• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar saçlarımın rengi nasıl olmuş?

tam bal köpüğü sevenler için :46: yanlız biraz turunculasma olmus sanırım yıkandıkca oturur rengi.

cnm uzgunum ben pek begenmedım bu rengın yuzu soluk ve yaslı gosterdıgını dusunuyorum

oufff :59: ben evde boyamak istiyordm :43: :43:
dert etme cnm ya,ille bikaç rengi karıştırman gerekmio,
piyasadaki loreal ve organic natural serileirnin bal köpüğü renklerinin aynısı bence,
ben geçen yıl defalarca boyadım,saç rengin açık kumral tonuysa çok güzel olur eminim:89:
evet dipler turuncu o da 2 haftaya düzelir umarım :46::46:

bi süre sona azalacaktır tabii ama ,
karamel ve bal köpüğü tonlarının hepsinde hafif bakırımsı bi tat var,
bence çok hoş :31:

Cok beğendim ya cok hoş olmus
bende 2 hfta önce bal köpüğüne boyattım
ama benimkini siyahtan actığı icin seninki kadar hoş olmadı
3. boyamada fln ancak rengi otururmus:97::97:

koyu saçta bu rengi tutturması hiç kolay deil,hele evde boyama :31:

ben evde kesinlikle beceremem zaten öyle becerilerim yok:64:
2 ay sonra fln nişanım var ona kadar insallah oturmus olur rengi
yoksa böyle cok sacma duruyorum üstler sarımsı altlar bi tuhaf tepelerden yeni siyahlarım geliyo:37:

saçlarınız çok hoş olmuş teninizle hele harika uyum sağlamış..ben simsiyah doğal saçlara sahibim...bir ara üniversite iken 4 yıl boyunca sapsarı ve yetmedı bembeyaz yaptırdım ama o kadar yandı kı..sımdı bıkac yıldır kendı dogal sac rengımı uzattım nıhayet...onemlı olan boyalı yada boyasızlıgı deıl..bence en ıyısı dogal gornmesı..sizinki de cok dogal gorunuyor.....

Son düzenleme:

saçlarınız çok hoş olmuş teninizle hele harika uyum sağlamış..ben simsiyah doğal saçlara sahibim...bir ara üniversite iken 4 yıl boyunca sapsarı ve yetmedı bembeyaz yaptırdım ama o kadar yandı kı..sımdı bıkac yıldır kendı dogal sac rengımı uzattım nıhayet...onemlı olan boyalı yada boyasızlıgı deıl..bence en ıyısı dogal gornmesı..sizinki de cok dogal gorunuyor.....

çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim:66:

gecekirpik bence en iyisini yapmışsın insana en çok doğal saçının yakıştığını düşünüyorum, bi boyamaya başlayıncada devamı geliyo, bende umarım bu renkten hevesimi alınca doğal saçıma yani koyu kestaneye dönmeye çalışcam:69:

saçlarımı hep turuncu renkte hayal etmişimdir ama bi türlü istediğim rengi tutturamadım banada yardım edin lütfen öpüldünüz:2:

Back