Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçlarımın rengi nasıl olmuş?

güzel bi renkmis canım ben de bu tonlarda birsey istiyorum ama kuaför de değilde evde yapmak istoyrum. fkat gözlerim yeşil tenim bugday bilemedim koyu renkmi düsünsem bi ara kahveye boyamıstım herkes cok begendi ama akıyor suan ki saclarım üstü dogal rengi kumral ucları sarı platindi dipten sacmarım cıktı boyatmadım dogal rengine dönsün diye ama simdide kötü bi renk oluyor kestirsem bu kez de baya kestirmem gerekicek

canım bende buğday tenli ve yeşil gözlüyüm, fotoğrafta ten rengim açık çıkmış sanırım ışıktan ama evde nasıl yapılır bilemiyorum:26:

çok yakışmış süper bir renk olmuş sıcak bir renk güle güle kullan

rubina06 saclarinin rengi guzel olmus canim gule gule kullan benim de sacim bu renk ve extra kullu sari istiyorum bi bilgin varsa bana yardimci olurmusun bu rengin uzerine benim istedigim boya uygulanirsa ne renk cikar?

rubina06 saclarinin rengi guzel olmus canim gule gule kullan benim de sacim bu renk ve extra kullu sari istiyorum bi bilgin varsa bana yardimci olurmusun bu rengin uzerine benim istedigim boya uygulanirsa ne renk cikar?

malesef canım hiç bilmiyorum hiç kendim boyamadım hep kuaförde boyattım boya konusunda pek bilgim yok malesef

Eki Görüntüle 149720
saç rengin çok güzel olmuş güle güle kullan
benim de senin gibi saçımdan birçok işlem geçti önce röfleliydi sonra üstüste röfle yaptırmaktan çok sarı oldu ben de kapansın diye kahveye boyattım saçımı şimdi kahveler aktı saçımı tek renge boyatmak istiyorum acaba senin yaptığın gider mi bana hafif karamel sarı olsun istiyorum ama düz renge hiç boyatmadım bana tavsiyede bulunun kızlar :92: eklediğim resimdeki kendi saç rengim 2. resimdeki rengin adını bilen var mı??

beğenmene sevindim:)
bende röfle kullandım inan tek renk çok daha rahat kullanımı:93: ten rengine uygun canm bence bu renk yani benim boyattığım renk ve senin koyduğun renk ben açık ten rengine bu sarı tonlarını hep yakıştırırım

aynen canım sana katılıyorum tek renk olsun kafam rahat olsun istiyorum, rengi beğenmene sevindim bu rengin ismini biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…