- 9 Mayıs 2024
- 996
- 300
- 23
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Artimed sanırım en yalancı testBugün olmam gerekiyordu ama olmadım bak bunlar testlerim resmen kan vermemiş olsam hamileyim sanarım hâlâ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artimed sanırım en yalancı testBugün olmam gerekiyordu ama olmadım bak bunlar testlerim resmen kan vermemiş olsam hamileyim sanarım hâlâ
Evet o marka asla almam bir daha. Senin kaç gün var regleArtimed sanırım en yalancı test
Benim 3 senin kaçEvet o marka asla almam bir daha. Senin kaç gün var regle
Dedim ya bugün olması gerekiyordu normalde senin yine 3 gün varsa umutsuz olma ya belli olmaz ki değişir kan yükselir belkiBenim 3 senin kaç
Sanmam ya olsa çıkardı gibime geliyor. Kaç ay oldu bebek deneyeliDedim ya bugün olması gerekiyordu normalde senin yine 3 gün varsa umutsuz olma ya belli olmaz ki değişir kan yükselir belki
4. ay bu ay bide şimdi fark ettiğim hafif bi şişlik var sağ kasığımda ve göğsüm acıyorSanmam ya olsa çıkardı gibime geliyor. Kaç ay oldu bebek deneyeli
4. ay bu ay bide şimdi fark ettiğim hafif bi şişlik var sağ kasığımda ve göğsüm acıyor
Öyle yapmayı düşünüyorum inşallah güzel haberler alırızSen daha yenisin bişey olmaz benim koskoca 10 ay oldu. Bekle bakalım biraz daha adetin 3 4 gün geçerse bi kana gidersin
Ay yok artık su muuBir tanede benden gelsin ozaman. Benimki en en en yalancısı musluk suyum hamile çıktı üstteki idrar ile alttaki su ile yapılan Eki Görüntüle 3469300
MaalesefAy yok artık su muu
Candy hatırlıyorum seni çok şaşırmıştık hattaBir tanede benden gelsin ozaman. Benimki en en en yalancısı musluk suyum hamile çıktı üstteki idrar ile alttaki su ile yapılan Eki Görüntüle 3469300
Aynen musluk suyu bile hamile kalıyor bir ben kaldım demiştim hattaCandy hatırlıyorum seni çok şaşırmıştık hatta
Kaç ay oldu deneyeliAynen musluk suyu bile hamile kalıyor bir ben kaldım demiştim hatta
Ay ben uzun zamandır deniyorum kuzum. İkizlerimi kaybedeli 1.5 sene oldu işte ozamandan beriKaç ay oldu deneyeli
Merhaba adiniza cok uzuldum fakat ben ogluma hamile kaldigim donemde gecikme sonrasi iki farkli markanin testini almistim. Ve ard arda yaptim. İkisi de cok silik cikti yani burnunuza sokmazsaniz gormicegnz derecede. O sabah sehir disina cikiyorduk bir hafta sonra donunce kan testine gttim ve sonuc oglum :) yani bazen de silik cizgi pozitif olabiliyor. Umarim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin..Adetime 7 gün kala ve 6 gün kala testlerim hayalet şekilde silik çıktı kimisi gördü kimisi negatif dedi direk( negatif diyenler de benim gibi yaşayanlar ) 10 aydır çocuk istiyoruz ve hiç gebelik yaşayamadım. O kadar inandım ki bu ay. Bugün tam 4 gün kaldı ve yine hayalet çizgi çıktı. Gittim kan testi verdim ve sonuç <2 çıktı. Yani negatif. Bu mesajı yazma hayalini eğer pozitif çıkarsa ümidinizi kaybetmeyin diye paylaşacaktım ama kaybedin arkadaşlarım. Adetnizin gecikmeden ve o testte çizgiler belirgin bir kırmızı şekilde çıkmadan kan vermeye de gitmeyin. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım bugün. Allah kucağımızı doldursun inşallah. Moralim çok bozuk çok üzülüyorum. Hepinize iyi geceler
Test markasını söylede ondan alalım vallaMerhaba adiniza cok uzuldum fakat ben ogluma hamile kaldigim donemde gecikme sonrasi iki farkli markanin testini almistim. Ve ard arda yaptim. İkisi de cok silik cikti yani burnunuza sokmazsaniz gormicegnz derecede. O sabah sehir disina cikiyorduk bir hafta sonra donunce kan testine gttim ve sonuc oglum :) yani bazen de silik cizgi pozitif olabiliyor. Umarim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin..
Evet doğru hatırladım şimdi. Bende kadın doğuma gidecektim hormon testi vermeye ama hastanede sıra yok ve hafta sonu adetimin 3. Günü. Çok şanssızım şuan. Birde folik asit kullanıyormusun ben acaba kullansammı diye düşünüyorum çok kararsızım şuanAy ben uzun zamandır deniyorum kuzum. İkizlerimi kaybedeli 1.5 sene oldu işte ozamandan beri
Bende daha yeni gittim doktora. Hormonlarım iyi çıktı ama insülin direnci+pcos var bide pıhtılaşmam varmış. Birsürü ilaç multivitamin takviye falan yazdı onları kullanıyorum içlerinde folik asitte varEvet doğru hatırladım şimdi. Bende kadın doğuma gidecektim hormon testi vermeye ama hastanede sıra yok ve hafta sonu adetimin 3. Günü. Çok şanssızım şuan. Birde folik asit kullanıyormusun ben acaba kullansammı diye düşünüyorum çok kararsızım şuan
Doktorun yazması mı gerek illa peki bilgin var mıBende daha yeni gittim doktora. Hormonlarım iyi çıktı ama insülin direnci+pcos var bide pıhtılaşmam varmış. Birsürü ilaç multivitamin takviye falan yazdı onları kullanıyorum içlerinde folik asitte var