yapmak cidden hoş değil yani yorumları yazan biri de şuan hamile cidden kötü bir şey yaniDaha önce ki konunuza da yorum yapmıştım, göremedim diyen nasıl görememiş anlamıyorum bu kadar rahat ümit kırmak çok acımasızca ben görüyorum şahsen 2. Çizgiyi evet 2 çok çok düşük bir değer ama 1,69 la öğrenip değeri yükselen de var 2 diyip gebelik yok diyemeyiz. Beklemekten başka çaren yok maalesef her gün sabah tekrarla testini koyulaşma olursa zaten gebelik hcg hormonun artıyor demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?