kizlar resimleri ekledim albume

medinealeynanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
218
3
kizlar resimleri ekledim albume, bu ilk ameliyatim sonrasi resimler ,yorumlarinizi bekliyorum, bana yardimci olun ltfn , tasarim yapabilen varsa memnuniyetle, 25 subatta ameliyat olacagim 2 kezbilmiyorumkismile

Resimlerine baktım. Doktor nasıl başarmış böyle yapmayı anlamadım. Bana göre düzeltilemesi kolay bir burun. Türkiyê'deki doktorlardan birini seç bence. 4-5 bin arası bir rakkımı gözünden çıkarıp çok ama çok güzel bir burna kavuşabilirsin. Unutma Türk doktorlar çok tecrübeliler, burun yapımız kemikli olduğu için ve çok fazla kötü burun olduğu için ellerinden yüzlerce hasta geçiyor. ıkinci kez aynı doktorlar şansını öldürüyorsun bence.

medine bence sen burdan bir doktora fotoğrafını yolla o sana olabilecek bir tasarım yapsın. burda tasarım yapılabilir ama bence doktorun yapacağı tasarım daha gerçekçi olur yani amelyat edilebilir olur. bu arada aynı doktoramı yaptırıcaksın. ben senin yerinde olsam burnumu istemediğim bir duruma sokan bir doktora bir daha yaptırmam. ayrıca da burnun o kadar da kötü değil yani psikolojini etkiliyicek kadar değil. bence her halinle kendini sevmelisin.:))

selam cnm ben de resimleri gordum sen yurt disinda mi yaptirdin bu ameliyati holandada yasiyorum bende bana ddiler gel burda yaptir belcikada felan ben tr de olsun istedim uzme kendini tr de cok basarili doktorlar var gecmis olsun arastir iyice

kizlar ne yapacagimi bilmiyorum , kafam karma karisik, esim birdaha para verip de tr gelip yaptirmama asla izin vermez, artik ikinciye hevesleniyorum biraz iyi olur diye, CANCE baci sozu dinle asla hollanda da veya belcika daki doktorlara guvenme , tr suyuna kurban olayim, tr doktorlarina guven , kibar bi burun yapiyorlar , baksana halimeohaoldumsmile

doktorların isimlerini googla yaz. sonra sitelerine gir orda fotoğraf ekle kısmı var. ordan sana tasarım yapıp geri dönüyorlar.

ASZEYNEP nerden nasil ulasacagim dr, tasarim yaptirabilmek icin acaba ?

Emre Bey ile görüşmeni tavsiye ediyorum. Kendisi revizyon burunlarda başarılı. Doktorların epey mahfettiği burunları yapmış. Ben muayenede Antalya'dan gelen bir kız görmüştüm. Kulağından kıkırdak alarak düzeltmiş. Kızın burnu birinci ameliyattan sonra epey yamulmuş. Senin burnun buna göre çok çok daha kolay. Görüntüsü güzel değil ama eğride değil. Kesinlikle burdan biriyle görüş. Emre İlhan, Barış Çakır, NAci Çelik bunlar bu sitede epey hastası olan doktorlar benden nacizane tavsiye.

gecmis olsun canim üzüldüm senin adina bende almanyada yasiyorum ama trde yaptim ama turkiyede revizyon pahali 2500 euro esin izin vermiyorsa huzursuz olma belki önceki doktorun da güzel yapar bu sefer sen hollandada parayi kendinmi ödedin devletmi ödedi

merhaba fuldacigimvereliniortak, dedigin gibi huzursuz olmamak icin ayni doktora ameliyat olacagim-tatlicadiarzu-, ben ilk once nefes problemleri icin gittim kkb doktoruna, sordum estetik de olsam ameliyat olmusken diye, o da tmm olur dedi, sigorta karsiladi, ama estetik bolumune kendim 800 euro odedim, dr tasarim felan yapmadi dilden konustuk soyle olsun boyle olsun diye, neyse madem bu yola ben bas koydum, sonuclarina da katlanayim bar:teselli:i. insallah istedigim gibi olur. neyse allaha emanet olun:çok üzgünüm:

cnm tasarim yaptim ama fotolari o kadar kamufle etmissinki burnun bile belli degil
tekrar burnunun belli oldugu bi foto eklersen daha iyi bi tasarim yaparim:)

evet canim, hollanda da ayni dr'a, kendi dedi ben yapamamsim ilk defasinda ikinci yi tekrar yapayim dedi, sigorta karsiliycak , ama zannedersem baska bi burun ameliyati diye gosterecek, kendi sucu ya ondan

evet canim, hollanda da ayni dr'a, kendi dedi ben yapamamsim ilk defasinda ikinci yi tekrar yapayim dedi, sigorta karsiliycak , ama zannedersem baska bi burun ameliyati diye gosterecek, kendi sucu ya ondan

cnm bende senin gibi estteik mağduruyum burnum iğrenç oldu.yapan doktorda tekrara yapmak istedi fakat.normla burnu bu hale geitren kötü burnu ne hale getirir die asla ama asla ona olmam.bi kere bunlar doktorun beceriksizliğini deneyimsizliğini gösteriri.lütfen aynı doktora olmak için birdaha düşün.çok daha fazlada üzelebilirsin.lütfen dualarım seninle ama birdaha düşün derim cnm.çünkü bunu yaşayan anlar ben aynalara bile bakamıorum bir yılı geçkin süredir.lütfen çok iyi düşün

merhaba aynur sizin doktorunuz kimdi acaba ?

aynurcum cok uzuldum bitanem, benim doktorum cimrilik yapip fazla kucultmemis, o yuzden goruntusu guzel degil, ama ben bu defa nasil istedigimi tam kararli sekilde anlattim, anladi o da , hayirlisi bitanem.senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…