- 12 Mart 2020
- 489
- 369
- 23
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi koyu ama ince cikmis23 şubatta yumurtlam çatladı. 5 martta tekrar ovulasyon testi yaptım. 2. Cizgi cikti ama yumurtlama mi tekrar bilemedim. Adetim de 12 marttaydi 2 gun gecikti. Sizce ikinciye mi yumurtladim? Ve geç döllenme olmuş olabilir mi?
teşekkür ederim. 2 gün önce ovulasyon testi yaptım yine. ama negatif çıktı. kimisi ovulasyonla öğreniyormuş ya hamileliğini. ben de negatifi görünce yapmadım test.Gebelik testi yaptınız mı ya da kan verdiniz mi? Adetiniz gecikmiş.
Böyle çizgi ilk defa gördüm pek bilgim yok malesef
son bir senedir düzenli canım. Biraz daha bekliyim ondan sonra yaparım :)Hep gecikir mi böyle eğer imkaniniz varsa sabah ilk idrarla gebelik testi yapın
Çizgi yeteri kadar koyu degil yumurtlama olduğunu sanmıyorum ben.23 şubatta yumurtlam çatladı. 5 martta tekrar ovulasyon testi yaptım. 2. Cizgi cikti ama yumurtlama mi tekrar bilemedim. Adetim de 12 marttaydi 2 gun gecikti. Sizce ikinciye mi yumurtladim? Ve geç döllenme olmuş olabilir mi?
Bu da bugunku ovulasyon testimÇizgi yeteri kadar koyu degil yumurtlama olduğunu sanmıyorum ben.
Yüksek çıkmış hamilelik olabilir tabi pco yoksa canım hcg yap bence varsaBu da bugunku ovulasyon testim
teşekkür ederim yarın sabah yapıcam :)Yüksek çıkmış hamilelik olabilir tabi pco yoksa canım hcg yap bence varsa
Evet var boş geçirme bu günleri bir iki güne başlar silinmeye inşallah tutsun bebişinKızlar sizce bunda yumurtlama var mı?
Tam değil ama gün içinde pik olur bu. Değerlendirin mutlakaKızlar sizce bunda yumurtlama var mı?
Nobetci eczane yoktBence kan verin yada gebelik testi yapın vardır inşallah
Bence var cnm tekrarla testi.Kızlar sizce bunda yumurtlama var mı?
Pco varsa gecikme yapar bide stres çok etkiliyor canım soğuk havalarda mesela beni etkiliyordu üşüyünce flnKızlar bugun erken gebelik testi yaptım negatif çıkti. Hala adet olmadım. Kist mi var acaba?
5 sene önce pco tedavisi gordum. 21 subatta doktora gittim hicbir sorunun yok yumurtan olusmaya baslamis dedi. Sana kim pco dedi alakasi yok dedi 1 senedir de adetlerim duzenliydi. Gec dollenme ya da kist diyorum artikPco varsa gecikme yapar bide stres çok etkiliyor canım soğuk havalarda mesela beni etkiliyordu üşüyünce fln
Bende belki 50 doktor değiştirdim civar illere dahi gittim kimi var dedi kimi yok dedi bnm de düzensizliğim yoktu mesela belki senede 1 anca ama var canım Pko. Sanmıyorum kist olsun mevsimsel geçiş olabilir İnsallah bebis vardr kan ver bnce5 sene önce pco tedavisi gordum. 21 subatta doktora gittim hicbir sorunun yok yumurtan olusmaya baslamis dedi. Sana kim pco dedi alakasi yok dedi 1 senedir de adetlerim duzenliydi. Gec dollenme ya da kist diyorum artik