Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamakızlar saçlarımın rengi nasıl olmuş?
Eki Görüntüle 149722
Eki Görüntüle 149720
saç rengin çok güzel olmuş güle güle kullan
benim de senin gibi saçımdan birçok işlem geçti önce röfleliydi sonra üstüste röfle yaptırmaktan çok sarı oldu ben de kapansın diye kahveye boyattım saçımı şimdi kahveler aktı saçımı tek renge boyatmak istiyorum acaba senin yaptığın gider mi bana hafif karamel sarı olsun istiyorum ama düz renge hiç boyatmadım bana tavsiyede bulunun kızlar :92: eklediğim resimdeki kendi saç rengim 2. resimdeki rengin adını bilen var mı??
cnm 2.resimdeki renk çok tanıdık geldi bana,
bu rengi açık renk saçım üzerine alıx avıen 8.8 açık karamelle elde ettim ben,
saç uçların açık ama,diplerinden kendi saç rengin koyu gelio gibi,ama diplerinde nasıl durur bilemiorum:89:
cnm 2.resimdeki renk çok tanıdık geldi bana,
bu rengi açık renk saçım üzerine alıx avıen 8.8 açık karamelle elde ettim ben,
saç uçların açık ama,diplerinden kendi saç rengin koyu gelio gibi,ama diplerinde nasıl durur bilemiorum:89:
canım teşekkür ederim cevap için, evet saç rengim çok açık değil dipler biraz koyu ben de o yüzden tepem tupturuncu olur diye korkuyorum :18: yoksa uçları falan baya açık renkli. bi kuaförüme danışayım bakalım