• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar saç rengimi değiştirmek istiyorum, sizce hangisi? ( Resimli )

bence sarı yap hatta su renk sana cok iyi gider :31:

asli_enver_kavakyelleri_mine_5_1244452095.jpg

bence de bu renk harika sarı üstüne bal köpüğü mü var bu renkte bal köpüğü hakim gibi..

sana hepsi gider ama bakır güzel bence..buarada bana yardım edin yaa lüütfen:(yaa ben kırmızı kızıl istiyorum ama çok açık olmasına gerek yok güneşte de parşayablr ama kırmzıımsı parlasn istiyorum açmadan olsun istiyorum saçlarm koyu kızıl kahve

sana hepsi gider ama bakır güzel bence..buarada bana yardım edin yaa lüütfen:(yaa ben kırmızı kızıl istiyorum ama çok açık olmasına gerek yok güneşte de parşayablr ama kırmzıımsı parlasn istiyorum açmadan olsun istiyorum saçlarm koyu kızıl kahve

ben sonbahar kızılını yaptığımda ( sanırım palettenin) çok hoş bir kızıl olmuştu kırmızı tonlarında. ama tabi benim öncesinde kızıldı zaten farklı bir tonuydu sadece. senin durumunda koyu boya üzerinde o şekilde tutar mı bilemedim boya konusunda çok tecrübeli değilim bir bilene sormak gerek

Ne zamandır renk konusunda sürekli bir gel-git halindeyim. en son eylül-ekim gibi saçlarımı kuaförde karamelimsi bir renge boyattım ancak şimdi biraz değiştirmek istiyorum. hem kendi resimlerimi hem de istediğim renkleri ekliyorum. Sizce hangidsi daha çok yakışır? ya da tamamen farklı bir renk mi denemeliyim? Eğer başka öneriniz varsa resim eklerseniz sevinirim kızlar. şimdiden teşekkürler :71:
Eki Görüntüle 113524 Eki Görüntüle 113525 Eki Görüntüle 113527 Eki Görüntüle 113539 Eki Görüntüle 113534 Eki Görüntüle 113536 Eki Görüntüle 113537
Kızlar, en alt sağda ki resim ne renk ,çok beğendim. Marka adı ve numarasını yazan olursa, çok sevinirim...

Back