- 15 Ekim 2019
- 19
- 5
- 24
- Konu Sahibi zeynepyener
Kızlar yardımcı olur musunuz? Saçlarım çok yandı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuru karanfil diyecektim. Sen kekik yazınca tekrar gönderiye baktım.bugün elseve mucizevi yağı kullandım iyi geldi ama saçımın arkası karışmış durumda.. yağı kullanayım mı? kekik suyunu nasıl kullanıcam peki?
çok teşekkür ederim denicem :)Kuru karanfil diyecektim. Sen kekik yazınca tekrar gönderiye baktım.
Karanfili kaynat, normal sekilde şampuanla yıka duruladıktan sonra karanfil suyunu masaj ederek yedir. Hem gürleşiyor hem bakımını yapıyor. Ama eski yastık tavsiye ederim :)
fiyatı ne kadar peki?aynı sorunu bende yaşadım ınsgramda gezerken masshile diye bir ürün buldum canlı yayın yapıyorlar kızıl saçlı bir bayan hatta yapıyor yayınları 15 gün takip ettim seramid diye bir ürünleri var ondan bahsediyordu profilde kullanıcı yorum ve fotoğrafları var tabi ben inanmamıştım denemekten ne çıkar diye aldım ama saçlarımı nerdeyse tamamen toparladı böyle bir ürün olamaz şimdi şampuanını ve toniğini de aldım o kadar memnunum ki
724 güzellik sayfanın adı en azından bir sor onlara bence
malesef öyle.. ben saçımı kendi yağında bırakıyorum iyi geliyor. mayonez maskesini de denemek istiyorum ama unutuyorum sürekliMerhaba
Benim de sacim kullu sari haliyle kadayif gibi oldu. Cok sey denedim yillardir acikcasi kesin sonuca hicbisey ulastirmadi. Mecburen kestirdim suan Belita Kozmetigin Mayonez maskesine basladim. Lastiklesme, taranmama ve kuruyunca porcuk porcuk olmanin bi tik onune gectim. Hafta da bir yapilmasi gerekiyor. O bitip lastiklesme duzelirse keratin bakimina gecmek istiorum. Valla cok uyuz bisi o saclarla cebellesmek
Bi rahat biraksak adam olacaklar da her defasinda kendime soz veriyorum en az 6 ay dokunmicam fon bile cekmicem diye 1 ay surmuyo boya oryel duzlestirici resmen harap oldu kadin olmak istemalesef öyle.. ben saçımı kendi yağında bırakıyorum iyi geliyor. mayonez maskesini de denemek istiyorum ama unutuyorum sürekli
aynen aynen saçım çok yıpranmış görünüyor yaBi rahat biraksak adam olacaklar da her defasinda kendime soz veriyorum en az 6 ay dokunmicam fon bile cekmicem diye 1 ay surmuyo boya oryel duzlestirici resmen harap oldu kadin olmak iste
yıpranmış görüntüyü yok eder miHindistan cevizi yağı ve yumurta sarısı. Bunlar ayrı ayrı dönüşümlü kullanılmalı ama. Geçmiş olsun:/
saçım kurumuyor işte, yatarken hafif kurulayıp bırakıyorum ertesi gün sanki hiç kurulamamışım gibi.Eder ama nemli saçla dışarı çıkmayın. Bir süre kurutma makinesi kullanmadan kendiliğinden kurumasını sağlayın.
Limon tuzu saci düzeltiyor adnan serter yontemi diye geciorKızlar yardımcı olur musunuz? Saçlarım çok yandı...
Benim konuya gel cnmKızlar yardımcı olur musunuz? Saçlarım çok yandı...