Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçlarını Palette kahve köpüğüne boyayan arkadaşlar resimlerini eklesinler :(

mrb saçlaeının rengini çok beğendim. benim saçlarım açıldı üsütne palettenin altın karemeli boyandı biraz kızıllık oldu palettenin karemelini bulmak biraz zormuş vitalin tüp boyasında buldum oda aynı firmadan ondan mı boyasam yoksa kahve köpüğümü karar veremedim bide vitaldeki kahve köpüğü ile palettenin aynı renkmi bilemedim yardımcı olursanınz çok sevinirim

canım ilk boyadıgında çok açık gibi olmaz ama biraz yıkandıktan sonra boya akmaya başladımı yavaş yavaş daha sarıya yakın bir renk oluyor eger saçında kızıllık varsa üzerine kahve köpügü boyayınca nasıl renk çıkar bilemem benimki önceden karamel tonu oldugu için ilk boyamamda kahve köpügü tam tuttu

canım ben kaç aydır kahve köpügüne boyuyorum hep palette kullanmıştım ama birdefasında bende palette bulamadım vitaldeki kahve köpügünü verdiler bende aynı ton oldu bir degişiklik yok paletteyle en aından benim saçımda renk aynı çıktı sorun olmadı:) bende artık palette bulamayınca vital alıyorum numarasıda vital 8-4 kahve köpügü

bazı arkadaşlar renk tam belli deil demişlerdi o yüzden birtane daha resim ekledim

canım bişey daha sorucam sana bende kararımı verdim seninkinden boyicam çünkü benimde saç rengim karamel büyük ihtimal banada tutar.ama sorunum şu benim saçlarımın dipleri biraz daha açık karamel uçlarım biraz daha koyu boyamaya nerden başlamam lazım aynı renk olsun her tarafı diye.

canım uçlardan başlasan daha iyi olur diplerin çabuk açılır sonra aynı renk olmaz önce uçları boya 15 dk falan dur öyle dipleri boya

açıcılar sacıma zarar vermezmi benim benim şu an kahve bakır gibi yeni boyattım ama hoşuma gitmedi açıcı yerine önce küllü kumrala boyasam nasıl olur fikri olan varmı açaba daha sonrada kahve köpüğünü boyasam

Canım ben bi arkadaşımın boyadım saçını bu renge,doğal saçı küllü kumral ve koyu küllü kumraldı.Ve bir tanede farklı bir markanın tüp boyasını aldım oksidasyonunda volümünü yüksek tuttum kapaktaki rengin aynısı oldu valla..

canım açıcılar tabiki saça biraz zarar veriyor bide kıvamı ayarlamak gerek ben arkadaşıma yaptım çok hoş oldu ama açıcıyla açmak istemiyosan hani boyanın içindeki suyu yani oksidasyon varya ondan 2 tane kullan oda açmada biraz etkili oluyo tabi saçın koyuysa açıcı kullanmadan hemen kahve köpügünü elde edemezsin ozaman birkaç defa kahve köpügüne boya ama saçların gerçekten çok koyuysa ugraştıgına degmez açmaz saçların fazla koyu bir renk degilse birkaç defa kahve köpügüne boya olur sonunda 2 yada 3 boyamada

yada saçlar baya koyuysa önce altın sarı gibi açık tonda bir renk boya sonra kahve köpügü dene yani aklma başka çare gelmiyor tatlım inşallah yardımcı olmuşumdur

yada saçlar baya koyuysa önce altın sarı gibi açık tonda bir renk boya sonra kahve köpügü dene yani aklma başka çare gelmiyor tatlım inşallah yardımcı olmuşumdur

ben de çok beğendim saç rengini. ama bu ilk boyama sonunda elde ettiğin renk değil herhalde.

benim saçlarım da koyu kestane. açmam gerekir mi sence. bir de sanki saçında tek renk yokmuş gibi geldi bana. çok güzel olmuş.

benim saçımı da böyle boyar mısın kaydirigubbakcemile3

canım tşk edrim aslında ben ilk boyamada kahve köpügünü eld ettim çünkü benim ondan önceki saçım karameldi koyu degildi açık karameldi o yüzden hemen tuttu ama seninki koyu kestaneyse hemen tutmaz canım sanmıyorum tabi neden olmasın boyarım saçlarını opuyorumnanaktan saçlarım 1 ay oldu boya biraz akmış ondan farklı renkte var gibi çıkmış resimde birde ışıktan heralde yoksa şuan sadece dip boyam gelmiş :):):)

teşekürler canım kendi rengim kumral ama saçlarım şu an kahve üzerine kızıl gibi duruyor

bende o kızıllıktan korktum aslında boyarsan nasıl renk çıkar diye hani kızılı kapatmak zor diyalar ya o yüzden ama bir boya canım çok kızıl degilse bişey olmaz heralde ama ilkde tutmaz heralde seninki 2 falan boyamadan sonra daha iyi olur boya resim koy bakalım nasıl olcak

ben saçımı henüz bir hafta önce boyattım canım o nedenle bayramdan sonra boyayacağım ama formdaki araştırmama göre kızılı öncelikle küllü kumralla boyuyarak yok edicekmişim sonra kahve köpüğüne gecicekmişim bende böyle deniyeceğim umarım güzel olur resimleride eklerim

canım sen adanada mı oturuyorsun?
ben de bir başlık açtım da çook hoşuma giden bir renk buldum. adanadaysan eğer hangi kuaförü önerirsin bana. bilgilisin anlaşılan bu boya işleriyle yerimseniben

evet canım adanada yaşıyorum öyle süper bilgim yok ama kendi deneyimlerimi anlattım arkadaşlara adanada bir çok kaliteli güzel kuaför var canım ama ben kenan evrende bir kuaför var simena orayı seviyorum güzel yapıyorlar aslında kuaföre kesim fön için falan gidiyorum boyaları kendim yaparım yani saçımı koyu renge boyamıyorum açıklar arasında istedigim tonda hemen tutuyo zaten :1rolleyes: tabi yakın bir arkadaşım kuaför koyu saçı açmayıda ondan bilgiler ögrenmiştim mesela teyzemin ve kuzenimin saçı siyahtı ben açıp boyadım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…