- Konu Sahibi butterfly2009
-
mrb saçlaeının rengini çok beğendim. benim saçlarım açıldı üsütne palettenin altın karemeli boyandı biraz kızıllık oldu palettenin karemelini bulmak biraz zormuş vitalin tüp boyasında buldum oda aynı firmadan ondan mı boyasam yoksa kahve köpüğümü karar veremedim bide vitaldeki kahve köpüğü ile palettenin aynı renkmi bilemedim yardımcı olursanınz çok sevinirim
baya açıkmış bu renk ozaman beğendim çok güzel olmuş ..:)
açıcılar sacıma zarar vermezmi benim benim şu an kahve bakır gibi yeni boyattım ama hoşuma gitmedi açıcı yerine önce küllü kumrala boyasam nasıl olur fikri olan varmı açaba daha sonrada kahve köpüğünü boyasam
açıcılar sacıma zarar vermezmi benim benim şu an kahve bakır gibi yeni boyattım ama hoşuma gitmedi açıcı yerine önce küllü kumrala boyasam nasıl olur fikri olan varmı açaba daha sonrada kahve köpüğünü boyasam
yada saçlar baya koyuysa önce altın sarı gibi açık tonda bir renk boya sonra kahve köpügü dene yani aklma başka çare gelmiyor tatlım inşallah yardımcı olmuşumdur
yada saçlar baya koyuysa önce altın sarı gibi açık tonda bir renk boya sonra kahve köpügü dene yani aklma başka çare gelmiyor tatlım inşallah yardımcı olmuşumdur
ben de çok beğendim saç rengini. ama bu ilk boyama sonunda elde ettiğin renk değil herhalde.
benim saçlarım da koyu kestane. açmam gerekir mi sence. bir de sanki saçında tek renk yokmuş gibi geldi bana. çok güzel olmuş.
benim saçımı da böyle boyar mısın kaydirigubbakcemile3
teşekürler canım kendi rengim kumral ama saçlarım şu an kahve üzerine kızıl gibi duruyor
bende o kızıllıktan korktum aslında boyarsan nasıl renk çıkar diye hani kızılı kapatmak zor diyalar ya o yüzden ama bir boya canım çok kızıl degilse bişey olmaz heralde ama ilkde tutmaz heralde seninki 2 falan boyamadan sonra daha iyi olur boya resim koy bakalım nasıl olcak
sizde boyayıp resim koyun arkadaşlar merak ettimhihoyyyt
canım sen adanada mı oturuyorsun?
ben de bir başlık açtım da çook hoşuma giden bir renk buldum. adanadaysan eğer hangi kuaförü önerirsin bana. bilgilisin anlaşılan bu boya işleriyle yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?