Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saçı dökmeyen saç boya markalarını paylaşalımmmmm

_pink

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2010
214
11
318
39
MERHABA bayanlar;
ben en ıyı marka dıye hep kolestonla boyuyorum sacımı sarıya ama bılmıyorum kolestonmu ıyı gelmıyo yoksa boyamı ıyı gelmıyo saçıma sizler ne kullandınızda ıyı geldi haydii paylasalımmm

,

Ben de saçlarımı boyamayı düşünüyorum. İlk defa olacağı için korkuyorum saçlarıma zarar vermekten. Görüntüsünde bir sorun yok ama saçlarım baya dökülür. Saç boyamak dökülmeyi hızlandırır mı? Tavsiye deceğiniz boya markaları var mı?

Garnıer şiddeetle tavsiye ederim..

Palette, koleston kullandım memnun kalmadım..

ilk kez kolestonla yaptım bn o zaman çok döktü bi dahada yapmadım
palette çok ii oluyomuş kullannan arkadaşlarım öle diyo anneme yaptım ondada ii oldu

kızlar gercekten oryal sacı boyadan daha cok yakıyor..oryal olmadan da sarı sacı cok fazla elde edemıyoruz malesef..pekı arkadaslar oryal olmadan acık sarı elde ettıgınız boya markaları ve numaraları nelerdır cok merak edıyorum.ben koleston acık kullu kumrallla sarıyı karıstırdım ve kendım koyu kumralım bıraz turuncumsu oldu ama oryalde vardı sacımda gayette guzel durdu.ama oryal sacımı mahvettıgınden oryallı yerlerı kestırdım kestırcemde yanık yanık duruyolar cunku ee kolestonda sacımı dokuyo acık sarı elde edebılecegım baska marka yokmu yaa

Son düzenleme:
merhaba ben palette ve natural colors kullandım yakın bir zamanda. İkisi de saçımı dökmedi ama narutal colors bitkisel boya olduğu için saçımı da çok güzel parlattı ve besledi tavsiye ederim

merhaba ben palette ve natural colors kullandım yakın bir zamanda. İkisi de saçımı dökmedi ama narutal colors bitkisel boya olduğu için saçımı da çok güzel parlattı ve besledi tavsiye ederim

ya evet canım natural colorsa iyi dıyolar ama sacı cok dokulende olmus bu boyadan off kafam karıstı ama sagol tatlımm yorumun ıcın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…