Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKızlar saç rengimi değiştirmek istiyorum, sizce hangisi? ( Resimli )
sana hepsi gider ama bakır güzel bence..buarada bana yardım edin yaa lüütfenyaa ben kırmızı kızıl istiyorum ama çok açık olmasına gerek yok güneşte de parşayablr ama kırmzıımsı parlasn istiyorum açmadan olsun istiyorum saçlarm koyu kızıl kahve
sana hepsi gider ama bakır güzel bence..buarada bana yardım edin yaa lüütfenyaa ben kırmızı kızıl istiyorum ama çok açık olmasına gerek yok güneşte de parşayablr ama kırmzıımsı parlasn istiyorum açmadan olsun istiyorum saçlarm koyu kızıl kahve
ben sonbahar kızılını yaptığımda ( sanırım palettenin) çok hoş bir kızıl olmuştu kırmızı tonlarında. ama tabi benim öncesinde kızıldı zaten farklı bir tonuydu sadece. senin durumunda koyu boya üzerinde o şekilde tutar mı bilemedim boya konusunda çok tecrübeli değilim bir bilene sormak gerek