• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar rica etsem bir bakabilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet var boş geçirme bu günleri bir iki güne başlar silinmeye inşallah tutsun bebişin 😍
Inşallah ya sansa bir de kayınbiraderimdeyiz birkaç gün eşime ben anlamam dedim boş geçiremeyiz. Ilk ovulasyon denemem inşallah bi daha gerek kalmaz. Şimdi akşam tekrar test yapayım mı sizce?

Inşallah ya sansa bir de kayınbiraderimdeyiz birkaç gün eşime ben anlamam dedim boş geçiremeyiz. Ilk ovulasyon denemem inşallah bi daha gerek kalmaz. Şimdi akşam tekrar test yapayım mı sizce?
Evet silinmesini takip ediceksin şimdi o zaman ilişki daha önemli yumurtalar salındı demek. Aynı zamanda akıntıni da takip et bu zamanlarda gelmesi lazım onu belle bir daha test olmaz elinde oradan anlarsın yumurtladigini canım

teşekkür ederim. 2 gün önce ovulasyon testi yaptım yine. ama negatif çıktı. kimisi ovulasyonla öğreniyormuş ya hamileliğini. ben de negatifi görünce yapmadım test.
Ovülasyon testi ile gebelik anlaşılmaz. Ovülasyon testinde LH hormonu yüksekliği görülür. Gebelikte Beta hcg hormonu yüksekliği görülür. Allah gönlünüze göre versin.

Bende belki 50 doktor değiştirdim civar illere dahi gittim kimi var dedi kimi yok dedi bnm de düzensizliğim yoktu mesela belki senede 1 anca ama var canım Pko. Sanmıyorum kist olsun mevsimsel geçiş olabilir İnsallah bebis vardr kan ver bnce
Tesekkur ederim canim cevaplarin icin. Sen de hamilesin galiba insallah sag salim kucagina alirsin :dua:

Ovülasyon testi ile gebelik anlaşılmaz. Ovülasyon testinde LH hormonu yüksekliği görülür. Gebelikte Beta hcg hormonu yüksekliği görülür. Allah gönlünüze göre versin.
O zaman tekrar yumurtladim. Tesekkur ederim cevabiniz icin :)

Back