Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarını Palette kahve köpüğüne boyayan arkadaşlar resimlerini eklesinler :(

a.s.merhabalar;benimde saçım çikolata kahvesi.üzerine kahve köpüğü boyasam nasıl olur acaba.boyayı da aldım pallette kahve köpüğünü üzerinde ki resme kanarak aldım gerçekten de çok güzel ve ho duruyor.ama çikolata kahvenin üzeine nasıl olur ilmiyorum deneyen ve fikri olan biri varsa acilen bana yardımcı olabilir mi?birazd a osa çikolata kahvesini açar diye düşünüyorum .daha sonra 2 3 boyamada tutor mı acaba.acilllllllllllllllll çikolata kahvesinin üzerine boyayn biri varsa acil resmini koyabilir mi ona göre karar vermek istiyorum.bilmiyorumkismile

canım benim saçlarım palette kahve köpügü kaç aydır kullanıyorum çokta memnunum hatta boyadıgımda herkes hangi renk diye sordu herkes saçlarımı çok begendi resim ekledim sanki resimde renk biraz kötü gibi çıkmış ama gerçekte hoş duruyor[/QUOTE]

a.s.benimde saçım şu anda çikolata kahvesi 5 aydır çikolayta kahvesini kullanıyorum çokta memnundum rengimden ama bir değişiklik olsun diye ben de gitiim pallatte kahve köpüğünü aldım.acaba çikolata kahvesinin üzerine kahve köpüğü nasıl olur.rengi biraz da olsa açar diye düşünüyorum.ama 2 -3 boyamada rengi tutar mı acaba.bilgilerinizzzzze yardım ederseniz çok sevinirim.

canım çikolata kahvenin üzerine boyarsan kahve köpüğü kutudaki renk olacağını sanmıyorum çünkü çikolata kahve fazla açık renk değil ama tabi yinede kahve köpüğüne boyarsan biraz açılabilir ama birkaç boyamadan sonra saçların daha iyi olur diye düşünüyorum

sarı saçın ustune yapsam nasıl olur kahve köpüğü saçlarımda balyajda var yardım kızlar
konuyu değiştirdim galiba pardon:kedi:

benimde aynı öle röfle üzerine bal köpüğü yapıldı
evde kendim boyamak istiyorum palette kahve köpüğü aldım cesaret edip boyamadım

lirada benimde sacim cikolata kahvesi bende kahve kopugu istiyorm sanki biraz zor olur gibi((sacini boyattiysan resim koyabilirmisin

lirada benimde sacim cikolata kahvesi bende kahve kopugu istiyorm sanki biraz zor olur gibi((sacini boyattiysan resim koyabilirmisin

a.s.saçımı boyadım ama evet fazla açmadı rengimi .dip boyam geldişği için diplerden başalmıştım boyamaya diplerim açıldı açık kahve çok az sarı gibi birşey oldu.uçlarımın çok az açıldı.ama tavsiyem boyamaya uçlardan başla.çünkü dipler hemen açılıyor.fena olmadı ama istediğim gibi de olmadı ama 2-3- boyamada açılır sanırım.kaydirigubbakcemile5

keşke tüm yorumları okusaydın canım ben daha önce bazı arkadaşlara diplerden boyamayın diye söylemiştim

Son düzenleme:
lirada cnm gule gule kullan evt bi kac defa boyayinca daha iyi olur.ama ben hic cesaret edemedim simdi gerci dipten cok cikmadi daha boyali yirmi gun falan oldu ama genede cesaret edemiyorum.daha once kahve kopugunun cagla sikelin sac rengi ile birebir tuttugunu okumustum ordan biraz cesaretlenmistim:)))

kahve köpüğünü çikolata kahve gibi içinde kızıllık olan renklerin üstüne boyayan arkadaşlar turunculuk oldumu nasıl oldu rengi ??

daha once koyu kahve olan saclarımı palettin acıcısı ile actıktan sonra paletin kahve köpügüne boyadım bir süredir kullanıyorum merak edenler için fikir olur belki birazdanda sıcak cıkolataya boyayacagım :))"
[/URL][/IMG]

saç rengin güzel olmuş canım, ama diğer boyuyan arkadaşlardan farklı olmuş seninki..niye acaba?

saç rengin güzel olmuş canım, ama diğer boyuyan arkadaşlardan farklı olmuş seninki..niye acaba?

diger arkadaslaın renkleri acıktı sanırım ben koyu kahveden donmeye calıstıgım için bu renk oldu koyu renk saclılar kahve kopüğü yapmak isterseler önce sarı gibi yada kumral tonlarında boyatmalılar yoksa benim sacım gibi oluyor :)

canım kullandığın palette yoğun renk açıcının saçına fazla zararı oldumu ve ne kadar açtı merk ettim?

arkadaşlar kahve köpüğü kızıl tonunda bi renktir sarı tonlar bekleyip boyarsanız aldanırsınız.ilk fotolardaki renk sanırım çok açık bi renk üzerine boyanmış üstelikde akmış bir renk sarımsı gibi duruyo bu yüzden.ama değil maalesef o fotoya aldanıp boyarsanız çok yanılırsınız.kızıl tonlarndan oldum olasıda hiç hoşlaşmam.ama bazılarına yakışıo işte.birde siyah saçlılar tutarmı demiş.siyah doğal renginizse az bi açma yapar koyu bi kızıl tonu olur ama boyalı siyah ise hiç tutmaz dipde gelmişse felaket ötesi olur.saç boyamadan önce çok iyi karar verilmeli saçlar mahvoluyo sonra.uğraaaaaş dur işin yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…