Kızlar sanırım hamileyim!

moonlightx34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
175
18
28
21
Kızlar sürekli kaç defa hem erkem hem kaset test yaptım sürekli pozitif çıkıyor ama sanırım daha yeni adet günüme 2gün kala kan verdim 0dan büyük çıktı 2.1 sizce bu değer artarmı hamilelik varmı böyle olay başına gelen varmı acaba

Eklentiler

• IMG_2083.jpeg
    114,5 KB · Görüntüleme: 182
  • IMG_2084.jpeg
    113,6 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG_2085.jpeg
    98,5 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_2088.jpeg
    112,6 KB · Görüntüleme: 164
3. Ve 4. Testte çook hafif bi gölge görüyorum. Yani 5altı da negatif kabul ediliyo ama bilemiyorum ya çok erken olduğu için değer çok ufak artısı bekliceksiniz ya da gebelik yok

hamilelik için beta 5 üzeri olmalı şu anki değeriniz hamilesiniz demeye yetmiyor maalesef.
İkinci çizgi varla yok arası duruyor. Yarın ilk idrarla bi daha deneyin eğer varsa biraz daha koyulaşır
Ben mi kör oldum yoksa siz mi olmayan bi şeyi görüyosunuz? Testlerin hiçbirisi pozitif değil ki.. zaten beta değeriniz de negatif
Buyurun sabahki attığım

Eklentiler

• IMG_2096.jpeg
    111,6 KB · Görüntüleme: 127
Daha önce ki konunuza da yorum yapmıştım, göremedim diyen nasıl görememiş anlamıyorum bu kadar rahat ümit kırmak çok acımasızca ben görüyorum şahsen 2. Çizgiyi evet 2 çok çok düşük bir değer ama 1,69 la öğrenip değeri yükselen de var 2 diyip gebelik yok diyemeyiz. Beklemekten başka çaren yok maalesef her gün sabah tekrarla testini koyulaşma olursa zaten gebelik hcg hormonun artıyor demektir

Erkende yaptım atayım
Silik canım inşallah vardır böyle katı yorum yapanlara da sizde anne olacaksınız veya oldunuz bilmiyorum da biraz daha kibar yorum yazsanız böyle cidden insan kırılır yani size yalan söyleyin diyen yok da biraz daha nazik olmanızı tavsiye ederim

Ümit kurmaktan ziyade tamam görememiş olabilirler de böyle yorum yapmak cidden hoş değil yani yorumları yazan biri de şuan hamile cidden kötü bir şey yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…