Kızlar rica etsem bakarmisiniz

Merhaba kan verdiniz mi merak ettim
İnşallah hamişsinizdir
Ewet , ben varim.erken testle 5gun onceden 2.cizgi belirgindi oyle pek silikde degildi.Ama dis gebeliktiinsaallah Senin sonucun yarin ki Mubarek kandil hurmetine pozitif olsun hayirla tmmina ersin.

Gebelik var bence de. Kızım yaklaşık 1 bucuk aylıkken dahi erken yapmamam rağmen böyle çıkmıştı.

Üzüldüm neden öyle gözüktü ki testte
Bana biri daha demişti bu hızlı testler çok güvenilir değil diye doğruymuş. Kan verdim amh değeri düşük çıktı doktor hemen tüp Bebek dedi ama benim gibi olup yumurta kalitesi artırıp çok hamile kalan var bnede küre başladım bugün pazartesi rahim film bakılacak tüplere bakalım dua edin sorun cikmasin

Üzüldüm neden öyle gözüktü ki testte
Bana biri daha demişti bu hızlı testler çok güvenilir değil diye doğruymuş. Kan verdim amh değeri düşük çıktı doktor hemen tüp Bebek dedi ama benim gibi olup yumurta kalitesi artırıp çok hamile kalan var bnede küre başladım bugün pazartesi rahim film bakılacak tüplere bakalım dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…