çok heyecanlıyım ne olur acil yorumlarınızı bekliyorumm....... kızlar daha adetime 5-6 gün var ben dayanamadım test yaptım çok hassas bir test olduğu yazıyor üstünde ve silikte olsa pembe çizgiyi gördüm kızlarrrrr inanın çok heyecanlandım... daha çok bir çok kez yalancı çoban konumuna düştüm eşimin dr. gözünde artık kimseye söylemek istemiyorum ve yarın hastaneye gitip bhcg baktıracağım kızlar ne olur söyleyin ben şimdi gerçekten hamilemiyim bu çizgi başka türlü çıkmazdı dimi..... lütfen inanın şimdi kendimi ağlamamak için zor tutuyorum daha önce dış gebelik geçirdim buna ihtiyacım varrrrrr......ve herşey umudumu kestiğimde eğer gerçekten varsa hiç düşünmediğim ay hamile kalmış oluyorum.....
şimdi bu çizgi doğrumu ben hamilemiyimmmmmmmmmm:dance:
aaa çok sevindim bir hemşire buldum ordamısınız size sormak istediklerim var eğer gerçekten bu gebelik olmasa silikte olsa bu çizgi çıkmazdı hiçbir şekilde değilmi? ha bundan sonra ne olur bilemeyiz ama şimdilik var gibi gözüküyor değilmi?
teşekkürler şimdiden
Amandaaa Amann Arkadaşim Günaydinlarrr Herkeze Bu Arada Canim Sen Neden Yarini Bekliosun Ya Gitsene Bu Gün Bakalim Ne Dicekler Yarini Beklemene Ne Gerek Var Ben çatlarim Merakten Hemen Hbr Beklioruz Senden Muhaakakkkakkk Beilgi Ver Bize Eğer Hamileysende Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm Die Bi Konu Aç Değilsende Lütfen Kafana Takma Normal Yaşantina Devam Et Haberlerini Beklioruz Canim Benimçok Heyecanlıyım Ne Olur Acil Yorumlarınızı Bekliyorumm....... Kızlar Daha Adetime 5-6 Gün Var Ben Dayanamadım Test Yaptım çok Hassas Bir Test Olduğu Yazıyor üstünde Ve Silikte Olsa Pembe çizgiyi Gördüm Kızlarrrrr Inanın çok Heyecanlandım... Daha çok Bir çok Kez Yalancı çoban Konumuna Düştüm Eşimin Dr. Gözünde Artık Kimseye Söylemek Istemiyorum Ve Yarın Hastaneye Gitip Bhcg Baktıracağım Kızlar Ne Olur Söyleyin Ben şimdi Gerçekten Hamilemiyim Bu çizgi Başka Türlü çıkmazdı Dimi..... Lütfen Inanın şimdi Kendimi Ağlamamak Için Zor Tutuyorum Daha önce Dış Gebelik Geçirdim Buna Ihtiyacım Varrrrrr......ve Herşey Umudumu Kestiğimde Eğer Gerçekten Varsa Hiç Düşünmediğim Ay Hamile Kalmış Oluyorum.....
şimdi Bu çizgi Doğrumu Ben Hamilemiyimmmmmmmmmm:dance: