super bı renk tutturmusun gule gule kulan canım...
güzel olmuş cnmmm...güle güle kullan
a sevdm=)yakışmış,cici bir renk <3
güzel bi renkmis canım ben de bu tonlarda birsey istiyorum ama kuaför de değilde evde yapmak istoyrum. fkat gözlerim yeşil tenim bugday bilemedim koyu renkmi düsünsem bi ara kahveye boyamıstım herkes cok begendi ama akıyor suan ki saclarım üstü dogal rengi kumral ucları sarı platindi dipten sacmarım cıktı boyatmadım dogal rengine dönsün diye ama simdide kötü bi renk oluyor kestirsem bu kez de baya kestirmem gerekicek
Canım saçlarının rengini çookk beğendim..Güle güle kullan saçlarını....
Ben beğendim canım............
çok yakışmış süper bir renk olmuş sıcak bir renk güle güle kullan
rubina06 saclarinin rengi guzel olmus canim gule gule kullan benim de sacim bu renk ve extra kullu sari istiyorum bi bilgin varsa bana yardimci olurmusun bu rengin uzerine benim istedigim boya uygulanirsa ne renk cikar?
çok güzel olmuş :)
Eki Görüntüle 149722 Eki Görüntüle 149720
saç rengin çok güzel olmuş güle güle kullan
benim de senin gibi saçımdan birçok işlem geçti önce röfleliydi sonra üstüste röfle yaptırmaktan çok sarı oldu ben de kapansın diye kahveye boyattım saçımı şimdi kahveler aktı saçımı tek renge boyatmak istiyorum acaba senin yaptığın gider mi bana hafif karamel sarı olsun istiyorum ama düz renge hiç boyatmadım bana tavsiyede bulunun kızlar :92: eklediğim resimdeki kendi saç rengim 2. resimdeki rengin adını bilen var mı??
beğenmene sevindim:)
bende röfle kullandım inan tek renk çok daha rahat kullanımı:93: ten rengine uygun canm bence bu renk yani benim boyattığım renk ve senin koyduğun renk ben açık ten rengine bu sarı tonlarını hep yakıştırırım
şahane olmuş rengi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?