Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKızlar saçı dökmeyen saç boya markalarını paylaşalımmmmm
MERHABA bayanlar;
ben en ıyı marka dıye hep kolestonla boyuyorum sacımı sarıya ama bılmıyorum kolestonmu ıyı gelmıyo yoksa boyamı ıyı gelmıyo saçıma sizler ne kullandınızda ıyı geldi haydii paylasalımmm
Ben de saçlarımı boyamayı düşünüyorum. İlk defa olacağı için korkuyorum saçlarıma zarar vermekten. Görüntüsünde bir sorun yok ama saçlarım baya dökülür. Saç boyamak dökülmeyi hızlandırır mı? Tavsiye deceğiniz boya markaları var mı?
kızlar gercekten oryal sacı boyadan daha cok yakıyor..oryal olmadan da sarı sacı cok fazla elde edemıyoruz malesef..pekı arkadaslar oryal olmadan acık sarı elde ettıgınız boya markaları ve numaraları nelerdır cok merak edıyorum.ben koleston acık kullu kumrallla sarıyı karıstırdım ve kendım koyu kumralım bıraz turuncumsu oldu ama oryalde vardı sacımda gayette guzel durdu.ama oryal sacımı mahvettıgınden oryallı yerlerı kestırdım kestırcemde yanık yanık duruyolar cunku ee kolestonda sacımı dokuyo acık sarı elde edebılecegım baska marka yokmu yaa
merhaba ben palette ve natural colors kullandım yakın bir zamanda. İkisi de saçımı dökmedi ama narutal colors bitkisel boya olduğu için saçımı da çok güzel parlattı ve besledi tavsiye ederim
merhaba ben palette ve natural colors kullandım yakın bir zamanda. İkisi de saçımı dökmedi ama narutal colors bitkisel boya olduğu için saçımı da çok güzel parlattı ve besledi tavsiye ederim